VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Očito Biliš Mario i dalje prodaje.

Sada po mojoj računici ima manje od 25 000 komada.

Danas sam dokupio.

Lp

Bila je dosta velika akumulacija na nizim cijenama i logicno je da dionice promijene ruke.
I ja nesto sitno, za cevape.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Da čovjek ne zna čiji je papir, i gdje smo, gledajući samo graf pomislio bi da je ovdje došlo do fundamentalno poraznih promjena, jer je cijena padala i pala nesmiljeno, po donjem rubu Bolingera.
U korist ne ide ni činjenica da je veliki dioničar otuđio dvije trećine papira, bez da izvjesti burzu i javnost.
Svi šute.

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/l3LwXJ4c7eJlmIRnkWF6Kw==.pdf

Uskoro će se i to rasplesti oko Uljanika.
Ne očekujem neke izdašne ponude.
Vjerovatno smanjenje nominale na 10 kn tako da onaj što uđe s recimo 100 mil kn ima uvjerljivu većinu.
Ovo je sad čisto nagađanje, ali u nedostatku boljih informacija eto tako zasad.
Istinabog, skroz je neobično da se raspiše poziv za dokap, a da se ne iznese koji je ciljani iznos.
Pa valjda znaju kolika im je rupa da se izniveliraju kratkoročno, a onda restrukturiranje.
To pak sugerira da stanje nije sjajno.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Vjerovatno smanjenje nominale na 10 kn tako da onaj što uđe s recimo 100 mil kn ima uvjerljivu većinu.
Istinabog, skroz je neobično da se raspiše poziv za dokap, a da se ne iznese koji je ciljani iznos.
Pa valjda znaju kolika im je rupa da se izniveliraju kratkoročno, a onda restrukturiranje.

otvorena
šok soba

Ovdje će biti hara kiri dosadasnjih vlasnika – kao kod petrokemije – smanjenje temeljnog kapitala i spajanje dionica, mozda ne 3 u 1, nego 10 u 1

ali, to je sekundarno za lenac, znam da nije sekundarno z adionicu, ali za tvrtku jest – nema odljeva novca iz lenca niti lenac nesto dobva od uljanika – aljosa sam sebi trazi posla.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/NA-POMOLU-NOVI-ULAGACI-Velikani-Fincantieri-i-Damen-moguci-strateski-partneri-Uljanika

Ovo je SJAJNO!!!

Možda nešto i bude od tog škvera.

Najvažnije je da nesposobna uprava ode, a zna se za koga rade.
Ono, fore: dajte vi to meni za kunu pa ću ja sebi napraviti marinu, a dugove neka plati država.
To je cilj.
Ovaj put stvarno moram stati na stranu sindikata o kojima nemam visoko mišljenje, ali su na dobrom tragu.

http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/NA-POMOLU-NOVI-ULAGACI-Velikani-Fincantieri-i-Damen-moguci-strateski-partneri-Uljanika

Ovo je SJAJNO!!!

Možda nešto i bude od tog škvera.

Najvažnije je da nesposobna uprava ode, a zna se za koga rade.
Ono, fore: dajte vi to meni za kunu pa ću ja sebi napraviti marinu, a dugove neka plati država.
To je cilj.
Ovaj put stvarno moram stati na stranu sindikata o kojima nemam visoko mišljenje, ali su na dobrom tragu.

Za ovu informaciju kolega serislave dobili ste 4 palca dolje, čini se da sam Vam jedino ja popravio prosjek.
Kakvih ogorčenih investitora ima, ma investitora!!!

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Ljudima više odgovaraju loše uprave koje svoje firme odvedu u PSN.
Bolji je trejd.

Očito Biliš Mario i dalje prodaje.

Sada po mojoj računici ima manje od 25 000 komada.

Danas sam dokupio.

Lp

Ako rasprodaja nije završila, onda smo pri kraju.

Lp

Američki brodovi , remont , servis , nadogradnje … fokus politike

Posao s Kuvajćanima
Kuvajćani, čiji ste 250-metarski tanker nedavno imali u doku, odgovaraju tom željenom profilu klijenata, čini se.

– To je definitivno ta vrsta klijenata. Kuwait Oil Tanker Company jedan je od nekoliko brodara koji nastupa stavom da ih prvenstveno zanima kvaliteta, a tek onda cijena. To, naravno, ne znači da ne razmatraju cijenu, ali im nije prioritet. Njihova poslovna politika vrlo je logična i jednostavna – kad brod izađe iz doka, sljedećih pet godina ne žele čuti za brodogradilište. Odlično smo odradili taj posao, prije roka, i bili su jako zadovoljni ukupnom uslugom.

Koliko uopće možete očekivati poslova od tih moćnih brodara?

– S kolegom Brankom Mataijom sam nedavno posjetio potencijalne klijente u zemljama Zaljeva – Kuvajtu, Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Omanu. Suvišno je isticati potentnost tog tržišta. Imali smo jako dobrih razgovora, iznenadilo nas je da većina sugovornika zna za »Lenac« ili je čak bila u našem brodogradilišt

dobili su izgleda još jedan posao s amerima (2.288.319,00 €)
http://www.fbodaily.com/archive/2018/02-February/22-Feb-2018/FBO-04828847.htm

New Report

Close