VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

6.212.736 (tnpl) – 4.201.630 (int.) = 2.011.106
2.011.106 – 1.971.108 (tnpl) = 39.998

– stvarno mi je zanimljivo kako je u ovoj transakciji nestalo 39.998 dionica VLEN.
– kamo su se skrile ili koji će to menager unovčiti ???

– I love this game.
Pozdrav !

Već je unovčio ovih dana:-).
Onak, 1%, baš provizijica.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Toliko mnogo rijeci i stranica ste ispisali na ovoj temi zadnjih mjeseci a o ovome nista ne znate.U isto vrijeme dionica je potonula tridesetak posto unatoc euforicnoj podrsci s tribina.I unatoc ovako poraznoj statistici znanja po napisanoj rijeci neki i dalje ne posustaju.

Toliko mnogo rijeci i stranica ste ispisali na ovoj temi zadnjih mjeseci a o ovome nista ne znate.U isto vrijeme dionica je potonula tridesetak posto unatoc euforicnoj podrsci s tribina.I unatoc ovako poraznoj statistici znanja po napisanoj rijeci neki i dalje ne posustaju.

Recite im vi to sto neznaju.

Čeka se izvještaj

Baš, prosvijetlite nas.

Nego, kako je u Rizu? Idu ta brojila?:-)

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

A neki i dalje troše mastilo uzalud. Ja još nijednu informaciju nisam saznao od katarine – ni dobru, ni lošu. Jedan veliki ćorak.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Društvo Interkapital vrijednosni papiri d.o.o. je najveće investicijsko društvo u regiji, s udjelom u prometu naših klijenata na Zagrebačkoj burzi koji ponekad prelazi i 25 % ukupnog prometa. Jasno je, stoga, da su brokerski klijenti u navedenom razdoblju, kao i prije istog, trgovali dionicama poduzeća iz sastava koncerna Agrokor, posebno stoga što su te dionice bile među najtrgovanijima u razdoblju eskalacije događaja vezanih uz Agrokor. Radi se o transakcijama koje klijenti samostalno iniciraju i provode putem brokera te nikakvog utjecaja od strane Interkapitala nema, te je navedeno poslovanje informacijski odvojeno od ostalog poslovanja društva. I to je, naravno, Hanfa kontrolirala svojim nadzorom”, odgovorili su Indexu.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/index-doznaje-brokeri-koji-su-pisali-lex-todoric-u-isto-su-vrijeme-prodavali-agrokorove-dionice/997132.aspx

Netko je upravo kupui 24. 99 posto Lenca. I to netko velik. Mora da je to Katarina kupila ito ne da zaradi na njima, nego da izgubi, ona voli gubiti. I praviti se pametna usput.

Netko je upravo kupui 24. 99 posto Lenca. I to netko velik.

ti to ne možeš znati osim ako imaš inside info….što je zakonski kažnjivo

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Isti taj skrbnik kuovao je Pevec kao da sutra ne postoji – mora da je kupovao da izgubi. Mi svi znamo da Pevec ne valja nista, da su sudski troskvi ogromni, i da većinski ne kupuje i ne poznaje nikoga tko kupuje.

Isto i ovdje – tko god da je kupio, taj mora da je kupio da izgubi. Ja drugohg rezona ne vidim zasto bi netko kupio 25 posto Lenca. Ili 60 posto Hupa. I tako dalje i tako bliže.

Netko je upravo kupui 24. 99 posto Lenca. I to netko velik.

ti to ne možeš znati osim ako imaš inside info….što je zakonski kažnjivo
[/quote]

Imaš na Moje dionice.
Javno objavljeno.
No inside ništa.
To je ekipa u neposrednoj vezi s Dicentrom.
Zato im na skupštini Peveca i prolazi sve s 99%. Osim onih par “špekulanata”.

Zašto mislite da je to skrbnički koji stoji iza Pvcm-a?
Kazete ulica suska,
Pa da li je moguće da je neki drugi klijent interkapitala a ne Dicentra ili povezane osobe

Ne vidim njihov interes vamo

Nemam ja saznanja za THNK.
Ekipa se tamo raspisala…

A za VLEN imamo evidentan ulaz jakog skrbničkog, onog iz PVCM.
Ma ni to ne mora ništa specijalno značiti: uvijek netko prodaje, a netko kupuje.

P.S.
Opet se onaj s 20.000 kom povukao s prodaje.
Nije lud.:-)

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

Da, greška moja.
Može biti bilo tko.

New Report

Close