VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

CERP prodaje

Još malo i ulazak u Crobex.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

neka prodaje ovo je jako povoljno za ulaz

Evo junaci imate po 12.70 na lopate. Navalite

Nece po 12 jer ne raste.
Kad krene rasti s trzistem uzimat ce i po 17.
Logika burze.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Promjene top 10 Dioničar
-4.400

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

Evo došlo na P/E=5.5.

Evo došlo na P/E=5.5.

Slobodno možemo reći da imamo jednu od najpodcjenjenjenijih dionica na TK

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Promjene u vlasničkoj strukturi. Tankerska sa prvog na treće mjesto.

zanimljivo je ovo prebacivanje dionica sa tankerske na interkapital….što se može sada očekivati ovdje? vrlo lako-početak rasprodaje na burzi (moje mišljenje)

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

nikakva promjena, zločesti
imaš na drugom mjestu Interkapital koji otprilike odgovara tom paketu (40.000 kom manje)
dakle radi se o nekoj akciji Tankerske, prebacivanju na skrbnički
uostalom ako ne bude info danas na ZSE bit ćemo još pametniji

gle čuda – interkapital ravno 24, 99 – taman da ne dode do 25. KAKVA SLUČAJNOST

Jel to netko zauzima položaje za kupovinu Uljanikovog dijela – Uljanik mora u srestrukturiranje – imaju imovine – nekretnina, zemljišta, dionica – to valaj unovčiti. Jedan dobar irovinac bi ovdje sjeo ko kec na jedanestu – netko tko ima para za dokap je uvijek dobrodošao

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

New Report

Close