Za 5,11% Viaduktovog udjela u ZAIC-u na Zračnoj luci Franjo Tuđman stigle su četiri neobvezujuće ponu
Javite molim ZL Zagreb da pod hitno trebaju imati problem – njihov naime manjinski vlasnik prodaje svoj udio.
TO J ESTRASNO, TO JE GROZNO, JAVITE PROF LOVRINOVICU U ZG I KAJINU U ISTRU DA NETKO OPET KRČMI HRVATSKU IMOVINU I BACA RADNIKE N AULICU A SVE PONALOGU BRISLESKIH GLAVEŠINA
Kakve ghluposti čovjek ovdje mora čitati, to je strašno. I to od ljudi koji su tek koji post unatrag uopće saznali da Uljanik osim zgrada i brodova, posjeduje i paket dionica Lenca.
vi kolega stvarno nemate potrebe čitati tuđe gluposti, dovoljno je da odvrtite nekoliko desetaka starnica unazad i pročitate svoje, pišete o dionici ovisno valjda, da li vam je trenutno u portfelju ili nije, moje "gluposti" davno datirane možete pročitati skoro na samom početku ove teme, pa onda zbrojite koliko je to godina, te ako mislite da je stanje u Uljaniku povoljno i za Lenac, samo raspalite, ponuda postoji, vaše je samo da iskažete dobru volju za potražnjom, a to što neki pišu da će Uljanik možda samo prodati dionice Lenca, stvarno je beznačajno, samo je pitanje komu i po koliko, nadam se da će naći kupca za 20-25, tako da i svi koji su ušli po 13-16 mogu solidno zaraditi,
na kraju krajeva, otvaraju mi se neke nove brzorastuće kombinacije, pa odoh tamo kupiti ulaznicu na vrijeme, lp
[/quote]
Dajte mi ijedan moj post na lencu gdje sam ja ikada ista pisao drukcije no sada – niti sam kovao u zvijezde nit sam ppljuckao. Pisao sam o kapacitetu, ebitda i neto marzi te izgledima za 2018 i 19. I pri tome ostajem.
Ne bavim se lažnim vijestima i ženskim cendranjem. Ako imate nešto konkretno iz izvješća ili iz kulora da Lencu prijeti neki gubitak od xy kuna bilo kroz odljev novca bilo kroz otkazane poslove, samo dajte – za opipljive podatke sam uvijek tu, zato ovaj forum i postoji.
– molim vas prodajte tu siću što imate čim čim prije, tim bolje i prestanite plakati na ovoj temi.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
jeste vi to već rezervirali sva mjesta za plakanje, nikuda se ja ne žurim, prilično sam već davno unovčio, još dok ste vi oštrili svoje škare do 16, ovo što imam mogu dati i u dobrotvorne svrhe, sačekati ću izvješće
Moler
Vidim da ste razmislili:-).
Tako je, mozak bolje radi kad ga se koristi.
I ja ću pričekati FI pa onda vidjeti i komentare na postizvještajno razdoblje.
Jedino racionalno.
A za 2019 i BWTS znamo.
Možda čak zaglibim i dulje ako pljunu neku divku. A najavljuje se.
očekuje nas daljni pad dionice. lenac je napuhani balon i nista ne vrijedi. tako najveci znalci ovdje kazu.
evo
nakon sinoćnje emisije Otvoreno, stvarno mi nije više do dugoročnog držanja ove dionice, onoga što mi je ostalo, , gdje god se upliće politika, bježim uvijek što dalje od toga, a oni sinoć, pa to je bilo lupetanje stvarno ko Otvoren prozor, onaj Kardum, veli 2mil. po radniku potpore, Flego bi samo da svi imaju koristi, nema veze što rade gubitak, sindikalac bi u štrajk s radnicima, koji imaju valjda 48% firme, a tek Kajin, pa taj je "zašlagirao tortu " do kraja, vratio se do '46 , već me uplašio da će u '41 do Kapetana Mikule Maloga, ajme svašta, imamo li mi više uopće kakvu normalnu firmu za uložiti nekakav ozbiljniji novac? nema normalne prave privatne tvrtke, sami mulj
Slazem se. Sou program je Otvoreno jucer bilo….hahahahahahaahahahah, Kajin najjaci
Svake godine izgube 200-300 mil kuna, ma cirkus na RH nacin
Imate Auhr, Plag, Atln…itd
[/quote]
već sam ja imao tu AUHR, tamo kada je bila po 450, ali sam na žalost prerano izašao i propustio glani rast, nadam se da me ovaj puta neće tako lako izbaciti u krivini, sada ću uključiti EPS
očekuje nas daljni pad dionice. lenac je napuhani balon i nista ne vrijedi. tako najveci znalci ovdje kazu.
evo
[/quote]
ha, ha, pa ako vi ne razumijete ironiju, neću vam ja objašnjavati.
to j ei malom djetetu jasno da sam se zahebavao s tim tzv najvecim znalcima
Da se sad ne zamaramo previse, bar po meni, stvari stoje ovako:
– 2018 slabija od 2017, i zato je dionica tu, plus opci cabar na burzi,
– 2018 vjerovatno solidna divka za 2017,
– 2019 krece BWTS, sad vise nema majci,
– 2019-2020 vjerovatno novi Amer,
– to treba koincidirati s tad vec odavno cistim todexom i nadajmo se lijepim trenutkom na burzi.
Okolnosti oko Uljanika nemam sto posebno komentirati.
Da li Uljanik ima 2% ili 35%, isto je, firma je vodjena profesionalno, da ne kazem sjajno, i predstavlja jednu od rijetkih svijetlih tocaka u ovom cumezu.
Pred kraj trgovanja netko je poklopio bid od 13,30 do 13 kn.
Hvala. Strpljen spašen.
Ovdje očekujem 8% dividende.. Zadovoljna.
Godišnji prinos na iznajmljivanje stana je cca 5% Ovo je trenutno bolje.
Dugoročno smo i tako svi mrtvi.
netko iz mase, možda će u Belje?
prošlo je točno 2250 kom i to nije sve izgleda
gle čuda – uljanik izgleda ne bu propal
Komadina je rekao da se nada da će u Bruxellesu odobriti jamstvo jer su svjesni situacije. Rekao je da se, prema podacima kojima raspolaže, jamstvo očekuje danas ili sutra, ali uz određene uvjete: jamstvo se ne može koristiti za 3. maj jer je obavljeno restrukturiranje, koje mora biti uspješno kao uvjet prihvaćanja plana restrukturiranja Uljanika; jamstvo ne može biti ni za Uljanik Grupu, nego za Brodogradilište Uljanik
Ja mislim da je ovo strašno važno z alenac – naime Uljanik bi mogao, alp su fjarei, namjerno fušati svoje brodove pa čim ovi isplove put juga DA ODMAH MORAJU SKRENUTI LIJEVO NA POPRAVAK I REMONT U LENAC. mISLIM DA BI TO BILA PAMETNA POLSOVNA STRATEGOIJA
Šalu nastranu – brodogradnja nigdje nij eisplativa, ali svi koji ju imaju, trude se zadržati ju. Kako reče jurčić – mozda 10 zemalja u svijetu zna graditi brodove kao Hrvatska. To nije mala stvar – i to je zapravojedina rh industrija koja to moze reći za sebe.
Gsopodo donositelji odluka – ako čitate ovo – smijenite upravu uljanika i na čelo dovedite brata aljoše oavelina. ako ga ima. ako ga nema, nek vam kaže kojeg čovjek auzeti. Tko zna znaje, zna i ljude.
http://hr.n1info.com/a275475/Vijesti/Vlada-mora-izdati-jamstva-i-bez-suglasnosti-Bruxellesa.html