VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A ja se neupućena čudila kada mi je poklopljen nalog na 13 kn..
Burzovno mešetar posljednje dozna.
Ovo je sustav u kojem svi imaju kojekakve veze.
Ipak ne osjećam nesigurnost.???
Ovo će biti prilika za dokup. Sutra bid rijedak. Ili neprilika na koncu. 🙁
ZSE……., sve više sve liči na kladionicu.

Kakve veze ima poslovanje tvrtke s poslovanjem jednog od svojih dionicara?
Odgovorite si na to pitanje i imate odgovor na pitanje sto ciniti.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Kod nas kažu — Gdje ide brod, nek’ idu i barke.
Dokup me neće upropastiti, glavnica bi mogla 🙂
Neće, sve je dobro.

Za 5,11% Viaduktovog udjela u ZAIC-u na Zračnoj luci Franjo Tuđman stigle su četiri neobvezujuće ponu

U stečaju čeka unovčenje imovine od 596 milijuna kuna

Javite molim ZL Zagreb da pod hitno trebaju imati problem – njihov naime manjinski vlasnik prodaje svoj udio.

TO J ESTRASNO, TO JE GROZNO, JAVITE PROF LOVRINOVICU U ZG I KAJINU U ISTRU DA NETKO OPET KRČMI HRVATSKU IMOVINU I BACA RADNIKE N AULICU A SVE PONALOGU BRISLESKIH GLAVEŠINA

Kakve ghluposti čovjek ovdje mora čitati, to je strašno. I to od ljudi koji su tek koji post unatrag uopće saznali da Uljanik osim zgrada i brodova, posjeduje i paket dionica Lenca.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

namam ja nikakvog nespokoja, prve sam kupio točno na 4,60, pa dopunjavao do 7,8
naravno da ne zamjeram nikome što je kasno ušao, ali sva ova događanja mi nisu po investicijskoj volji,
mislio sam stvarno ovdje ostati dugoročno, ali evo i ovako je prošlo više od 2 godine,
naravno da neću srljati, ali ni graf mi ne izgleda obećavajuće, a izvješće će konačno presuditi,

a do tada

https://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwigyszTlN3YAhUH3CwKHZe6BfAQtwIISDAG&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DYlPj4_Em2Ms&usg=AOvVaw17icmrvTaMpxbPbNmCEVu0
uživajmo

tko do sada nije naučio da se na ZSE dionice ne drže u portfelju niti srednjoročno, a kamo li dugoročno, tome nema pomoći…no, naučit će to na najteži način, s podebljim minusom na računu

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Stvarno se tu svašta moze pročitati. Smijurija.
Uljanik je u Lencu samo dioničar kao što su i neki od nas. I tu je kraj priče.
Eventualno mogu prodati dionice, što bi bilo pozitivno jer cijena bi bila sigurno vrlo pristojna a ne vjerujem da hoće.
Ionako ce drzava spasiti Uljanik, kao i uvijek…
Ako stručnjaci sruše cijenu, ja ću čekati dolje….ako mislite da su to dvije iste firme bolje da što prije prodate.😅

Neznan koliko Uljanik ima ili će imati utjecaja na ovu dionicu, ali ako EU ne odobri državna jamstva mislim da je Game over .
Što više, mišljenja sam da se Uljanik namjerno tjera u Game over. Veoma čudno i neuobičajeno je Uljanik u krizi

Za 5,11% Viaduktovog udjela u ZAIC-u na Zračnoj luci Franjo Tuđman stigle su četiri neobvezujuće ponu

Javite molim ZL Zagreb da pod hitno trebaju imati problem – njihov naime manjinski vlasnik prodaje svoj udio.

TO J ESTRASNO, TO JE GROZNO, JAVITE PROF LOVRINOVICU U ZG I KAJINU U ISTRU DA NETKO OPET KRČMI HRVATSKU IMOVINU I BACA RADNIKE N AULICU A SVE PONALOGU BRISLESKIH GLAVEŠINA

Kakve ghluposti čovjek ovdje mora čitati, to je strašno. I to od ljudi koji su tek koji post unatrag uopće saznali da Uljanik osim zgrada i brodova, posjeduje i paket dionica Lenca.

vi kolega stvarno nemate potrebe čitati tuđe gluposti, dovoljno je da odvrtite nekoliko desetaka starnica unazad i pročitate svoje, pišete o dionici ovisno valjda, da li vam je trenutno u portfelju ili nije, moje “gluposti” davno datirane možete pročitati skoro na samom početku ove teme, pa onda zbrojite koliko je to godina, te ako mislite da je stanje u Uljaniku povoljno i za Lenac, samo raspalite, ponuda postoji, vaše je samo da iskažete dobru volju za potražnjom, a to što neki pišu da će Uljanik možda samo prodati dionice Lenca, stvarno je beznačajno, samo je pitanje komu i po koliko, nadam se da će naći kupca za 20-25, tako da i svi koji su ušli po 13-16 mogu solidno zaraditi,
na kraju krajeva, otvaraju mi se neke nove brzorastuće kombinacije, pa odoh tamo kupiti ulaznicu na vrijeme, lp

vi kolega stvarno nemate potrebe čitati tuđe gluposti, dovoljno je da odvrtite nekoliko desetaka starnica unazad i pročitate svoje, pišete o dionici ovisno valjda, da li vam je trenutno u portfelju ili nije, moje "gluposti" davno datirane možete pročitati skoro na samom početku ove teme, pa onda zbrojite koliko je to godina, te ako mislite da je stanje u Uljaniku povoljno i za Lenac, samo raspalite, ponuda postoji, vaše je samo da iskažete dobru volju za potražnjom, a to što neki pišu da će Uljanik možda samo prodati dionice Lenca, stvarno je beznačajno, samo je pitanje komu i po koliko, nadam se da će naći kupca za 20-25, tako da i svi koji su ušli po 13-16 mogu solidno zaraditi,
na kraju krajeva, otvaraju mi se neke nove brzorastuće kombinacije, pa odoh tamo kupiti ulaznicu na vrijeme, lp

Ma nemojte bit smiješni.
Večinski vlasnik je tankerska i ona o svemu odlučuje.
Problem u Uljaniku nema nikakvog utjecaja na Lenac,
oni jedino mogu prodati svoje dionice za kojima bi na ovim razinama nastao jako veliki interes i
ta prodaja bi za sve dioničare bila jako dobra jer sigurno ne bi išla po ovim razinama.

Uljaniku je sigurno s obzirom na situaciju u interesu i što veća isplata dividende, tako da će i tu ostali dioničari najvjerojatnije dobro omastiti brk.

Uskoro nas očekuje rekordno dobro godišnje izvješće.

Iskreno volio bi da Lenac još malo padne jer sam samo neku siću uzeo po 13 kn ali nikad neću ovako drukati kao vi za pad.

Lp

vi kolega stvarno nemate potrebe čitati tuđe gluposti, dovoljno je da odvrtite nekoliko desetaka starnica unazad i pročitate svoje, pišete o dionici ovisno valjda, da li vam je trenutno u portfelju ili nije, moje "gluposti" davno datirane možete pročitati skoro na samom početku ove teme, pa onda zbrojite koliko je to godina, te ako mislite da je stanje u Uljaniku povoljno i za Lenac, samo raspalite, ponuda postoji, vaše je samo da iskažete dobru volju za potražnjom, a to što neki pišu da će Uljanik možda samo prodati dionice Lenca, stvarno je beznačajno, samo je pitanje komu i po koliko, nadam se da će naći kupca za 20-25, tako da i svi koji su ušli po 13-16 mogu solidno zaraditi,
[/quote]

Glupost je pisati o Uljaniku a ne reci po čemu ce to lenac stetovati

Ponavljam pitanje – PO CEMU CE TO LENAC STETOVATI OD ULJANIKA?

1. Po nanlativim zajmovima ?
2. Po otkazanima poslovima?
3. Po danim jamstvima?

Lupetate bez veze i onda opet lupetate bez veze. Kao da ja napišem – oštra zima će biti nepovoljna po Lenac. Pa naravno da će biti, samo je stva r u tome da će bit zanemarivo nepovoljna jer će platiti nešto više grijanje i imati nekioliko bolovanja više.

Stvar oko Uljanika nikoga ne veseli, ali ona nema nikakv izravan utjecaj na Lenac – NITI JEDNA KUNA NECE ISPARITI IZ LENCA ZBOG TOGA. A sentiment i ostale priče, to je druga stvar.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

vi samo kupujte, ja ću svoje prodati čim čim prije, tim, tim bolje

– molim vas prodajte tu siću što imate čim čim prije, tim bolje i prestanite plakati na ovoj temi.

– I love this game.
Pozdrav !

New Report

Close