– ovaj tjedan su spretni, sretni, odnosno najbrži prst uspjeli prodati po 15 kuna.
– možda jednog dana ponovno dođe do 15 kuna, ali tada pamet u glavu.
– I love this game.
Pozdrav !
– ovaj tjedan su spretni, sretni, odnosno najbrži prst uspjeli prodati po 15 kuna.
– možda jednog dana ponovno dođe do 15 kuna, ali tada pamet u glavu.
– I love this game.
Pozdrav !
Ha ha…pa nije Vam valjda problem što malo raste…pa još je povoljno za kupnju!
Povoljno je sve dok se trziste ne otkravi.
Sve je relativno. Vlen na 15, a Crobi 1800 je njanja. Ali kad bude 2200 onda je to druga prica.
E da, ide i neka divka. Ono, zdrava, dobra.
Ship-repair market next boom cycle expected during the second half of 2018
Bit ce nesto i od 2018.
A onda dalje revijalno.
kretanje cijene pokazuje da nema više snage za rast, a to znači da će trejderi polako rasprodati što su kupili i prebaciti se negdje drugdje
Ukoliko pogledamo s odmakom cijena dionice se kretala od 4,4 do 17,4. Srednja vrijenost od 10,9 bi bila neka fer, srednja vrijednost. Trenutno se trguje bliže ATH . Q4 morati će bit sjajan da se tako održi .
Na ovoj cijeni P/E=7.
A vi biste znači neku “srednju vrijednost” od P/E=5?
I tata bi, sine.
serislave, to se zove ‘usrednjavanje’
točno po literaturi investicijskoj 🙂
samo ne znam kojoj, idem potražit na Amazonu
http://www.seebiz.eu/danko-koncar-zeli-postati-strateski-partner-uljanika/ar-167206/
Mada nemam visoko misljenje o njemu ipak mislim da je privatni vlasnik logicnija opcija, a onda u konacnici i bolji za Vlen, gdje Uljanik ima trecinu. Ici ce se na maksimizaciju dobiti i isplatu sto vecih dividendi.
Ne znam.. malo sam se raspitao-i odustao od kupovine.
– i gospon Drevil također.
– I love this game.
Pozdrav !
Shvatate li da ce u sledecem periodu rezultati biti losiji?! A to je presudno za dionicu!
– to su shvatili odnosno kužili gospon Kozhar i teta Katarina pa su prodavali ili prodali.
– I love this game.
Pozdrav !
– p.s. moje pisanje nikako nije nagovor za kupnju ili prodaju.
Teta Katarina je otisla u Rizo.
Cujem da se ocekuje sjajna dividenda tamo.
A i novi ciklus ugradnje milijuna brojila.
Steta sto svu zaradu uzme posrednik.
I love this game!