Bacio sam pogled.
8000 komada na prodaji, 12 000 na kupnji. Nije da to nije promjenjivo u minuti, ali se čini da je bull. Uz mali predah
au, darac, al si se istrošio – llakše malo, ostavi nešto i za druge.
Pročitao sam članak u Jutarnjem. Kaže gospodin Pavelin da je 2018. godina puna izazova na koje će Lenac nastojati odgovoriti.
Dioničar broj 9. kontinuirano dokupljuje skromne veličine.
A na asku se jutros čini da imamo sumnjičavih, i da ga guraju.
Kako ovaj dioničar dokupljuje (a i neki od nas, hehe) tako se nekako prorijedio ask.
Ili mi se to samo čini?
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/NXKovESjVkAOdenfPaRP4A==.pdf
Obratiti pozornost na točke 4. i 5.
to isto je izjavio i za Jutarnji prije par dana (zadnji odlomak), ništa novo
Kako ovaj dioničar dokupljuje (a i neki od nas, hehe) tako se nekako prorijedio ask.
Ili mi se to samo čini?
Pa čini se da se ask lijepo prorijedio.
Monotonija zavladala, hoće više rast ili padati?
Treba neka news…dobra npr. o možda rekordnoj dividendi za 2017 godinu ili neka loša…anything…
To je jedan mali PR.
Nista lose nema u tome.
Neka vlasti budu svjesne vaznosti industrije.
Po meni, to je usmjereno na to.
A firma je bomba. To je i u komunizmu bila gospodska gradjanska firma, s poslovnim raciom na koji seljacine s brda nemaju preveliki utjecaj. Srecom.
Mali PR jeste..ali znamo svi da je to fundamentalno broj 1 dionica na našoj burzi, još uvijek jako jeftina, očekivani realni dividendni prinos od…ja bi rekao cca 10% za 2017 godini s obzirom na zaradu i politiku firme vezanu za isplatu dividende dioničarima.
Dr. Aljoša Pavelin je pravi mačak sa kojim je Lenac dobio iznimno puno, uz to realan i odgovoran prema izjavama bez velikih obećanja, jednostavno čovjek ima i viziju i strategiju i znanje…
Nije nagovor na kupnju ni na prodaju, imam dionice Viktora Lenca. Ipak su dionice rizik.😆👍
tizian
Izgleda da počinje otkravljivanje.
Pa možda više ne bude jako jeftina već samo jeftina.