@gordy
ja se pitam koliko je tzv. usporednih kilograma Šafrana… Čačić za svoje indirektne i indirektne… udjele u VLDS… svojevremeno za VLDS… dao/platio ili sl. … mnogo tada ili malo onda… radi budućeg … možebitnog… možda samo njemu pretpostavno znano ili hazard igre… nećega… ?
@zzizi
Ne vjerujem da je dao mnogo tada,nego dapače dao je manje da bi zaradio .Čačić je proračunat ali i sklon muljanjima ko i ostatak likova iz ovog filma. Ništa ja njemu ne vjerujem.Mene samo interesira kako ćemo mi mali proći u ovoj priči o preuzimanju.On će se sigurno za sebe dobro pobrinuti,a mi? Da se nebudemo morali organizirat ko ekipa na belju pa hodočastit po odvjetničkim uredima?
@gordy
samo ti hodočasti materijalno… a ju ču osobno uvjerno… tzv. pazariti… kako duhovno tako i materijalno… na ovome… nama vjerovatno večini… za sada jedinome poznatom/nepoznatom ZSE/Goldman Sachs… itd. … hodočašću te nepoznatome razlogu bivanja/snivanja/buđenja itd. … ukratko… sve je u životu jedan ATH i ATL…
Sretno ti Gordy na VLDS- bilo… nadam se da ćeš na istome pravovremeno znati prepoznati ATH…
Validus d.d. – Obustavljen postupak za otvaranje stečaja
14.12.2011 8:51:16
Trgovački sud u Varaždinu je na ročištu 9. prosinca 2011. g. radi razjašnjenja o prijedlogu za otvaranje stečajnog postupka nad dužnikom Validus d.d. donio rješenje kojim se obustavlja postupak za otvaranje stečaja zbog toga što je predlagatelj povukao prijedlog za otvaranje stečajnog postupka.
Koja vijest – post , zaslužuje 100 bodova , pitam ?
Kolega, i na p.m. a evo i javno da se više ne mučiš. Novi si u vlds, pa ne kužiš igrice ovdje. Znam da si nestrpljiv, ali ništa se posebno neće desiti prije navedenog datuma. (pročitaj desetak stranica unatrag…..malo se potrudi….i ja sam čitao od 1. stranice)
Nije problem dići vlds, to mogu i sam sa ovo malo love koja mi je ostala. Mogu nafilati bid, a smanjiti ask i početi kupovati. Ali, pošto sam magistrirao igrice na validusu, sa tim potezom bih samo učinio uslugu drugima, jer ga ne bih mogao zadržati na razini koja mi odgovara. 2 puta se ne želim zahebati. E sada, moraju se poklopiti 2 dobre stvari. 1. je da objave nešto konkretno (znači da se osjeti "zveket" love) i 2. da sakupim dovoljno love, da mi više nitko ne može ništa….pa ni sam pluris i nikomat zajedno, jer pomoć od nikoga ovdje ne mogu, a i ne očekujem.
Zato odluči……ili prodaj….ili čekaj.
Što se bodova i ocjena tiče…….to me ne opterećuje……svoje školovanje sam davno završio.
Tko sve ima dionice?
Novim ministrima najviše se osladili Kraš, Atlantic i HThttp://danas.net.hr/novac/page/2011/12/07/0735006.html
@A.B. (novinarka P.D.-a)
U ponedjeljak pada odluka o konačnom stečaju Validusa
Da vidim novinarsku objektivnost
Evo ipak se oglasila…. jel bila objektivna…?
http://www.poslovni.hr/vijesti/imc-odustaje-od-stecaja-validusa-192524.aspx