biseri se kriju u beta dionicama ,a ne u crobexu koje ssu razvikane, s nekim dionicama se malo trguje a kad dođu na tapet onda svi nešto pametuju
realno gledajući cijena dionice validusa je trenutno kao da je crobex na 222o prije pada , a gdje su ostale druge razvikane dionice građevinara i brodara pa čak i adris i ht ernt u minusu su priko 30 %, samo vi drukajte da to ne može gori da to mora doli, vidimo se na vidilici
iskreno nemam puno dionica validusa svega 5 k i to je max šta može podnjeti moj portfelj
s obzirom na diversifikaciju portfelja
cijena ponude je jasna… 100 kn po dionici… a isto je Tužitelj svojim podneskom od 31.10.2007. …
i sam potvrdio… jer prvotnu ponudu od 32,11 Kn po dionici ispravio na iznos od 100 kn po dionici…
e, pitanje je sada… kako da se tužitelje sada riješi ove novonastale tzv. nezgodne situacije… ?
ako netko ima uvid, molio bi da javi koliko kom VLDS ima na asku do 100 kn te po kojoj prosječnoj cijeni… hvala!
@zizi
Pa nakon dugog vremena, danas ti je omjer bida i aska bio rezultat utakmice dinamo – lion….ili griješim?
@zizi
Shvatio sam ja pitanje i naravno da imam podatak. Samo pošto smo nas dvojica proglašeni najvećim drukerima na ovom topicu (tako kaže kolega peromadjar) a još sam ja u top10……neću iznositi više nikakve podatke. Svi se ionako hvataju za svaku moju napisanu riječ……..a mislim da sam rekao dovoljno.
@Alabama
e hebiga… tako ti je to kad je neko izgledno na samom dnu među Top 100… a stepenicu/e up… želi po diskontu….
@zizi
Naravno, i ja bih. Nisi li ti ovo tražio da se razjasni na skupštini društva? Evo riješeno je prije skupštine. Još malo i moći će je i održati.
@zizi @disc
Ajmo na spavanje…..sutra je novi dan…….nova borba da vlds bude bolji od ingre. Laku noć