Nije bitno da li sam ja u pravu il ne, svi su svjesni da ova dionica u jednom danu može frcnut i na tih 30 kuna ako se baš nekom prohtije, samo iznosit loše zaključke da u ovoj firmi leži skriveno bogatstvo il da vrijedi više nego vrijedi je apsolutno pogrešno, tim više jer se odavno zna kako stvari ovdje stoje. A pogotovo je pogrešno ako te zaključke plasira neko ko je iz top10. O tom se radi.
Zato nek druka od ostalih ko hoće i želi i nek rasteže ovu žvakaču, nek kupuje i diže cijenu ko želi špekulirat i ko ima love, njegov je rizik ako svoje uložene novce više nikad ne bude vidio, al pobogu ljudi, držite se pri tome osnovnih činjenica. Lijep pozdrav svima.
[/quote]
Tko je jučer kupio , danas , ako proda , bilježi se na računu u plusu – ni više ,ni manje nego +21,31 %
Zato volim ovaj ZSE i sve domaće.
Toga nema ni na NYSE ili FTSE .
@peromadjar
kako kažeš "svi su svjesni da ova dionica u jednom danu može frcnut i na tih 30 kuna"
sori ,al ja tu vidim skriveno bogatstvo. Kako ga tek vide oni koji su prije par dana kupovali po 4-5 kn.
Mjesecima na ovom topicu nitko nije pisao osim nas par i nisi se javljao da komentiraš naše postove a
sad odjednom….evo te … i pišeš o drukanju
@gordy
Ma, pusti…….čovjek me ne može živog smisliti (a ima ih još takvih) pa ja sam vlds kupovao i po 7,8,9,10,11,12,13 kn. I onda sam bio druker i šišač ovaca…….a gdje su sve te dionice? Pa kod mene. Da li ih prodajem? Ne. Da li i dalje kupujem? Pa koga sam onda ja to ošišao? Moja je stvar zašto kupujem dionice po njemu"propale" firme. Isto tako moje je pravo da ih prodam, kada zaključim da je to za mene povoljno. Da li ću ih prodati ako će biti povoljna javna ponuda…….ili kakvom fondu…..to je moja stvar……i moje pravo.
moje osobno mišljenje je da će uskoro na 0.30 bvsp
po meni su u većoj banani građevinari nego ova dionica i ovaj sektor
a malo je slobodnih dionica u prodaji
a koji je to Validusov sektor ?
Validus pripada sektoru osig. društva i fondovi. kao i korf-r-a al dobro nije sramota pitati
[/quote]
Sladoledarski sektor
moje osobno mišljenje je da će uskoro na 0.30 bvsp
a malo je slobodnih dionica u prodaji
0,20 bvsp
[/quote]
Sladoledarski sektor
[/quote]
meni više vuče na duhanski….obzirom koliko su do sad dioničari "popušili"