@kala
Hrabro, kolega………iako je to meni sve poznato…….a i još nekim pojedincima ovdje. Mogao bih i ja ponešto linkati……ali mi se neide u Sloveniju.
@kala
Hrabro, kolega………iako je to meni sve poznato…….a i još nekim pojedincima ovdje. Mogao bih i ja ponešto linkati……ali mi se neide u Sloveniju.
………….http://www.youtube.com/watch?v=bvSYUv8SDw8
…………
@zizi
Ovo je interesantnije:
Jedna od prvih zadaća koju si je Čačić zadao kao potpredsjednik Vlade za gospodarstvo je obračun s nelikvidnošću. Planira to izvesti u tri koraka. "Najprije treba platiti obaveze koje država ima, zatim počistiti stanje, riješiti se firmi koje ne postoje, a gomilaju fiktivne dugove prema državi, a zatim ući u vlasnički portfelj firmi koje imaju obveze prema državi, a imaju prostora za oporavak".
Jesam li odokativno pogodio tajming? Sam će ući u svoj portfelj…..dobar.
@Alabama
hahaha…. dobar? ma ne … premium perfect…
1. Čaćić: "… obračun s nelikvidnošću…" kojom? svojom u Validusu…
2. "Najprije treba platiti obaveze koje država ima…" koje? prema HEFI?… a tek potom ispravak dugotrajne imovine iste od cca 200.000.000 kn… utvrdila zadnje revizija HEFE…
3. Mils? Vlds konačno i nedavno izvršio tzv. zadatak dogovor/obvezu (ako se ne varam2007/2008)
prema DAB-u… [lol]
doista nice timing… reko biš ti… VABA je tzv. p… d…
@zizi
Da, upravo ta 3 koraka.
Pa zato sam i napisao da mi vaba nije bitna. Ovo čekam.
@zizi
Čim staviš nečije ime, moderiraće te. Disc. je za svako stajalište, ako vlds ide gore…..a ići će…..polako…….pa naglo.