@discover
imaš pravo. Treba i praunucima nešto ostavit.
Na koliko će biti makljaža? Svi ste spustili prosjek ispod 10?
Evo meni prosjek 5,95.., "neko" me danas nakitio sa 1720 komada… [lol] [kiss]
8. studeni 2011.| Ana Blašković
Ponovno odgođeno ročište Validusu
Agencija IM&C i varaždinska tvrtka na sudu će se suočiti 9. prosinca
Varaždinskom Validusu, tvrtki iz nekadašnje Fima grupe, drugi je put odgođeno predstečajno ročište na tamošnjem Trgovačkom sudu. Ročište na kojem će se utvrđivati hoće li biti pokrenut stečaj nad tvrtkom kojoj su računi blokirani dulje od godine dana odgođeno je za mjesec dana i zakazano za 9. prosinca.
Ankica Mamić, vlasnica agencije IM&C koja je predložila predstečajni postupak Validusa/PXL Prijedlog za pokretanje predstečajnog postupka pokrenula je PR agencija Integralni marketing i komunikacije (IM&C) u vlasništvu Ankice Mamić zbog Validusova duga od oko pola milijuna kuna, što s kamatama doseže iznos nešto veći od 685.000 kuna. U kratkoj obavijesti na Zagrebačkoj burzi Validus je naveo da je ročište odgođeno na zahtjev IM&C-a. Kako smo već pisali, riječ je o potraživanju starom tri godine, o čijoj se otplati pregovaralo dok je na čelu Validusa bio nedavno uhićeni Vladimir Šelebaj-Sellier. Promjenom vodstva tvrtke prestala je i komunikacija pa je IM&C pokrenuo sudski postupak. U međuvremenu su razgovori ipak pokrenuti pa su se dvije strane dogovorile o odgodi kako bi izvan suda pokušale pronaći zadovoljavajući način namirenja duga i posljedično izbjeći Validusov stečaj.
Nisi gledao "otvoreno"? Bila je Anči……radi P.R. za Čačića……koje li slučajnosti.
Alabama… ajd kupi ponovo cijeli tvoj potfelj… po recimo cca 10 kn… koji je trenutni kn prosjek cijelog aska od nešto preko 57.000 kom… ?? a potom cijena ostalih 30-35… komada … ako bi ti potom uopće netko povoljno prodao… Dakle? čije je prosjek najmanji? naš sviju nas ostalih ili tvoj večinski? … ako realno gledamo koliko KN nama pojedninačno in treba da bi imali postojećih xy kom… na bidu se samo sitno povremeno da nešto usičariti… naravno ako nije Joka (sorry-…šala mala) na okidaču…
8. studeni 2011.| Ana Blašković
Ponovno odgođeno ročište Validusu
Agencija IM&C i varaždinska tvrtka na sudu će se suočiti 9. prosinca
Varaždinskom Validusu, tvrtki iz nekadašnje Fima grupe, drugi je put odgođeno predstečajno ročište na tamošnjem Trgovačkom sudu. Ročište na kojem će se utvrđivati hoće li biti pokrenut stečaj nad tvrtkom kojoj su računi blokirani dulje od godine dana odgođeno je za mjesec dana i zakazano za 9. prosinca.
Ankica Mamić, vlasnica agencije IM&C koja je predložila predstečajni postupak Validusa/PXL Prijedlog za pokretanje predstečajnog postupka pokrenula je PR agencija Integralni marketing i komunikacije (IM&C) u vlasništvu Ankice Mamić zbog Validusova duga od oko pola milijuna kuna, što s kamatama doseže iznos nešto veći od 685.000 kuna. U kratkoj obavijesti na Zagrebačkoj burzi Validus je naveo da je ročište odgođeno na zahtjev IM&C-a. Kako smo već pisali, riječ je o potraživanju starom tri godine, o čijoj se otplati pregovaralo dok je na čelu Validusa bio nedavno uhićeni Vladimir Šelebaj-Sellier. Promjenom vodstva tvrtke prestala je i komunikacija pa je IM&C pokrenuo sudski postupak. U međuvremenu su razgovori ipak pokrenuti pa su se dvije strane dogovorile o odgodi kako bi izvan suda pokušale pronaći zadovoljavajući način namirenja duga i posljedično izbjeći Validusov stečaj.
Nisi gledao "otvoreno"? Bila je Anči……radi P.R. za Čačića……koje li slučajnosti.
[/quote]
jest… bio usputno gledao… :-)) …
@zizi
Ne mogu kupiti cijeli svoj portfelj iz 2 razloga:
1. Nema toliko slobodnih dionica
2. Nemam dovoljno novaca
ali evo ti jedan datum……onako……za arhivu……27.01.2012. petak
tada propada eu, to ti je crni petak 🙂
Možda za EU………tebi će biti zeleni petak
Evo meni prosjek 5,95.., "neko" me danas nakitio sa 1720 komada… [lol] [kiss]
[/quote]
ja kolega ja sam te nakitio ali zabunom
jbg
[/quote]
Dal’ da ti se zahvalim il’ ne, pitanje je sad..,
…a što ti bi.., "debeli prst" ili što…, fulao si 2 puta.., u unosu cijene i kliku na prodaj ili kupi… [huh]