VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.naslovnica.info/biznis/1384316/cacic_ima_placu_od_samo_5127_kuna_ali_i_bogat_dionicki_portfelj

u članku kaže da Čačić ima udio u validusu u iznosu od 650000kn

po skdd-u ja to baš ne vidim 🙂

usred tmurne i kišovite oluje te svake mrke noći, sunce vazda sja… pa ga isto ne vidimo…
a to vi vrlo dobro znate Silvije, zar ne… ili?

slobodno prodaj svojih ….

šta misliš da ih nebi već davno prodao
nesmijem, nisu moje [wink]
[/quote]

Kada već kopamo po arhivu:

29.07.11. | 09:46

Alabama | privatna poruka | profil
korisnik od: 21.03.2007.

ocjena poruke
50%
zajednica

moderatori
Evo i tko ga je postavio:
http://www.vaba.hr/default.aspx?id=54

ali naravno, Alabama piše samo laži……….

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Alabama!!!!
Bože hvala Ti na Vašem povratku na ovaj forum.
Najbliže ste informacijama pa me ,a vjerujem i mnogo drugih kolega,
zanima Vaše mišljenje o svemu što se Validusa tiče.

Alabama!!!!
Bože hvala Ti na Vašem povratku na ovaj forum.
Najbliže ste informacijama pa me ,a vjerujem i mnogo drugih kolega,
zanima Vaše mišljenje o svemu što se Validusa tiče.

Cijenjeni kolega
Jedan, a sada i drugi moj post ne znači moj povratak na ovaj topic. Odgovoriću vam p.m.-om kada uhvatim vremena, kao i svim drugim pristojnim forumašima sa kojima sam podijelio ono što znam. Javnog pljuvanja i vrijeđanja mi je dosta.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Takodjer…kolega Alabama kada budete imali vremena naravno, zanima me vase misljenje u svezi Validusa …zahvaljujem.

nazalost ne, samo nisam ispravljao nečiju slučajnu zabludu jer mi je išla na ruku, a nikome nije štetila 😉 valjda

pa se sad ti nemoj previše iznenadit, al bitno je da itako nitko ne kuzi sto mi to pricamo.

slijedi nam precesija

nazalost ne, samo nisam ispravljao nečiju slučajnu zabludu jer mi je išla na ruku, a nikome nije štetila 😉 valjda

pa se sad ti nemoj previše iznenadit, al bitno je da itako nitko ne kuzi sto mi to pricamo.
[/quote]
Jest… slažem se… [thumbsup]

e al ja tu nisam mislio na vlds, nego na ono nesmijem, trebao sam reci nemogu, a ne nesmijem
ah malo sam se posluzio s covjekom al on se ne ljuti… eto nesmijem nista vise govorit 😉

slijedi nam precesija

e al ja tu nisam mislio na vlds, nego na ono nesmijem, trebao sam reci nemogu, a ne nesmijem
ah malo sam se posluzio s covjekom al on se ne ljuti… eto nesmijem nista vise govorit 😉
[/quote]
e, pa onda ti ne preostaje ništa drugo… nego da budno i promptno pratiš web ZSE… ondosno buduće Novosti izdavatelja…

izgleda da se mi ne razumijemo,
nemoram nista vise budno pratiti, vise nemam nista s tim ..

slijedi nam precesija

@discover
[cool] [thumbsup]

Jutarnji list-RADIMIR ČAČIĆ
posjeduje 93,187 dionica VLDS

New Report

Close