http://www.naslovnica.info/biznis/1384316/cacic_ima_placu_od_samo_5127_kuna_ali_i_bogat_dionicki_portfelj
u članku kaže da Čačić ima udio u validusu u iznosu od 650000kn
po skdd-u ja to baš ne vidim 🙂
usred tmurne i kišovite oluje te svake mrke noći, sunce vazda sja… pa ga isto ne vidimo…
a to vi vrlo dobro znate Silvije, zar ne… ili?
šta misliš da ih nebi već davno prodao
nesmijem, nisu moje [wink]
[/quote]
Kada već kopamo po arhivu:
29.07.11. | 09:46
Alabama | privatna poruka | profil
korisnik od: 21.03.2007.
ocjena poruke
50%
zajednica
–
moderatori
Evo i tko ga je postavio:
http://www.vaba.hr/default.aspx?id=54
ali naravno, Alabama piše samo laži……….
Alabama!!!!
Bože hvala Ti na Vašem povratku na ovaj forum.
Najbliže ste informacijama pa me ,a vjerujem i mnogo drugih kolega,
zanima Vaše mišljenje o svemu što se Validusa tiče.
Alabama!!!!
Bože hvala Ti na Vašem povratku na ovaj forum.
Najbliže ste informacijama pa me ,a vjerujem i mnogo drugih kolega,
zanima Vaše mišljenje o svemu što se Validusa tiče.
Cijenjeni kolega
Jedan, a sada i drugi moj post ne znači moj povratak na ovaj topic. Odgovoriću vam p.m.-om kada uhvatim vremena, kao i svim drugim pristojnim forumašima sa kojima sam podijelio ono što znam. Javnog pljuvanja i vrijeđanja mi je dosta.
Takodjer…kolega Alabama kada budete imali vremena naravno, zanima me vase misljenje u svezi Validusa …zahvaljujem.
…
nazalost ne, samo nisam ispravljao nečiju slučajnu zabludu jer mi je išla na ruku, a nikome nije štetila 😉 valjda
pa se sad ti nemoj previše iznenadit, al bitno je da itako nitko ne kuzi sto mi to pricamo.
Jest… slažem se… [thumbsup]
e al ja tu nisam mislio na vlds, nego na ono nesmijem, trebao sam reci nemogu, a ne nesmijem
ah malo sam se posluzio s covjekom al on se ne ljuti… eto nesmijem nista vise govorit 😉
e al ja tu nisam mislio na vlds, nego na ono nesmijem, trebao sam reci nemogu, a ne nesmijem
ah malo sam se posluzio s covjekom al on se ne ljuti… eto nesmijem nista vise govorit 😉
[/quote]
e, pa onda ti ne preostaje ništa drugo… nego da budno i promptno pratiš web ZSE… ondosno buduće Novosti izdavatelja…
izgleda da se mi ne razumijemo,
nemoram nista vise budno pratiti, vise nemam nista s tim ..
@discover
[cool] [thumbsup]