VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ZZtop
nema nema ovo šta se sad prodaje prodaje se sa minusom

Opet burgijas djoko? Nije ti dosta sta si sopstvene gace okacio na motku… nego bi i tudje tamo nakacio. Kake veze ima minus ili plus, ovde se spasavaju ulozi, po nacelu spasi sta se spasiti dade. Kladim se da si prvi na asku, cim tako umilno leleces i brines o tudjim ulozima. More, kad pomislim da posten coek ne more da pane nize, ti me uveris u suprotno. Prijatno.lno leleces i brines o tudjim ulozima. More, kad pomislim da posten coek ne more da pane nize, ti me uveris u suprotno. Prijatno.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Opet burgijas djoko? Nije ti dosta sta si sopstvene gace okacio na motku… nego bi i tudje tamo nakacio. Kake veze ima minus ili plus, ovde se spasavaju ulozi, po nacelu spasi sta se spasiti dade. Kladim se da si prvi na asku, cim tako umilno leleces i brines o tudjim ulozima. More, kad pomislim da posten coek ne more da pane nize, ti me uveris u suprotno. Prijatno.lno leleces i brines o tudjim ulozima. More, kad pomislim da posten coek ne more da pane nize, ti me uveris u suprotno. Prijatno.

ma ti nisi normalan covijek
ti si za ludnicu

još samo 118 kom i eto i kod VLDS blokade… [cry]

ZZtop
ovo je vec stecajna cijena na VLDS
nisu mi jasni prodavaci

pa što te briga… samo neka prodaju… što je manje smetala in… to bolje…

ZZtop

eto vidiš… cca pola ih je dosad danas ipak već izašlo… još ovih preostalih cca 2500-3000 kom nek prodaju po osnovi stop loss-a… i to je to… [cool]

ZZtop

eto vidiš… cca pola ih je dosad danas ipak već izašlo… još ovih preostalih cca 2500-3000 kom nek prodaju po osnovi stop loss-a… i to je to… [cool]
[/quote]
ja sam opet dokupio
mislim da ce ovaj tjedan neke stvari bit jasnije u svezi VLDS

ZZtop

[/quote]
ja sam opet dokupio
[/quote]

a ping pong diplomacija… [rolleyes]

ZZtop

[/quote]
ja sam opet dokupio
[/quote]
Bravo, bravo… svaki me puta iznova ostavis bez teksta. Nego, ajde nama sad jos izlaprdaj ovde da nam svima bude jasan tvoj sado-mazo rezon bacanja para u vetar. Ja mozda i jesam ludak za ovake kao ti, al ne pusim pare bezveze. Dapace, moji su saveti mnogima pomogli u spasavanju para, no uvek se nadje budala koji misle da su popili svu pamet sveta. Prijatno.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

ZZtop

[/quote]
ja sam opet dokupio
[/quote]
Bravo, bravo… svaki me puta iznova ostavis bez teksta. Nego, ajde nama sad jos izlaprdaj ovde da nam svima bude jasan tvoj sado-mazo rezon bacanja para u vetar. Ja mozda i jesam ludak za ovake kao ti, al ne pusim pare bezveze. Dapace, moji su saveti mnogima pomogli u spasavanju para, no uvek se nadje budala koji misle da su popili svu pamet sveta. Prijatno.
[/quote]
ma ne mislim u globalu da si luđak nego dereš ekavicu koja ti opce ne pristaje
samo iritiraš
a odakle si možda negdje iz okolice ZG
ne kužim te zašto provociraš sa ekavicom

mislim da si trebao si sačekati sa dokupom… crobex ipak sve više tone…

New Report

Close