VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

smjesni ste again živite na perdpostavkama a to nije dobro, vi ni neznate koji mi je prosjek cjene za ulaz u VLDS; nisam ulagac za 1 tjedan il 1 mjesec več dugoročno…ali vi pričajte šta god hoćete.

Kako možete ulagati u firmu dugoročno kada će vjerovatno bankrotirati kratkoročno.
Ovo nije ulaganje.Ovo je bacanje novca po meni.
Pozdrav
[/quote]

slažem se s bisakovi-em
[/quote]
pa šta tražite ovdje ne ulažemo vaše novce

Počelo je pisanje o katastrofičnim trenucima za ovu dionicu,ali dobro je napisao jedan forumaš-neulažem na jedan dan lovu nego dugoročno.zato se opustite i uživajte bez obzira na stečaj ili sl..uvijek ostanu kosti od firme i zato ima kupaca..

smjesni ste again živite na perdpostavkama a to nije dobro, vi ni neznate koji mi je prosjek cjene za ulaz u VLDS; nisam ulagac za 1 tjedan il 1 mjesec več dugoročno…ali vi pričajte šta god hoćete.

Kako možete ulagati u firmu dugoročno kada će vjerovatno bankrotirati kratkoročno.
Ovo nije ulaganje.Ovo je bacanje novca po meni.
Pozdrav
[/quote]

slažem se s bisakovi-em
[/quote]

a zasto nesto komentirate kada ni nezante koja mi je cjena ulaska

http://sudovi.pravosudje.hr/tsvz/index.php?linkID=rocisnik&action=edit&date=2011-09-21

09:45 4 Povrv-74/11
Tužitelj: DTTC CONSULTING I REVIZIJA d.o.o. Varaždin
Tuženik: VALIDUS d.d. Varaždin
Sudac: Iris Hatvalić-Nemec (soba br. 230/II)

novi sam ovdje ali več duže vremena pratim članove foruma i komentare… pa sam se odlučio malo uključit.. imam dionice validusa i nije stanje baš najbolje ali eto kako kažu ko nereskira neprofitira pa čemo vidit …

zanima me dali netko zna zašto revizori tuže validus ? i da li su zbog toga onako loše napisali izvješće o validusu .. eto toliko za sad od mene …

u Validusu će teči med i mlijeko [lol]

Moji postovi predstavljaju nagovor na kupnju i prodaju dionica a sve u cilju zarade na tuđoj nesreći.

@Mrgud
što kaže tehnologija, a ne isparzne priče… kakva je TA?

tehnologija kaže da su za sutra ameri krivi [lol]

barem je zabavno

slijedi nam precesija

šteta ali nema više prodavaca na VLDS
sve manje u mreži

Mislim da se agonija zvana Validus približava logičnom epilogu.
Prometa i kupaca više gotovo niti nema.
Uzdanice Mimović i Šelebaj nestaše.A kamate i troškovi sve veći,a time i dug.
Bilo je daleko bolje po meni,pokrenuti stečaj ranije i za društvo i za dioničare.
Ovako su kamate i troškovi dodatni ogroman teret.
Pozdrav

Borise … dobro nam došli natrag… vaša pojava uvijek donosi rast…
P.S. mogli ste barem još koji dan sačekati…

šteta ali nema više prodavaca na VLDS
sve manje u mreži

ako se na varam ima još samo cca 5500-6000 kom kupljenih između cca 7 -8 kn… možda se ipak zalete, pa upadnu u mreže…

New Report

Close