VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vaš link

Pa rekao sam da će nešto izaći na ZSE
Hvala ti Šelebaju za sve neučinjeno………i puno sreće idućoj firmi koju ćeš upropastiti
[/quote]
Samo da znate svekoliki forumaši, ovaj čovjek Alabama, meni na pm a sigurno i još mnogima pisao je kako bi se mogli skupa u Zagrebu naći i porazgovarati s njim i Šelebajem kao da su najveći kompići a sad ga ovdje ovako proziva. E pa red je od mene da učinim isto ali za Alabamu samo. Dakle čovjek laže.
[/quote]
a) duboko si me uvrijedio (nikada nisi vjerovao u ono šta ja pišem, htio sam ti omogućiti da to čuješ iz Šelebajevih usta)
b) Da li je netko od forumaša dobio od mene takvu poruku?
c) Alabama teško oprašta

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

E moj alabama više ni sam neznaš šta želiš od ove dionice..malo hvališ Šelebaja malo ga kritiziraš..nisam bio ovdje dugo a imam dionice isto kao i ti od 10 mj 2010..toliko si pisao o VLDS da si već ušao u anale foruma.sad ti odgovara što su ga smjenili,a prije par dana si ga hvalio ovdje po forumu.Odluči se želiš li iskreno razmjenjivat informacije o VLDS ili misliš pisati kako novinari napišu članke,ipak si ti 3 na rang listi dioničara.Budi malo normalan,a ne toliko pohlepan da misliš samo kako nekoga uništit,pa tu su svi da nešto zarade na ovoj firmi.I zato idi na skupštinu i kaži neku riječ,ipak si ti na forumu na temi VLDS najviše pisao-ili laži-ili možda pozitivne vijesti,to ti sam znaš.

Što se tiče g.Alabame,mislim da ga zaista neosnovano napadate.Odavno je napisao,ne da mi se tražiti sad, da Šelebaju ne vjeruje ni riječ,a samo zahvaljujući njegovim leđima dionica je iznad površine vode.Tek sad se nešto može zaista i očekivati od Validusa.Toliko od mene, a sad udri:-)

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

možda je i Dijanici muljao

slijedi nam precesija

Što krupni i sitni kapital učini od čovjeka?!

Ne biraju se sredstva, riječi, samo da se dođe do cilja…do nekoliko pišljivih kuna.
Nakon toga se i dalje ostaje siromašan.

Podrška ljudima s karakterom a ostali će i dalje ostati sitne duše bez obzira zaradili li milijune.

Ugodan dan!

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Neki su shvatili prekasno kako su izmanipulirani na ovoj dionici.

VABA povećala kapital za cca 2.185.000 kn…
http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&AKCIJA=izdavatelji

E moj alabama više ni sam neznaš šta želiš od ove dionice..malo hvališ Šelebaja malo ga kritiziraš..nisam bio ovdje dugo a imam dionice isto kao i ti od 10 mj 2010..toliko si pisao o VLDS da si već ušao u anale foruma.sad ti odgovara što su ga smjenili,a prije par dana si ga hvalio ovdje po forumu.Odluči se želiš li iskreno razmjenjivat informacije o VLDS ili misliš pisati kako novinari napišu članke,ipak si ti 3 na rang listi dioničara.Budi malo normalan,a ne toliko pohlepan da misliš samo kako nekoga uništit,pa tu su svi da nešto zarade na ovoj firmi.I zato idi na skupštinu i kaži neku riječ,ipak si ti na forumu na temi VLDS najviše pisao-ili laži-ili možda pozitivne vijesti,to ti sam znaš.

Pisao sam ono što sam znao, i šta sam mogao napisati, a da ne završim na uskoku, kao što sam završio kada sam na temi dlkv pisao šta će se sa tom firmom desiti. A i sam kažeš da sam ušao u "anale" na ovoj temi, pa neka ovo bude moj posljednji post.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Pisao sam ono što sam znao, i šta sam mogao napisati, a da ne završim na uskoku, kao što sam završio kada sam na temi dlkv pisao šta će se sa tom firmom desiti. A i sam kažeš da sam ušao u "anale" na ovoj temi, pa neka ovo bude moj posljednji post.

[/quote]

Nije od tebe uredu da se sad povlačiš zbog smijene Šelebaja,mnogi su ovdje vijerovali u tvoje inf.ipak si ti većinski dioničar firme,samo moraš malo iskrenosti napisat a zbog toga te neće uskok nadgledat jer ti ništa nekradeš samo informiraš dioničare o mogućim informacijama o VLDS a ti nisi član uprave da znaš sve detalje….

kaj ste sad svi stali napadat čovjeka, a tamo na 13 ste ga htjeli za precednika. dionica je junk i kao takva nosi i neke rizike, kao i potencijal masne zarade.

Ajd da se i ja uključim, iako me u Vlds već neko vrijeme nema..

Ne razumijem zašto napadate Alabamu opet.. Da Validus raste, bio bi vam vjerojatno najbolji prijatelj.. Čovjek ima svoju strategiju, izložen je ovdje do mjere do koje se ja osobno ne bih usudio i da imam milione.. Čovjek ima muda i zato ga cijenim.. Očito je da vjeruje u pozitivan ishod ovdje, a svatko od vas treba promislit svojom glavom i donijet odluku.. On je svoju donio..

Toliko od mene.. Uglavnom, sretno vam svima ovdje..

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

možda sada ode i Vaba jer su svojevremeno rekli da će investitori držati svoje ponude na stolu do kraja godine.
Ja sam optimist u vezi svega ovoga i mislim da ćemo se ipak izvući iz ove zavrzlame.
Pozz Alabami i nadam se da se neće povući sa foruma jer je najinformiraniji od svih nas i ovaj bi forum bez njega bio hrpa bezveznog blebetanja

New Report

Close