Ništa se ne piše? Nema crnjaka?
Mišljenja sam da će vrlo brzo (par dana) objaviti opet nešto na ZSE-u………pratite [thumbsup]
Ja se slažem s gore navedenom konstatacijom da se rađa nova đakovština.
Nešta je malo izmjenjen scenarij i glavni glumci, radnja se malo odužila, a epilog bi vrlo lako mogao bit isti.
Uglavnom, šta je manje na burzi ovakvih dionica burza bi bila kvalitetnija.
Ništa se ne piše? Nema crnjaka?
Mišljenja sam da će vrlo brzo (par dana) objaviti opet nešto na ZSE-u………pratite [thumbsup]
dali to ima veze sa ovim radarima…
http://www.bankamagazine.hr/Naslovnica/Umre%C5%BEi/tabid/320/View/Details/ItemID/70500/Default.aspx
@ZZtop
Još sam u fazi kupovanja.(vidiš da sam ask stisnuo do maximale) Neka razmišljaju šta će se objaviti (a može i oklada da će sigurno "nešto" objaviti) možda stečaj…….možda nešto pozitivno. Svako neka ocijeni, da li će pobjeći ili ostati u validusu.
Taj najcrnji scenario je bio predviđan i u mojoj firmi pa ni naši vjerovnici nisu u njega povjerovali.
pregovaralo se i uspjeli smo to izbjeć ,fala Bogu,sljedeći mjesec izlazimo iz blokade.Kad je neka firma puno dužna onda vjerovnicima više paše da joj pomogne da proradi jer je veće šansa da će tako naplatiti ono što im se duguje nego da ode u stećaj pa dobiju siću.Više vjerujem Šelebaju nego reviziji.Da nije tako kako Šelebaj kaže odavno bi vjerovnici pokrenuli stećaj.Dobro su se svi oni izračunali nebojte se nisu glupi,a ni Šelebaj ne govori gluposti.Informacije izlaze na kapaljku ili ih uopće nema što znači da su pregovori intenzivni.Nije ni čudo s obzirom na ovo sa Podravkom.
@discover
si ti jučer pred kraj trgovanja ostao bez onih (ako se ne varam) 9254 kom u paketu…
Nešta je malo izmjenjen scenarij i glavni glumci, radnja se malo odužila, a epilog bi vrlo lako mogao bit isti.
kolega izvini ali lupetaš gluposti
Kolega, uvijek sam držao do vašeg mišljenja, stoga ne razumijem čemu takva mržnja prema validusu? Pa nije u crobexu…….nikom ne smeta……..a ako postane "nova Đakovština" vi nećete ništa izgubiti. Ili bi vi "nedajbože" malo kupovali……..onak….jeftač…….po 7 kuna?
Taj najcrnji scenario je bio predviđan i u mojoj firmi pa ni naši vjerovnici nisu u njega povjerovali.
pregovaralo se i uspjeli smo to izbjeć ,fala Bogu,sljedeći mjesec izlazimo iz blokade.Kad je neka firma puno dužna onda vjerovnicima više paše da joj pomogne da proradi jer je veće šansa da će tako naplatiti ono što im se duguje nego da ode u stećaj pa dobiju siću.Više vjerujem Šelebaju nego reviziji.Da nije tako kako Šelebaj kaže odavno bi vjerovnici pokrenuli stećaj.Dobro su se svi oni izračunali nebojte se nisu glupi,a ni Šelebaj ne govori gluposti.Informacije izlaze na kapaljku ili ih uopće nema što znači da su pregovori intenzivni.Nije ni čudo s obzirom na ovo sa Podravkom.
mislim da se ovdje u želji što veće zarade u zadnjih par dana nepotrebno raspravlja u svezi starih financijskih podataka tj. halo o FI 2010, a danas smo 28.07.2011… ujedno večina ovdje zaboravlja sve objavljene vijesti nakon 01.01.2011…
nisam dugo ni prodao ni kupio ni komad
ak mi nevjeruješ pitaj kolegu Alabamu ako još uvijek detaljno prati skdd cd
[/quote]
Ne, ne pratim više……..svejedno mi je tko koliko ima. Imam svoj zacrtani plan (uostalom, bio si povlašten i za njega znao….za protuuslugu ćeš samnom na skupštinu, ili mi dati punomoć da te zastupam) i njega se držim. A kako ću ja izaći (izlaziti) iz validusa, svi će vidjeti u veljači 2012. (to sam već više puta napisao)
nisam dugo ni prodao ni kupio ni komad
ak mi nevjeruješ pitaj kolegu Alabamu ako još uvijek detaljno prati skdd cd
[/quote]
Ne, ne pratim više……..svejedno mi je tko koliko ima. Imam svoj zacrtani plan (uostalom, bio si povlašten i za njega znao….za protuuslugu ćeš samnom na skupštinu, ili mi dati punomoć da te zastupam) i njega se držim. A kako ću ja izaći (izlaziti) iz validusa, svi će vidjeti u veljači 2012. (to sam već više puta napisao)
[/quote]
da je VLDS u tzv velikim problemima vjerovnici bi VABU itekako već bili dali ispod nominale… ovako se postavlja pitanje, dali ga u buduće vjerovnici uopće više mogu poslat u stečaj, kad su sami odlučili da ne žele naplatit potraživanja…
http://www.poslovni.hr/vijesti/banke-ne-daju-amerikancima-vabu-ispod-nominale-181390.aspx