Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
He kakav je Šelebaj lik čisto sumnjam da radi u interesu vlasnika VLDS-a, možda grješim al to je moje mišljenje.
Ne griješiš………naravno radi za svoj interes. Kako? Neznam…….to je pitanje za institucije ove "lijepe naše"
Osobno, čekam reakciju NO-a (morati će se očitovati oni, kada to Šelebaj ne želi)
Ali ima jedna "kvaka" a zove se glavna skupština društva. Na nju obično dođu 5-6 dioničara. Glasovi se zbrajaju od tih prisutnih na skupštini. Za donošenje odluka treba im 75%……biti će prisutni opunomoćenici (odvjetnici) Plurisa i Nikomata, ali to je samo 50% prisutnih glasova……..mojih 3% i još par revoltiranih, koji će doći na skupštinu, imati će ustvari preko 25% prisutnih glasova, te moći pobijati prijedloge skupštine…….a najvažniji je onaj oko "razrješnice" odnosno davanja mandata pred. uprave, daljnju godinu dana. (bio sam na mnogim gl.skupštinama……..KABA, Gosp kr. banka, banka Sonic itd…….i uspjeli smo je srušiti)
Ako Šelebaj ne učini nešto "pod hitno" mišljenja sam da neće dobiti povjerenje za idućih godinu dana.
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
He kakav je Šelebaj lik čisto sumnjam da radi u interesu vlasnika VLDS-a, možda grješim al to je moje mišljenje.
Mediteranska plovidba Korčula (MDPL) gdje je bio prije Validusa predsjednik Uprave, je pred stečajem.
Čujem da nema plaće već par mjeseci, ostali bez dva broda a zadnji je pokvaren jako često,
itd… a on dok je bio direktor da se gozbio šakom i kapom novcima firme.
moje mišljenje je da bi skupina malih dioničara trebala, ukoliko je mišljenje revizije da dugovi i obveze premašuju ukupnu imovinu istinito, tužiti šelebaja radi obmane investicijske javnosti koji je tvrdio suprotno.
Kolega, prolistaj još jednom FI………vidjeti ćeš da nigdje nema Šelebajevog potpisa……..čak ni autora FI-a Simića (nema vlastoručnog potpisa)
Nadalje, ne može se revizorska tvrtka "ograditi" od brojki, odnosno izračuna, koje je sama stavila.
Iza tog izračuna revizorska tvrtka mora "stajati" i decidirano napisati koliki je gubitak…….ili se toga posla uopće ne prihvaćati. Sve je to Šelebaj znao, nigdje se nije potpisao, a uvijek će reći (pa i na jučerašnji upit ZSE-a) da je FI poslala revizorska kuća iz Varaždina…….a on je bio u Zagrebu. Za pravne mahinacije on je maher……to sam već napisao.
[/quote]
treba tužit i burzu što prihvaća i objavljuje neispravna i nepotpuna izvjesca
se bum ih tužil
slijedi nam precesija
ma nije baš tako loše, majke mi!
[lol]
Vaš link
samo im se učinilo
[lol] ma ne čita on P.D………radi guza ko meduza…….
Da, sada se potpisao……..kao nisam ja tako mislio…….ma ne brinite
HOĆU ISTINU………koliki je stvarni gubitak???
netko pročitao očitovanje validusa pa očekuje stampedo
Šta ćemo sada, lucky?