Uh godinu dana ulazit izlazit na ovoj dionici i ostat na pozitvnom teritoriju pa vi se i dobro držite zizi.
u VLDS sa prekidima sam od 13.05.2010… prvi sitni ulaz 21,95 kn… pa sad vi razmilsite koji križni put je ovdje bio (za sve)… u Plusu sam tek od cca nakon nove godine, pa nadalje… tko na VLDS prođe školu, može pa skoro na svakoj dionici zaraditi… isti hurac, drugo pakovanje… ajd sretno i vama…
prati i ući… ako želiš zaraditit… nek ti bar jedno oko budno, bude vazda ovdje…
http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&AKCIJA=izdavatelji
a sad u napad… prije 15:59:59…
Zizi daj smanji malo…….taman me krenulo smanjenje ulaza……čekaj da se nakupujem…….pa znaš i sam da je poslije moram dići da bi izlazio
ovo sam reko prije 3 tjedna
danas je dan kadce VLDS opet bit ispod 10kn
kupovacemo ga ponovo po 5-6 kuna
Zivjeli [thumbsup]
pitanje je kad ce validus opet bit ispod 10kn alabama otiso na godisnji misevi pobjegli u ingru a selebaj nista ne poduzima za spas validusa
[bye]
[/quote]
[yawn]
post od 1 juli opet proslo 3 tjedna a VLDS stigo na vrata
bice ovdije vozanja samo polako svi cemo zaraditi a najhrabriji najvise
pozdrav najvecem Alabami [thumbsup]
Zivjeli!
Auu, modrobradi ti si neki prorok…, a..,
Pa de onda reci zašto ćeš ga kupovati na 5-6 kn,…, ja bih radije na 2-3 kn… [rolleyes]
kolega ne bit previse pohlepan inace ga nes kupit na 5 kunica
1.
SUDSKI SPOROVI
Matica Grupe vodi sudski postupak za naplatu štete od Republike Hrvatske u postavljenom tužbenom iznosu od
50.129.472 kuna zbog direktne i indirektne štete u svezi prognanika i izbjeglica u razdoblju od 1991. do 2000.
godine u Hotelu Helios d.d. Stari Grad. Pregovori da se tužba povuče u zamjenu da se kod društva Helios Faros
d.d. Stari Grad obavi dokapitalizacija pretvaranjem potraživanja koja ima Vlada RH s osnova plaćenih jamstava
u ime i za račun Helios Faros kreditoru Privrednoj banci d.d. Zagreb i HBOR-u su u stanju mirovanja.
2. konsolidirani FI Revizora:
Ukupno kapital i rezerve 195.859.000 Kn ili BVPS 72,54 kn…
3. IZVANBILANČNA AKTIVA I IZVANBILANČNA PASIVA
Potraživanja za dana jamstva 148.214.000 KN…??!!
LP
26.7.2011 14:50:22
Sukladno čl. 424. Pravila Zagrebačke burze, Burza je razvrstala dionice VLDS-R-A u Segment promatranja radi okolnosti vezanih uz dostavu revizijskog izvještaja i mišljenja revizora da konsolidirani financijski izvještaj ne prikazuje objektivno i realno financijsko stanje grupe Validus na 31.12.2010. godine.
Izgleda da će morati mjenjati mišljenje [lol]
Zizi daj smanji malo…….taman me krenulo smanjenje ulaza……čekaj da se nakupujem…….pa znaš i sam da je poslije moram dići da bi izlazio
[/quote]
sorry, al ako se ne varam i ako te dobro poznajem… počet ćeš tek izlazit kad sadašnja kupovna cijena bude ekvivalentna u €…
HOTELI Helios su PUNI – međutim opterečenje je DRŽAVNI DUG ZA PROGNANIKE ( Vukovarce ) koji su bili godinama u hotelima!!! Jedan hotel je u dugogodišnjem najmu Njemaca i uvjek je pun!!!
bude bolje – ali sigurno vrijedi 70 kunića!!!!
Dionica Validusa u ponedjeljak je pala za 1,68 posto, na 9,3 kune po komadu.
A u utorak 26.09. će pasti cca 30-40%.
Tko se spasio do danas izvukao je nešto. Ostali, nek Vam je dragi Bog na pomoći.
"SAMO JE ŠPEKULACIJA PRAVA STVAR. SVE DRUGO JE ŠPEKULACIJA."
kolega ovo neće i nesmije ispod 6.50kn nije nagovor nikome ni na prodaju ni kupnju. Lp STFACA