VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Uh godinu dana ulazit izlazit na ovoj dionici i ostat na pozitvnom teritoriju pa vi se i dobro držite zizi.

u VLDS sa prekidima sam od 13.05.2010… prvi sitni ulaz 21,95 kn… pa sad vi razmilsite koji križni put je ovdje bio (za sve)… u Plusu sam tek od cca nakon nove godine, pa nadalje… tko na VLDS prođe školu, može pa skoro na svakoj dionici zaraditi… isti hurac, drugo pakovanje… ajd sretno i vama…

a sad u napad… prije 15:59:59…

Još malo pa će VLDS biti stvarno povoljan za one koji vole rizike…

prati i ući… ako želiš zaraditit… nek ti bar jedno oko budno, bude vazda ovdje…
http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&AKCIJA=izdavatelji

Zizi daj smanji malo…….taman me krenulo smanjenje ulaza……čekaj da se nakupujem…….pa znaš i sam da je poslije moram dići da bi izlazio

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

ovo sam reko prije 3 tjedna
danas je dan kadce VLDS opet bit ispod 10kn
kupovacemo ga ponovo po 5-6 kuna
Zivjeli [thumbsup]

pitanje je kad ce validus opet bit ispod 10kn alabama otiso na godisnji misevi pobjegli u ingru a selebaj nista ne poduzima za spas validusa
[bye]

[/quote]

[yawn]

post od 1 juli opet proslo 3 tjedna a VLDS stigo na vrata

bice ovdije vozanja samo polako svi cemo zaraditi a najhrabriji najvise
pozdrav najvecem Alabami [thumbsup]
Zivjeli!

Auu, modrobradi ti si neki prorok…, a..,

Pa de onda reci zašto ćeš ga kupovati na 5-6 kn,…, ja bih radije na 2-3 kn… [rolleyes]

kolega ne bit previse pohlepan inace ga nes kupit na 5 kunica

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

1.
SUDSKI SPOROVI
Matica Grupe vodi sudski postupak za naplatu štete od Republike Hrvatske u postavljenom tužbenom iznosu od
50.129.472 kuna zbog direktne i indirektne štete u svezi prognanika i izbjeglica u razdoblju od 1991. do 2000.
godine u Hotelu Helios d.d. Stari Grad. Pregovori da se tužba povuče u zamjenu da se kod društva Helios Faros
d.d. Stari Grad obavi dokapitalizacija pretvaranjem potraživanja koja ima Vlada RH s osnova plaćenih jamstava
u ime i za račun Helios Faros kreditoru Privrednoj banci d.d. Zagreb i HBOR-u su u stanju mirovanja.
2. konsolidirani FI Revizora:
Ukupno kapital i rezerve 195.859.000 Kn ili BVPS 72,54 kn…
3. IZVANBILANČNA AKTIVA I IZVANBILANČNA PASIVA
Potraživanja za dana jamstva 148.214.000 KN…??!!
LP

26.7.2011 14:50:22

Sukladno čl. 424. Pravila Zagrebačke burze, Burza je razvrstala dionice VLDS-R-A u Segment promatranja radi okolnosti vezanih uz dostavu revizijskog izvještaja i mišljenja revizora da konsolidirani financijski izvještaj ne prikazuje objektivno i realno financijsko stanje grupe Validus na 31.12.2010. godine.

Izgleda da će morati mjenjati mišljenje [lol]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Zizi daj smanji malo…….taman me krenulo smanjenje ulaza……čekaj da se nakupujem…….pa znaš i sam da je poslije moram dići da bi izlazio
[/quote]

sorry, al ako se ne varam i ako te dobro poznajem… počet ćeš tek izlazit kad sadašnja kupovna cijena bude ekvivalentna u €…

HOTELI Helios su PUNI – međutim opterečenje je DRŽAVNI DUG ZA PROGNANIKE ( Vukovarce ) koji su bili godinama u hotelima!!! Jedan hotel je u dugogodišnjem najmu Njemaca i uvjek je pun!!!
bude bolje – ali sigurno vrijedi 70 kunića!!!!

Dionica Validusa u ponedjeljak je pala za 1,68 posto, na 9,3 kune po komadu.

A u utorak 26.09. će pasti cca 30-40%.

Tko se spasio do danas izvukao je nešto. Ostali, nek Vam je dragi Bog na pomoći.

"SAMO JE ŠPEKULACIJA PRAVA STVAR. SVE DRUGO JE ŠPEKULACIJA."

kolega ovo neće i nesmije ispod 6.50kn nije nagovor nikome ni na prodaju ni kupnju. Lp STFACA

Sve može i smije ali bi bilo najbolje da doďe do 5,01 pa r&r

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

New Report

Close