VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prijedlog novog STATUTA VABE (zakazana skupština VABE za 24.08.2011.)
(3) Dionicar Validus d.d. ima, temeljem clanka 256. st. 2. Zakona o trgovackim
društvima, pravo imenovanja 1 (jednog) clana Nadzornog odbora, dokle god bude imao u
vlasništvu najmanje 24% (dvadesetcetiriposto) dionica Banke.
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/pBCPUdUsWGMXrf3WGIMjOw==.pdf
VLDS trenutno ima 29,09% VABE
http://www.skdd.hr/portal/f?p=100:52:4382993670429678::NO:RP:P52_CO,P52_SEC_CODE:1,SX2JIK

Fimaši iz priloženog te novoj web stranici Moja Banka, ipak nadalje čvrsto drže TOP 5 pozicije u Moja Banka – Sarajevo
http://moja-banka.ba/index.php/o_banci/stranica/sekcija/dionicari

Validus d.d. – Godišnje izvješće 1Y., revidirano, konsolidirano, 2010. godina
Vaš link

komentari?? ili ste svi već zbrisali na more?

kaže:

KONSOLIDIRANI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJI NE PRIKAZUJU OBJEKTIVNO I REALNO FINANCIJSKO STANJE GRUPE VALIDUS D.D. VARAŽDIN NA 31.12.2010. GODINE

nego prikazuju subjektivno i imaginarno stanje?!

nekako mi se čini da onda znamo kakvo bi moglo biti objektivno 🙂

slijedi nam precesija

U 2009. godini vlasnici Pluris d.d. Varaždin zaključili su Ugovor o podjeli s preuzimanjem, kojim je Pluris d.d.
Varaždin podijeljena, kod čega je Plurisu d.d. ostalo 210.490 dionica Validus d.d. (dio od 24.000 u fiducijalu kod
drugih), a 869.227 dionica je pripalo društvu STOG d.o.o. Varaždin. Prijenos vlasništva dionica izdavatelja
Validus d.d. sa Pluris d.d. Varaždin na Stog d.o.o. Varaždin nije obavljen do dana izdavanja izvješća.

A vlasnik STOG-a d.o.o. koji će napraviti prijenos vlasnistva "siće" od 869227 VLDS-R-A je:
http://secure.creditreform.hr/r?s=stog-d.o.o&an=0000191624&setlang=

Bravo, Šelebaju…………….zato tebe boli hurac za menađerski honorar.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Validus d.d. – Godišnje izvješće 1Y., revidirano, konsolidirano, 2010. godina
Vaš link

komentari?? ili ste svi već zbrisali na more?

Komentar? Pa pročitao sam na stotine FI-a………ali ovo je posebno, kao da čitaš horor roman.

Nedavno sam postavio puno pitanja na ovoj temi a dobio odgovor u stilu ubaci žetone i zasurfaj.
PLURIS- anina 2 varaždin -Šelebaj
VLDS- anina 2 varaždin- Šelebaj
STOG- anina 2 varaždin- šelebaj

Pluris u pedali, Nikomat u pedali , VLDS u pedali ha da bude ljepše VLDS dao garancije plurisu i Nikomatu
skoro u vrijednost cjelog svog kapitala a fala bogu bez osiguranja plaćanja. dakle ispada da VLDS ne može ništa prodati od svoje imovine jer je pod zalogom. Imovinu koju je posudio plurisu i nikomatu opet dano u zalog. Zalog na zalog potraživanja od firmi koji su u pedali (ili će postati) Klupko zapetljano da ti mozak stane ko je kome dao zalog i posudbu.
Dionice BRIN-a dane u zalog FIMA grupi dionice vabe dane u zalog plurisu i opet malo zaloga.
Perjanice VLDS-a većinom proizvode minuse ma krasno.
Kako je rekao Alabama ovo je dobar hororac.

Alabamo jesi još optimist?

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Alabamo jesi još optimist?

Naravno da jesam. Pa svi su, a i ja, očekivali loš FI. Ovaj je stvarno "opširan" i objašnjava događaje još od 2005 godine…….od Horvatovog "carstva" do totalnog propadanja. Nameće se pitanje, kako već nisu u stečaju?……ma šta u stečaju….u zatvoru. Pa po ZTD-u davno su bili dužni objaviti stečaj.
Drugo pitanje (koje se nameće, samo po sebi) je, kako to da nije "frizirao" FI ili ga bar ublažio? Ne, on je objavio i šta treba i šta ne treba, ali maksimalno loše. Zašto? U godinu dana mandata, nije popravio ništa…….dapače, gubici su još veći. Od imovine nije prodao ništa….mislim da je sigurno nešto mogao prodati, ali on se radije vuče po sudovima i dobiva odgodu na odgodu (za to je "maher". Logično je da to ne može vječno trajati (iako nam je pravosuđe za onu stvar) i da mora (citiram: u dogovoru sa vjerovnicima…………ta mi rečenica kod njega najviše smeta jer nije istinita) pod hitno prodati pola holdinga. Bar bi ja tako napravio. Jedino ako ima kakvog "asa" u rukavu (cit. iz FI-a: traži se strateški partner) pa će na kraju ispasti "spasitelj" i nenadhebiv menađer.
Kako god bilo, trenutno je stanje loše (nema smisla da drukam i uljepšavam, iako imam dosta validusa) i sigurno će se odraziti na cijenu dionice. Ne preostaje mi ništa drugo nego da je nadokupljujem i smanjujem ulaz (maheri će se potruditi da je srokaju pošteno) i čekam prvu pozitivnu vijest, kada ću je sam dići i pokušati polako izlaziti. Vremena imam (u čekanju sam najjači) a i novaca za dizanje kada za to dođe vrijeme.

Eto mene na 5,01 u ponedjeljak da ne propadne h&s ! [lol]

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

ako se ne varam svi se indirektno/direktno tzv. vesele zadnjem FI… netko u nadi povoljnije kupnje, netko radi povoljnog dokupa… uključivši među prethodno navedene samog sebe… no, dali će tome u nekoj većoj mjeri za sve tako biti… ipak ne vjerujem… tj. možda sitno i to samo za pojedince… zašto, zna večina koju su in… btw. mislim tj. skoro sam siguran da zadnji Fi je upravo jučer namjerno i dobro tempirano objavljen… svi dobri povijesni poznavaoci VLDS-a znaju na što mislim… [lol] [cool]

Eto mene na 5,01 u ponedjeljak da ne propadne h&s ! [lol]

Kako je krenulo,nebi trebao dugo čekati.

New Report

Close