Upravo sreo Šelebaja u Cvjetnom, u opuštenoj šetnji te u boemskom stilu ne odaje nikakve znake zabrinutosti.
Pomislim da priupitam ponešto ali ovako je zanimljivije…
Upravo sreo Šelebaja u Cvjetnom, u opuštenoj šetnji te u boemskom stilu ne odaje nikakve znake zabrinutosti.
Pomislim da priupitam ponešto ali ovako je zanimljivije…
Ma bravo… zanimljivo… nešto sl. se 11.11.2010 pitao donji forumaš… prosiječna cijena je tada tj. taj dan 11.11.2010 završila/bila 8,91 kn
11.11.10. | 15:42 Miroic | profil | korisnik je na listi ignoriranih korisnika | pogledaj poruku
korisnik od: 13.11.2007.
ocjena poruke
63%
zajednica –
moderatori
skovacin
okOevo municija je ispucana i sada nazad, mozda i 6-7 kuna
Znači ti bi kupio? Pa ni sad nije skupo.
Sreo danas u gradu Šelebaja Zaustavim ga i kažem mu da od kad je on došao na čelo Vlds j pušim 40% On se nasmije i kaže da bi ovo mogla biti dobra priča i da su dobre šanse da se dovede do kraja
@Freelancer
Alabama nije promijenio ploču. Po kunu – dvije vlds može biti samo ako ja umrem…….ali za sada me zdravlje dobro služi. [thumbsup]
Čemu taj inat ako znamo da je samo pitanje dana ili sata čak dali će Podravka udariti stečaj kao i što znamo da kupca za VABA po cijeni koju je VLDS odredio nemogu naći ili sam nešto bitno propustio ?
[/quote]
Propustio si. vlds ne određuje cijenu svojih vabinih dionica. Pisalo ti je o tome na p.d.-u. Te dionice su založene u 3 banke (Hypo, Erste, i HBOR) Jedna se banka ne slaže sa cijenom ispod nominale, ali zato servisira vlds-ove obveze te ga štiti od stečaja. Mišljenja sam da nisu ni sati ni dani do stečaja. (to je moje mišljenje i nije nagovor na kupnju ili prodaju vlds)
Nema inata, Lorise…..ovo je za mene samo igra (sam protiv svih) u kojoj ću ja pobijediti. Igra traje do polovice veljače iduće godine.
Sada su ionako godišnji odmori………pa odmorimo i mi malo. Trebao bi se i Šelebaj očitovati…..a tu je i gl. skupština društva…….možda će biti i kakvih iznenađenja…….nikad se ne zna.
[/quote]
pratio sam malo vlds zadnjih mjesec dana ili vise…ali ne shvacam iako je bilo prijetnje stecajem u cemu je problem? pa firma ima p/bv 0,09?? zasto je doslo do ove situacije?
Tako nedavno više je bilo ovdje postova dnevno nego na svim temama skupa….aj možemo se zabavit gledajuć drugih par dionica gdje je slična situacija trenutno samo glumci drugi [lol]
zanimljiva situacija netko se krca dionicama lagano ali sigurno
je,je a i neko se iskrcava lagano ali sigurno
je,je a i neko se iskrcava lagano ali sigurno
[/quote]
ništa nije sigurno… kako veliki dobitak tako veliki gubitak… možebitnu bitnu i značajnu dobit, ostvarit će možda "veliki hazarderi"… no, istih ovdje trenutno nema…
http://www.intercapital.hr/index.php/hr/novosti
Investicijsko društvo INTERKAPITAL VRIJEDNOSNI PAPIRI d.o.o. po provedenom natjecaju za izbor osobe ovlaštene za javnu prodaju, ovlašteno je od strane CAPITA TRUST COMPANY Limited, sa registriranim sjedištem u The Registry, 34 Beckenham road, Beckenham, Kent, BR3 4TU i poslovnom adresom 7th Floor, Phoenix House, 18 King William Street, London EC4N 7HE, Engleska te OTP Bank Plc., Nádor 21, 1051 Budimpešta, Maarska kao asignatara, za organizaciju i provđenje prodaje u postupku izvansudskog namirenja zalogom osigurane tražbine, prodajom 576.880 dionica (što čini 10,64% ukupno izdanih dionica) izdavatelja PODRAVKA PREHRAMBENA INDUSTRIJA d.d., A. Starčevica 32, 48 000 Koprivnica, burzovne oznake PODR-R-A, imatelja FIMA AMI Ltd. , temeljem članka 495. stavka 2. Zakona o tržištu kapitala (NN 88/08, 146/08, 74/09).
http://www.intercapital.hr/upload/file/271/filename/Poziv-Podravka.pdf
VALIDUS D.D./REDOVNA VLDS-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. PLURIS D.D. 985.107 36,46 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
2. NIKOMAT D.O.O. 342.898 12,69 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
3. ŠTIMAC KREŠIMIR 60.704 2,25 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. VALIDUS D.D. (1/1) 51.061 1,89 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
5. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 43.061 1,59 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. PBZ D.D. 39.956 1,48 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. HORVAT MILAN 34.372 1,27 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
8. REPUBLIKA HRVATSKA 32.872 1,22 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. ALBRECHT SCHLEICHER KG 24.000 0,89 Osnovni račun BURSCHEID, NJEMAČKA
10. BABIĆ DRAGO 18.586 0,69 Osnovni račun OSIJEK, HRVATSKA
Ukupno: 60,43
5. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 43.061 1,59 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA -4000
Polako sa askom……..možda će još prodati
mislim da zbog ovog… teško… pogotovo kad magmaši i njima sl. shvate o čemu se radi… tj. da ovim Podravka više nije tzv. tvrd orah za VLDS…
http://www.podravka.hr/investitori/dionica/vlasnicka-struktura
http://www.poslovni.hr/Forum/vlds-validus-706-pg1054.aspx#post1186564