S obzirom da je situacija u VLDS takva kakva je, dakako prijatelju, da može biti do 38% A, zatim gore gdje je označen br 1, može biti B val i sada se radi C val. U svakom slučaju poslije vala C ili vala 2 (koji po meni još nije zgotovljen, a što če se pokazati već u ponedjeljak) kako je označeno, ide se UP, a za dalje se opet gleda razvoj situacije , zato sam i napisao ono o zaokruženim crvenim brojkama. Ako okrene dole zna se što je, ako prođe obilježeni valić 1 onda se opet zna gdje se ide, time da sam osobno za varijantu br 1 što dakako nebi odgovaralo nikome, poglavito onima koji su dioničarai VLDS jer bi to mogao biti pad čak i ispod 8 kn (C).
LP
[/quote]
Sorry ne ispod 8 kn nego ispod 9 kn. Sada kada sam uvidio grešku u pisanju korigiram ispravku netočnog navoda, još jednom sorry, a nadam se da neće do toga doći, no pred nama je !!
LP
Ovo pišem samo da nismo treći u koloni PF jer to neide na dobro. Sada smo prvi odmah iza naslovne strane. I vidite odmah idemo UP !!
LP [angry]
i nek je ne daju, interesa dakle ima ali ispod nominale prodavati je šibicarenje, Hrvatska ulazi u Eu i uskoro izlazi iz depresije u kojoj se nalazi tako da će se cijene dionica, poslovni rezultati i poslovna klima popraviti pa neće više biti ovakvih nemoralnih ponuda.
na stranu nemoralne ponude, ali što sad sa blokadom računa i dospjelim dugovima. kako će sad sve to poplaćati. nadam se da imaju nekog dodatnog kupca u rukavu.
da je situacija "spasi šta se spasit da", ne bi odbili ovog kupca.
Treba imati u vidu da nije Validus odbio kupca, nego banke kod kojih su založene dionice pa je to njihova imovina i vjerojatno je cijena bila manja nego što banke potražuju od Validusa. Upravo je to bilo, spasi što se da spasit jer da imaju neku drugu imovinu Validusa da se namire, vaba bi otišla i po ovaj cijeni.
nisi razumio bit. da je panika banke bi prodale po ovoj ponudi i naplatile koliko toliko potraživanja. to bi onda bilo spasi šta se spasit da. ovo odbijanje znači da vlds ne ide u stečaj, da vaba vrijedi više i da se čeka/traži novi kupac tako da se zatvore sva potraživanja.
znači propala prodaja VABE?…bojim se da se VLDS-u loše piše [embarass]
znači propala prodaja VABE?…bojim se da se VLDS-u loše piše [embarass]
Zašto bi propala, pa imaju rezervnu varijantu.