VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jel ovo profesor tehničkog u osnovnoj školi zaboravil isključit komp, pa su ga se djeca dokopala na velikom odmoru?

Mogao bi i ja pojačati bid za nekih 50.000 komada, ali imam samo 500 kn pa ću ponuditi 0,01 kn za dionicu…, eto….

Mogao bi i ja pojačati bid za nekih 50.000 komada, ali imam samo 500 kn pa ću ponuditi 0,01 kn za dionicu…, eto….

Kaj si to ti na 11,76? [thumbsup] [lol]

Ma jok ja sam ti goljo…, samo "navijam" da dionica počne rasti, no sila je s askom pa eto…. [cool]

hahahaha
jeli ovo dobra ili loša vjest…. [thumbsup]

meni paše…a sad ćemo vidit kako musa dere jarca….. [lol]

Tko je koga danas?

A sutra jos gore ako Alabama ne preuzme stvar u svoje ruke, pa bid-a tako reci niti nema, ja sam prodo s gubitkom, kud ovo ide mislim da cu kupiti na 6 vise komada ^_^.

Rusitelj vlade ^_^.

netko je danas izgubio živce i izašao sa gubitkom
a pogledajte malo top 10 tko je dokupio 7.715 dionica
a nalazi se na 7 mjestu
pa ce vam sve bit jasnije
laku noć i mirno spavajte

evo malo TA, nadam se da ne zamjerate, vrlo jednostavno – na liniji smo potpore.

evo malo TA, nadam se da ne zamjerate, vrlo jednostavno – na liniji smo potpore.

06.06.11. | 15:25 labb | privatna poruka | dodaj u listu prijatelja 47894 | ignoriraj korisnika | profil | blog | korisnik je na listi ignoriranih korisnika | pogledaj poruku
korisnik od: 27.12.2010.

ocjena poruke
1%
zajednica –
moderatori
Khmm
labbvalidus- negativna divergencija na rsi-u

Jesi siguran?
i više nego siguran
prijavi moderatoru | citiraj | odgovori moja ocjena poruke: 0%

06.06.11. | 17:30 medvjedic | privatna poruka | dodaj u listu prijatelja 46093 | ignoriraj korisnika | profil | korisnik je na listi ignoriranih korisnika | pogledaj poruku
korisnik od: 07.09.2010.

ocjena poruke
83%
zajednica –
moderatori
ako je negativna zašto si spajao dna? kod negativnih se spajaju susjedni vrhovi (i kod regularne i kod skrivene). kod pozitivnih se spajaju susjedna dna. prije nego bahato odgovoriš, pogledaj u literaturi.

al dobro, ako postigneš +10% tjedno, fućkaš divergenciju

06.06.11. | 18:33 m43 | privatna poruka | dodaj u listu prijatelja 49128 | ignoriraj korisnika | profil | korisnik je na listi ignoriranih korisnika | pogledaj poruku
korisnik od: 09.02.2011.

ocjena poruke

zajednica –
moderatori
može li nova analiza za đuru?

06.06.11. | 20:52 labb | privatna poruka | dodaj u listu prijatelja 47894 | ignoriraj korisnika | profil | blog | korisnik je na listi ignoriranih korisnika | pogledaj poruku
korisnik od: 27.12.2010.

ocjena poruke
4%
zajednica –
moderatori
medvjedicako je negativna zašto si spajao dna? kod negativnih se spajaju susjedni vrhovi (i kod regularne i kod skrivene). kod pozitivnih se spajaju susjedna dna. prije nego bahato odgovoriš, pogledaj u literaturi.

al dobro, ako postigneš +10% tjedno, fućkaš divergenciju

znam sta pise u literaturi, teoretski bi se ovdje trevao pojavit vrh i jos jedan tzv. higest high, a na rsi-u obrnuto… ok je to, ali teba znati granicu di se teorija i praksa razilaze,
kod mene u praksi je ovakva situacija kao sta sam prikazao na grafu poziv na oprez…
slazem se da nije cista divergencija, ali vjerujte u praksi ovo vrlo cesto funkcionira

WTF [rolleyes]

pitanje je kad ce validus opet bit ispod 10kn alabama otiso na godisnji misevi pobjegli u ingru a selebaj nista ne poduzima za spas validusa
[bye]

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

01.06.

Hoće li se uspit još šta uvatit ispod 12 ili je to to……. [rolleyes]

samo se strpi, biće toga i ispod 11,00 kn…
[/quote]

evo još malo fali da se predviđanje nažalost i u stvarnosti dogodi…

Život je isto tako kako i plovit na jidra. Možeš vazest koji gol vitar hoćeš i poć di ti je gol drogo

New Report

Close