jel ovo profesor tehničkog u osnovnoj školi zaboravil isključit komp, pa su ga se djeca dokopala na velikom odmoru?
Mogao bi i ja pojačati bid za nekih 50.000 komada, ali imam samo 500 kn pa ću ponuditi 0,01 kn za dionicu…, eto….
Mogao bi i ja pojačati bid za nekih 50.000 komada, ali imam samo 500 kn pa ću ponuditi 0,01 kn za dionicu…, eto….
Kaj si to ti na 11,76? [thumbsup] [lol]
hahahaha
jeli ovo dobra ili loša vjest…. [thumbsup]
meni paše…a sad ćemo vidit kako musa dere jarca….. [lol]
Tko je koga danas?
A sutra jos gore ako Alabama ne preuzme stvar u svoje ruke, pa bid-a tako reci niti nema, ja sam prodo s gubitkom, kud ovo ide mislim da cu kupiti na 6 vise komada ^_^.
netko je danas izgubio živce i izašao sa gubitkom
a pogledajte malo top 10 tko je dokupio 7.715 dionica
a nalazi se na 7 mjestu
pa ce vam sve bit jasnije
laku noć i mirno spavajte
evo malo TA, nadam se da ne zamjerate, vrlo jednostavno – na liniji smo potpore.
06.06.11. | 15:25 labb | privatna poruka | dodaj u listu prijatelja 47894 | ignoriraj korisnika | profil | blog | korisnik je na listi ignoriranih korisnika | pogledaj poruku
korisnik od: 27.12.2010.
ocjena poruke
1%
zajednica –
moderatori
Khmm
labbvalidus- negativna divergencija na rsi-u
Jesi siguran?
i više nego siguran
prijavi moderatoru | citiraj | odgovori moja ocjena poruke: 0%
06.06.11. | 17:30 medvjedic | privatna poruka | dodaj u listu prijatelja 46093 | ignoriraj korisnika | profil | korisnik je na listi ignoriranih korisnika | pogledaj poruku
korisnik od: 07.09.2010.
ocjena poruke
83%
zajednica –
moderatori
ako je negativna zašto si spajao dna? kod negativnih se spajaju susjedni vrhovi (i kod regularne i kod skrivene). kod pozitivnih se spajaju susjedna dna. prije nego bahato odgovoriš, pogledaj u literaturi.
al dobro, ako postigneš +10% tjedno, fućkaš divergenciju
06.06.11. | 18:33 m43 | privatna poruka | dodaj u listu prijatelja 49128 | ignoriraj korisnika | profil | korisnik je na listi ignoriranih korisnika | pogledaj poruku
korisnik od: 09.02.2011.
ocjena poruke
–
zajednica –
moderatori
može li nova analiza za đuru?
06.06.11. | 20:52 labb | privatna poruka | dodaj u listu prijatelja 47894 | ignoriraj korisnika | profil | blog | korisnik je na listi ignoriranih korisnika | pogledaj poruku
korisnik od: 27.12.2010.
ocjena poruke
4%
zajednica –
moderatori
medvjedicako je negativna zašto si spajao dna? kod negativnih se spajaju susjedni vrhovi (i kod regularne i kod skrivene). kod pozitivnih se spajaju susjedna dna. prije nego bahato odgovoriš, pogledaj u literaturi.
al dobro, ako postigneš +10% tjedno, fućkaš divergenciju
znam sta pise u literaturi, teoretski bi se ovdje trevao pojavit vrh i jos jedan tzv. higest high, a na rsi-u obrnuto… ok je to, ali teba znati granicu di se teorija i praksa razilaze,
kod mene u praksi je ovakva situacija kao sta sam prikazao na grafu poziv na oprez…
slazem se da nije cista divergencija, ali vjerujte u praksi ovo vrlo cesto funkcionira
pitanje je kad ce validus opet bit ispod 10kn alabama otiso na godisnji misevi pobjegli u ingru a selebaj nista ne poduzima za spas validusa
[bye]
01.06.
samo se strpi, biće toga i ispod 11,00 kn…
[/quote]
evo još malo fali da se predviđanje nažalost i u stvarnosti dogodi…