VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kako češ popraviti prosjek kad smo jako daleko od 13 i nešto gdje smo bili prošli tjedan a treba pomešt i nalog na12 70 od 20 i nešto tisuča komada

To sam ja naslagao svoje dionice, da šupci vide da nisam danas prodao ni komad. Do 13 je samo 1 kuna.
Lako se to vrati……..pa pola aska je kod mene (i malo više)

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Iznenađujući Validus
Drugi najveći rast, po spomenutom kriteriju, imala je dionica Dom holdinga. Najveći razlog njezinog skoka od 132,1 posto je postupak spajanja Riviere Poreča, Rapca i Zlatnog otoka, što znatno povećava imovinu Dom holdinga. Među pet najboljih dionica, iznenađujuće, našla se i dionica Validusa. Od početka godine vrijednost joj je skočila 82 posto. Budući da je to tvrtka koja ima financijskih problema, postavlja se pitanje koji je razlog njezinog optimističnog kretanja. Slično kao što i dionica Ingre u posljednjih deset trgovinskih dana bilježi solidan rast, bez obzira na petomjesečni minus.

Hrabri ulagači
"Validus i Ingra su kompanije za koje se prije nekoliko mjeseci smatralo da bi mogle imati problema s preživljavanjem ove krize. Ako se pogleda razdoblje od tri godine kretanja tih dionica, Validus je prije tri godine iznosio blizu 100 kuna i pao je na šest i pol kuna, i nakon toga cijena je skočila na 12-13 kuna. Za te je dionice važno istaknuti da ako tvrtke prežive ovu krizu, oni koji su ostali hrabri i ušli u dionicu na niskoj razini, imat će veliki povrat na kapital", zaključuje Laća.

Ovo je ono sto ja mislim i govorim. O igracima koji su bili u Fini i koji sigurno jesu u sponi sa Vlds se moze samo reci da jako dobro znaju sto rade i samo zbog toga ova firma i dalje opstaje atko ima zivce da ih prati taj ce imati i pune ruke!

ja sam si malo vratio … ugodan vikend

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

misliš nakitilo te [lol]

slijedi nam precesija

kaj da onda i ja svoju pješadiju poslažem po asku(jer očito se nešto kuha) a konjicu da ostavim za nedaj bože?

misliš nakitilo te [lol]

Čestitam, kolega [thumbsup]

misliš nakitilo te [lol]

[/quote]

na čemu? [proud]

slijedi nam precesija

misliš nakitilo te [lol]

[/quote]
Alabama , prestanite muljati ljude pa mnogi znaju tko ste , sramotno je da se poigravate , pa to se kosi sa vašom funkcijom , vrijeme je da prestanete.

@discover
Na ispravnim odlukama [thumbsup]

misliš nakitilo te [lol]

[/quote]
Alabama aj nemoj više pisat ovdje, jer te nakon ove tvoje "igrice" nitko ne shvaća ozbiljno. Nadam se da je sve to imalo svrhu ili si to napravio onako iz zahebancije. Iskreno tih par tisuća kn ako si i zaradio zbilja nisu vrijedni obraza jer ti ime i prezime sad svi zanaju. Sljedeći put uzmi skrbnički da bar ne sramotiš familiju.

Bože daj mi priliku da ti pokažem, da me bogatstvo neće promjeniti! (Dell Trotter)

@discover

Na ispravnim odlukama [thumbsup]

misliš zastrašujućim odlukama [huh]

nego nema te na popisu, gdje si?

a imamo i nekog novog "sretnika"

slijedi nam precesija

@discover
A šta misliš, šta sam radio cijeli dan, danas? Javni bilježnici…….darovni ugovori, još skrbničkih iz par brokerskih kuća…….pa SKDD………usput kupio i novi cd…….evo baš gledam imena i prezimena, gradove……tko je tko…….tko je pobjegao, a zaklinjao se da nema šanse da proda prije 14,50…..ima tu puno podataka……zadnje trgovanje, itd.
A i napisao sam da više nikada nećete moći špijunirati alabamu……a u pon, ću pokazati svojih 50tk na asku. A novi "sretnik"….tko bi to mogao biti [undecid]

New Report

Close