VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

13 000 kom prve na asku i nitko ne polupa bid, jel to dovoljno dobar znak da možemo nazad?

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Ide ovo polako ali sigurno na 10 kuna. Nadajmo se da će TOP 10 uspjeti izići sa nulom ili malim gubitkom. Ipak oni imaju najviše za izgubiti. Pojedinci su se htjeli igrati market makera ali jedno je virtualna burza a drugo prava [thumbsup]

Inače trkeljaš na svim temama. Jedini mi je gušt što si trkeljao i na dalekovodu…… [kiss]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

@kliring
To sam se ja malo zahebo, zadavajuči nalog…….sorry

pa ako trkelja zašto je dionica dva dana u jebenom padu i šta drugo reč nego da ste osudili validus na još jedan tobogan i svi polako bježite van koji ste velike nade ovdje polagali

pa ako trkelja zašto je dionica dva dana u jebenom padu i šta drugo reč nego da ste osudili validus na još jedan tobogan i svi polako bježite van koji ste velike nade ovdje polagali

suprotno ne bježi se nego se dokupljuje
cujemo se iduci tjedan
pozdrav i ugodan vikend

Koga to pitaš? Pa ja ti opet stavim sve što imam na ask…….nije mi tlaka, ali će to još srušiti vlds. A sad kada su ga srokali, nek ide dolje kak treba……..popraviću prosjek.

kako češ popraviti prosjek kad smo jako daleko od 13 i nešto gdje smo bili prošli tjedan a treba pomešt i nalog na12 70 od 20 i nešto tisuča komada

Ide ovo polako ali sigurno na 10 kuna. Nadajmo se da će TOP 10 uspjeti izići sa nulom ili malim gubitkom. Ipak oni imaju najviše za izgubiti. Pojedinci su se htjeli igrati market makera ali jedno je virtualna burza a drugo prava [thumbsup]

E, i da ne zaboravim…….dotični top10 si sad možeš nabiti (da ne velim, gdje) isti se neće tako skoro promijeniti [lol] Nema više špijuniranja alabame………..pozdravi mi inspektora……

Da stavim ponovo?

pa probaj stavit kao i prije neki dan na 13,00 kn na kupnju…
[/quote]

pa da mu uvališ sve ovo što si kupio danas na 12 kn?
ajme puknut ću od smijeha [lol]

ne dajmo jeftino dionice, neka ih drugi rasprodaju i ruše cijene!

Inače trkeljaš na svim temama. Jedini mi je gušt što si trkeljao i na dalekovodu…… [kiss]
[/quote]

Možda sam napisao tri posta u životu na Dalekovodu, nemam pojma. Jel možda misliš na ono kad si se pravio frajer da imaš inside informacije na Dalekovodu kad je bio 300 kuna i pričao svima iz prve ruke da neće ispod 275 jer tamo stoji Erste na kupnji? hahahaha Ajde budi iskren pa reci koliko si popušio tamo na svojim inside informacijama

Daj nam još neki inside info o Talijanima koji ulaze u Validus, hahaha, pa nikako da uđu, ko će to čekat više
[lol]

“A man's got to do what a man's got to do”

[/quote]

Možda sam napisao tri posta u životu na Dalekovodu, nemam pojma. Jel možda misliš na ono kad si se pravio frajer da imaš inside informacije na Dalekovodu kad je bio 300 kuna i pričao svima iz prve ruke da neće ispod 275 jer tamo stoji Erste na kupnji? hahahaha Ajde budi iskren pa reci koliko si popušio tamo na svojim inside informacijama

Daj nam još neki inside info o Talijanima koji ulaze u Validus, hahaha, pa nikako da uđu, ko će to čekat više
[lol]
[/quote]
Gle, ja sam odmah sve priznao. Sreća je da u tom periodu nisam trgovao dlkv, a trkeljao jesam, baš kao i ti. A kada su me već stisnuli, tko još piše (a možda ima inside info) odmah sam se sjetio tebe.
Ugodna ti 3 sata znojenja [lol]

[/quote]

[lol]
[/quote]
Gle, ja sam odmah sve priznao. Sreća je da u tom periodu nisam trgovao dlkv, a trkeljao jesam, baš kao i ti. A kada su me već stisnuli, tko još piše (a možda ima inside info) odmah sam se sjetio tebe.
Ugodna ti 3 sata znojenja [lol]
[/quote]

Sav sam se preznojio. Idem odmah upaliti klimu, hahha [lol]

“A man's got to do what a man's got to do”

New Report

Close