VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

čini mi se da oni koji su prethodnih dana, a i danas, odavde bježali su pogodili…
rekli ste da idu u INGR i DDJH ( možda i KORF i BLJE…), tamo su dosta dobro odradili…
ovdje su dobro spustili cijenu, a pitanje je da li će se uopće vratit, možda je još spuste…
bez njih teško će ovo do 14,00 kn, a opet neko mora izgubit da bi neko zaradija… [rolleyes]

Život je isto tako kako i plovit na jidra. Možeš vazest koji gol vitar hoćeš i poć di ti je gol drogo

Fino ga lomite, svaka vam dala. Dokup na 12.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Iznenađujući Validus
Drugi najveći rast, po spomenutom kriteriju, imala je dionica Dom holdinga. Najveći razlog njezinog skoka od 132,1 posto je postupak spajanja Riviere Poreča, Rapca i Zlatnog otoka, što znatno povećava imovinu Dom holdinga. Među pet najboljih dionica, iznenađujuće, našla se i dionica Validusa. Od početka godine vrijednost joj je skočila 82 posto. Budući da je to tvrtka koja ima financijskih problema, postavlja se pitanje koji je razlog njezinog optimističnog kretanja. Slično kao što i dionica Ingre u posljednjih deset trgovinskih dana bilježi solidan rast, bez obzira na petomjesečni minus.

Hrabri ulagači
"Validus i Ingra su kompanije za koje se prije nekoliko mjeseci smatralo da bi mogle imati problema s preživljavanjem ove krize. Ako se pogleda razdoblje od tri godine kretanja tih dionica, Validus je prije tri godine iznosio blizu 100 kuna i pao je na šest i pol kuna, i nakon toga cijena je skočila na 12-13 kuna. Za te je dionice važno istaknuti da ako tvrtke prežive ovu krizu, oni koji su ostali hrabri i ušli u dionicu na niskoj razini, imat će veliki povrat na kapital", zaključuje Laća.

Pišeš sve najbolje a prodaš 5000kom..nisi mi jasan bez obzira što si top 3..

danima se prodaju poveće količine VLDS uglavnom po bidu, ja sam mislio uzeti malo, ali sam odustao jer ovdje se igraju vrlo mutne igre [undecid]

Iznenađujući Validus
Drugi najveći rast, po spomenutom kriteriju, imala je dionica Dom holdinga. Najveći razlog njezinog skoka od 132,1 posto je postupak spajanja Riviere Poreča, Rapca i Zlatnog otoka, što znatno povećava imovinu Dom holdinga. Među pet najboljih dionica, iznenađujuće, našla se i dionica Validusa. Od početka godine vrijednost joj je skočila 82 posto. Budući da je to tvrtka koja ima financijskih problema, postavlja se pitanje koji je razlog njezinog optimističnog kretanja. Slično kao što i dionica Ingre u posljednjih deset trgovinskih dana bilježi solidan rast, bez obzira na petomjesečni minus.

Hrabri ulagači
"Validus i Ingra su kompanije za koje se prije nekoliko mjeseci smatralo da bi mogle imati problema s preživljavanjem ove krize. Ako se pogleda razdoblje od tri godine kretanja tih dionica, Validus je prije tri godine iznosio blizu 100 kuna i pao je na šest i pol kuna, i nakon toga cijena je skočila na 12-13 kuna. Za te je dionice važno istaknuti da ako tvrtke prežive ovu krizu, oni koji su ostali hrabri i ušli u dionicu na niskoj razini, imat će veliki povrat na kapital", zaključuje Laća.

Pišeš sve najbolje a prodaš 5000kom..nisi mi jasan bez obzira što si top 3..
[/quote]
Kak ti nije jasno?
Pa zato i piše…

12,70 je alabamino……..nisam danas trgovao

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Da stavim ponovo?

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Da stavim ponovo?

pa probaj stavit kao i prije neki dan na 13,00 kn na kupnju…

Život je isto tako kako i plovit na jidra. Možeš vazest koji gol vitar hoćeš i poć di ti je gol drogo

Da stavim ponovo?

Kaj nisi izjavio da ti je cilj rasprodati validus do ljeta?
Ode ovaj papir u bezdan…

Šta kaže Mrgud? Nešto je spominjao da mora do 11,80 – 11,90 da bi okrenulo gore, to se i desilo danas.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

sell in may [cool] [lol]

slijedi nam precesija

Ide ovo polako ali sigurno na 10 kuna. Nadajmo se da će TOP 10 uspjeti izići sa nulom ili malim gubitkom. Ipak oni imaju najviše za izgubiti. Pojedinci su se htjeli igrati market makera ali jedno je virtualna burza a drugo prava [thumbsup]

“A man's got to do what a man's got to do”

New Report

Close