VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

bacite oko malo na VABU bit ce vam malo jasnije

skinulo je onoga na asku ali nisam baš siguran da mu je to bila želja [thumbsup]

Isti slučaj na ĐĐ kao i na VLDS, netko treba opaliti DO, da se pokrene trgovina. Ovdje Alabama još visoko na Asku !!

Opasno je više. Skužiće polako………ali hvala svima na dionicama [thumbsup]
[/quote]

Kak su tu svi pristojni, jedni drugima se zahvaljuju…pravi gentelmani, nema kaj..!

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

Gdje se može vidjet trenutno stanje portfelja Validusa?

"Na burzi je sve moguće - čak i ono što je logično." Andre Kostolany

dobar dan kolege … ima li što novoga ili sve po starom ?

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Gdje se može vidjet trenutno stanje portfelja Validusa?

u konsolidiranom FI VLDS-R-A za 2010. koje nije dostavljeno na zse [lol]

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

A sta na kraju bi sa mirnom? [undecid]

A sta na kraju bi sa mirnom? [undecid]

ništa, to je poslužilo samo da se cijena napumpa preko 13 kn pa da se ekipa iskrca [yawn]

Iznenađujući Validus
Drugi najveći rast, po spomenutom kriteriju, imala je dionica Dom holdinga. Najveći razlog njezinog skoka od 132,1 posto je postupak spajanja Riviere Poreča, Rapca i Zlatnog otoka, što znatno povećava imovinu Dom holdinga. Među pet najboljih dionica, iznenađujuće, našla se i dionica Validusa. Od početka godine vrijednost joj je skočila 82 posto. Budući da je to tvrtka koja ima financijskih problema, postavlja se pitanje koji je razlog njezinog optimističnog kretanja. Slično kao što i dionica Ingre u posljednjih deset trgovinskih dana bilježi solidan rast, bez obzira na petomjesečni minus.

Hrabri ulagači
"Validus i Ingra su kompanije za koje se prije nekoliko mjeseci smatralo da bi mogle imati problema s preživljavanjem ove krize. Ako se pogleda razdoblje od tri godine kretanja tih dionica, Validus je prije tri godine iznosio blizu 100 kuna i pao je na šest i pol kuna, i nakon toga cijena je skočila na 12-13 kuna. Za te je dionice važno istaknuti da ako tvrtke prežive ovu krizu, oni koji su ostali hrabri i ušli u dionicu na niskoj razini, imat će veliki povrat na kapital", zaključuje Laća.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Nekako vise vjerujem u validus nego u ingru.. Odnosno, mislim da ce se brze oporavit do tih nekih starih vrijednosti..

Jeli ovo Krešo i dalje smanjuje… [lol]

Nekako vise vjerujem u validus nego u ingru.. Odnosno, mislim da ce se brze oporavit do tih nekih starih vrijednosti..

pogledaj danas semafor INGRE i VLDS…a to je tek početak [cool]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

A znam i vidim… Svejedno.. 😉

New Report

Close