djiha mi smo dugoročni [lol]
osim toga zašto sad svi plačete i likujete radi bijednih 7k po bidu??? nije to ništa
na kraju svega, bilo je ovo jedno dobro iskustvo za sve vas dioničare vlds. povijest se uistinu ponavlja na ovoj dionici po treći put, samo se mijenjaju akteri. [smiley]
Mrgude, Mrgude, zapeli ste. A lijepo se vidio vrh vala 1, valića (i) od 3 međutim uvijek netko ima poglavito djia i debeli nešto suludo, neartikulirano reči. Nije samo Alabama izlazio, izlazio sm i ja i to u ĐĐ. Zamislite prekjučer na 38,x i 39,xx a izlazak ranije prem da se radi val (iv) na ĐĐ, no meni dosta, sad se vraćam u VLDS i mogi Vam reći da mi to jako dobro ide… kupim lovu od vas koji ste se uplašili. Rekao sam da neću više pisati niti stavljati grafove, međutim žao mi je pojedinaca koji bježe glavom bez obzira, ruše cijenu bez potrebe, a da Vam velim da če VLDS bez obzira na Šelebaja i njegovu rastavu (smišljen čin), bez obzira na Alabamu i njegov izlaz ići gore i preko sada ozbiljno, ne 14 nego 16 kn. I nemojte me više prozivati,, od sada svaki dan ulazim i izlazim tamo gdje vidim potencijalnu zaradu. Provodite svaki dan za kompom crtajući grafove i čitajući vijesti od recimo cca 8 sati pa nekada i 2 -3 ujutro, u 80% slučajeva nešto se pogodi, ostalo zanemarivo. Eto lijepo spustite cijenu do ,, samo da pogledam 11,84, 11, 85 i ja sve kupim na drugoj strani. Svima ugodan dan i !!
LP [angry]
pozivam sve burek trejdere pa i tebe mrgude koji na validusu zarađujete sitnu lovu jer ne želite trošiti penzijice i socijalne pomoči da dođete kod mene doma da vam moja ženica ispeče 20 protvajna bureka a ja ču vam skoknut do konzuma po jogurte pa bu onda valjda mir na validusu
Tko je da je, ali ovaj što se igra s 40-50k komada nalozima na prodaji i kupnji zna što radi.
Tko je da je, ali ovaj što se igra s 40-50k komada nalozima na prodaji i kupnji zna što radi.
Ja sam
@kliring
Pa da se i ja omastim, kada ste već sve sjebali
@Kliring
Zarađuje lovu na fin i jednostavan način. Večinu je prodao po 13,xx kn a sada si ruši cijenu i vrši dokup po 12,1x kn. Zašto jer će imati veći broj dionica s manjim prosjekom ulaska. Ako pogledate datume pada u portfelju, tadašnji prosjek dionica i sadašnje stanje porfelja i prosjek dionice SADA.. Vidjet čete i portfelj na kraju ovoga tjedna,, moguće da bude sada top 2 ili čak 1.
Potvrdi prijatelju Alabama ako griješim, no pametna rabota, nema šta !!
LP