@ZZ
neznam na što si mislio
a to što ti "se čini" ako ne argumentiraš najobičniji je druk ili u ovom slučaju
neutemeljen napad na mene
@discover
Kolega, opusti se (takvu preporuku sam ti već dao) Ono najteže, ionako ću ja odraditi. Imaš svoj target, kada ćeš sa cijenom biti zadovoljan, pobidari me i izađi. Puno ih je već izašlo……i svi mi se kulturno zahvaljuju.
Gust je gledati kako nitko ne zeli niti ugristi ovoga sa 52000 kom na 12,70 a kamoli mu prodati svoje dionice. Pametnom dosta. Gdje li si sada Fotije, nemoj viriti iza ugla nego se isprsi pa se oglasi 🙂
Poštovani!
Netko ce zaradit na postotku vlasnistva u Validusu (kod rasprodaje imovine), a netko na rastu cijene dionice.
Ne razumijem zasto tako jeftino prodajete dionice.
Ako grijesim molim vas da me ispravite i moze bilo kakva sugestija na private.
Hvala!
Stvarno mi nisu jasni prodavaci na tim razinama, zašto ne sacekaju bar do 15 kn ak se jim tako žuri, ja ispod 20 ne razmišljam o prodaji, a na bidu jesam…
Znam da je bedasto pitanje, ali tko je ovaj heroj sa 5000 komada?
🙂
Stvarno mi nisu jasni prodavaci na tim razinama, zašto ne sacekaju bar do 15 kn ak se jim tako žuri, ja ispod 20 ne razmišljam o prodaji, a na bidu jesam…
mnogi tu čekaju 20kn..ali nemamo svi živce za dugoročno ulaganje..mnogi su tu pisali čitabe a sad ih više nema..puno je od 9mj prošle godine bilo informacija i nadanja..mnogi to nisu izdržali a cijena je još ista…
…Ne razumijem zasto tako jeftino prodajete dionice.
Stvarno mi nisu jasni prodavaci na tim razinama,
pa kad vam je ovo tako jeftino, što ne kupujete??
u 2 i pol sata trgovanja niti jedna dionica nije trgovana!
ili svi samo čekate alabamu da vam digne cijenu pa da se iskipate?!
a jakih li ulagača…. [bye]
Stvarno mi nisu jasni prodavaci na tim razinama,
pa kad vam je ovo tako jeftino, što ne kupujete??
u 2 i pol sata trgovanja niti jedna dionica nije trgovana!
ili svi samo čekate alabamu da vam digne cijenu pa da se iskipate?!
a jakih li ulagača…. [bye]
[/quote]
da jadno a kao fol glume prijatelje
Znam da je bedasto pitanje, ali tko je ovaj heroj sa 5000 komada?
🙂
Nije jedan…….to je grupica "heroja"…..evo ih na 13,20…….
Ovim putem ih pozdravljam……..i ne trudite se…….nisam zainteresiran danas……možda sutra [thumbsup]