VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Kobescak
Još čemo vidjeti tko pojma nema. a o ATPL,, nemam što reći, ja sam ušao i izašao tamo gdje je trebalo, mislim da sam o tome pisao, ali ne mogu baš sve reči jer bi to onda naškodilo meni. Vidiš za divno čudo ja sam kupovao VLDS i na 13,11, i danas ga kupujem jer znam di če to završiti i to bio Alabama tu ili ne, jer kako sam i rekao ne ovisi visina cijene o njemu nego o pokazateljima TA. Ljudi koji su ovdje na forumu u večini slučajeva imaju softwer za pračenje, oscilatore i druga pomagala.
Kliring ne se sekirati i ne slušati ove kao Kobescak itd. Netko proda nekoliko kom ispod 13 pa što, Bože moj sve je to u kanalu i SIGURNO, ovo je samo zbog Kobescaka, VLDS ide gore !!
LP svima !!
P.S: Više ne pišem ne stavljam grafove dok se ne pređe 14,xx kn !!

I very much love INGRA !!

evo skinuli neki kolega i ja 12,79, 12,80. podrška na 12,50 je opet tu, hoćemo li?

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

evo naloga od 50.000 komada na kupnji na 12,50 i 7000 komada na 12,51 kn, sad TA sigurno kaže da sljedi rast?? [lol] [lol] [lol]

moje pisanje je moje mišljenje u određenom trenutku i nije savjet za kupnju ili prodaju dionica

iiiii, evo gaaaaa +1,73%
ma ova TA je čudo od djeteta [lol]

moje pisanje je moje mišljenje u određenom trenutku i nije savjet za kupnju ili prodaju dionica

evo naloga od 50.000 komada na kupnji na 12,50 i 7000 komada na 12,51 kn, sad TA sigurno kaže da sljedi rast?? [lol] [lol] [lol]

i zemlja je okrugla, ne biste vjerovali..
biser.. [yawn]

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

Ništa bez Alabame…, ništa…!!! [angry]

Nabijem sve na kujac ove gnomove koji trejdaju za ćevape, kupe nešto sitno jer im je to Alabama dopustio i odmah se koju lipu postavljaju iznad i guše ask…, ma fuj…

Hebi ga netko će se na kraju ove balade smješkati, a netko sisati kiseli krastavac…

Hvala kolega Alabama što mi je omogućio da konačno izadjem…..dobru zabavu svima koji su odlučili ostati unutra [thumbsup]

Hvala kolega Alabama što mi je omogućio da konačno izadjem…..dobru zabavu svima koji su odlučili ostati unutra [thumbsup]

Nema na čemu…….i ne vračaj se više………nije vlds za tebe

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Koji maher su ovi bivsi i budici bivsi dionicari VLDS. Ovu psihologiju ne bi ni psihijatri mogli shvatiti…:)

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

Zaradit ce ovdje samo odredjeni dionicari ali ne na rastu cijene dionice nego na necem drugom 🙂
Ispravite me ako ako imam pogresnu pretpostavku.

Think twice befor investing , dont rush in any stock , dont be greedy

sorry ti, al čini mi se da si jedan od glavnih prepreka za rast

daj to malo obrazloži [shocked]

slijedi nam precesija

sorry ti, al čini mi se da si jedan od glavnih prepreka za rast

daj to malo obrazloži [shocked]
[/quote]
čini mi se da vrlo dobro znaš na što sam mislio… no, nije bitno… svatko ima svoje sisteme +/- k/p… mislim da će sutra, odmah počevši od 10:00 bit zanimljivo… [lol]

New Report

Close