problemi u raju? [kiss]
Ništa………ali je zato full potpora na asku. Imate još šta staviti na ask? I to po cijenama, za koje znate da nećete prodati.
Kolega, ja šta sam kupio, kupio sam. Nešto sam i prodao. Ne namjeravam ni kupovati ni prodavati. Da se ne mučiš sa top10……..bitan ti je onaj koji će izaći u srijedu navečer.
A sada ga rušite, koliko vas volja……..ne namjeravam ovdje biti dežurni policajac.
Sada si prva violina u orkestru…….do 24.6.
je baš je fora što imamo nebulozne pojave kako na asku tako i na bidu, vidiš me ne vidiš me
drugo, neću se mučit s top10 u srijedu navečer jer kako će izgledati sam zaključio davno..
treće slab je to orkestar bio, a ostala je solo frula – a ne prva violina
unatoč svemu no HF
sorry ekipica,
bye
Mrgud nema pojma,,, nezna,, sjedi jedan.. A sada idemo UP. Rekoh Vam bez obzira što se netko (Alabama u ovom slučaju postvi s enornom količinom) TA radi svoje. Rekao sam Alabami da će ga gricnuti, i je,, sklonio se u Petak kasnije dole.. Sad idemo po val 5.
LP Volim kad me volite !! [angry]
Još jedna porvrda o UP-u .. dobra stara TA !! [angry]
Ispravka, pogreška zbog žurbe… triple top,,,, bottom !!
smiješno….da alabama stavi svoje na prodaju na 13 kn, cijena bi kao kamen otišla na 12 kn ili ispod…. još smješnije je ako vjeruješ u to što pišeš [bye]
[/quote]
Samo se ti smij, a ako ne možeš na silu, neka te netko škaklja, bit će ti lakše !! beer.. i mani se gluposti, ovo je ozbiljan forum na kojemu ima cca 5 % ozbiljnih osoba a ostali se moraju ponovno vratiti u školu OK !!
Ima Vas ovdje više koji bi željeli pad ovoj dionici, ali JOK, neće ići ovaj put, u ovome vlaku !! [angry]
[/quote]
to se zove nemati pojma o TA [bye]
Tko ovdje išta suvislo može zaključit uopće? Ja sam zaključio da sam budala jer dokupljivati iznad 13 s ovakvim kokošarima na ovoj temi je kratko i jasno glupo do bola. Ali po 12,40 nije išlo. Baš simpatično.
Tko ovdje išta suvislo može zaključit uopće? Ja sam zaključio da sam budala jer dokupljivati iznad 13 s ovakvim kokošarima na ovoj temi je kratko i jasno glupo do bola. Ali po 12,40 nije išlo. Baš simpatično.
[/quote]
Može se zaključiti da nitko, nikom ne vjeruje.
p.s. nisam danas ni kupio, ni prodao, niti jednu dionicu vlds……ali sve će se to ionako vidjeti…..
VLDS na 12,50 kN?!?
kako to, pa "TA znalci" cijelo su jutro pisali da kreće rast??! dajte sad brzo skinite par komada s prodaje da podržite svoje majstorske "analize" [lol]
bravo, napokon da netko napiše istinu o samoproglašenim stručnjacima TA!
Ništa………ali je zato full potpora na asku. Imate još šta staviti na ask? I to po cijenama, za koje znate da nećete prodati.
Kolega, ja šta sam kupio, kupio sam. Nešto sam i prodao. Ne namjeravam ni kupovati ni prodavati. Da se ne mučiš sa top10……..bitan ti je onaj koji će izaći u srijedu navečer.
A sada ga rušite, koliko vas volja……..ne namjeravam ovdje biti dežurni policajac.
Sada si prva violina u orkestru…….do 24.6.
je baš je fora što imamo nebulozne pojave kako na asku tako i na bidu, vidiš me ne vidiš me
drugo, neću se mučit s top10 u srijedu navečer jer kako će izgledati sam zaključio davno..
treće slab je to orkestar bio, a ostala je solo frula – a ne prva violina
unatoč svemu no HF
sorry ekipica,
bye
[/quote]
sorry ti, al čini mi se da si jedan od glavnih prepreka za rast – uz to još si vjerovatno u minusu – kako i kada misliš doć u pozitivu…
Ma majstoru Kreši svaka čast, ali ti ZiZi samo što mu nisi kapelicu podigao. Slaviš ga sve u šesnaest.
Ajd da vas vidim..
po ovome treba gore. u minusu smo. svi ko drvene marije. dokupio 199 kom po 12,57. čekam niže jer netko to uvijek omogući. a mogli smo biti na 14 kn xx puta u zadnjih 2 tjedna.