VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega beer, mene zanima na temelju čega Vi trgujete? Očigledno u TA ne vjerujete/ne koristite.. A po ocjenama vidim da ima još takvih.. I da li ste zadovoljni postignutom zaradom?

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

Ok.. Shvaćam i odustajem.. Uživajte..

Kolega beer, mene zanima na temelju čega Vi trgujete? Očigledno u TA ne vjerujete/ne koristite.. A po ocjenama vidim da ima još takvih.. I da li ste zadovoljni postignutom zaradom?

Kolega Khmm, koliko vidim na ovoj dionici VLDS, čast izuzecima, ali sve tupson do tupsona, i ovo govorim vrlo ozbiljno, iskreno i srazložno !! [angry]

I very much love INGRA !!

Kolega Khmm, koliko vidim na ovoj dionici VLDS, čast izuzecima, ali sve tupson do tupsona, i ovo govorim vrlo ozbiljno, iskreno i srazložno !! [angry]
[/quote]
Tako očito mora biti.. Meni svejedno..

ma samo da vam popravim ocjene… [thumbsup]

inače posjedujem i ovu dionicu, da prodam i na 12,70 kn ima bi lipu zaradu… [cool]

evo ja opet, s istim razlogom… [thumbsup]
inače Mrgud28 i Khmm samo nastavite s analizama i komentarima…
posjedujem još IGH, KORF, INGR … svratite malo i tamo s analizama i komentarima… [pray]

Život je isto tako kako i plovit na jidra. Možeš vazest koji gol vitar hoćeš i poć di ti je gol drogo

VLDS na 12,50 kN?!?
kako to, pa "TA znalci" cijelo su jutro pisali da kreće rast??! dajte sad brzo skinite par komada s prodaje da podržite svoje majstorske "analize" [lol]

[u][b]oštećeni ulagači trebali bi, uz savjetovanje s pravnicima, tužiti radi naknade štete i gubitaka forumske drukere i navlakače koji plasiraju neistine na forumu![/b][/u]

ništa od FI?
ništa od potpore na bidu..
a ništa ni od rasta..

[lol]

slijedi nam precesija

bio bi rast da niste u petak prodavali i rušili VLDS
a jeste kočnicari za 20 lipa napravite Hirošimu od dionice
a sad ce te se opet na camit
sad kad vam kajlu netko stavi na 13 iz principa

Ni Buffett, Graham i drugi veliki investitori nisu vjerovali u TA….zašto im ne vjerovati kada su rekli da obični mali investitori služeći se jednostavnim analizama tj. procjenama, mogu prosječno zaraditi slučajnim odabirom približno isto kao i mnogi tzv. stručnjaci…

Ipak je najveći zakon, zakon novca s kojim se mogu oblikovati grafovi prema buđetiranim planovima…

Ugodan ostatak dana uz uspješnu trgovinu, želim svim investitorima i onima koji se tako osjećaju.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

…obični mali investitori služeći se jednostavnim analizama tj. procjenama, mogu prosječno zaraditi slučajnim odabirom približno isto kao i mnogi tzv. stručnjaci…

Sad mi je sve jasno.. [sealed]

ništa od FI?
ništa od potpore na bidu..
a ništa ni od rasta..

[lol]

Ništa………ali je zato full potpora na asku. Imate još šta staviti na ask? I to po cijenama, za koje znate da nećete prodati.
Kolega, ja šta sam kupio, kupio sam. Nešto sam i prodao. Ne namjeravam ni kupovati ni prodavati. Da se ne mučiš sa top10……..bitan ti je onaj koji će izaći u srijedu navečer.
A sada ga rušite, koliko vas volja……..ne namjeravam ovdje biti dežurni policajac.
Sada si prva violina u orkestru…….do 24.6.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

bio bi rast da niste u petak prodavali i rušili VLDS
a jeste kočnicari za 20 lipa napravite Hirošimu od dionice
a sad ce te se opet na camit
sad kad vam kajlu netko stavi na 13 iz principa

ako ju žele rušiti nek ju ruše pametno a ne ovako silovati. nije mi jasno.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

New Report

Close