Kolega beer, mene zanima na temelju čega Vi trgujete? Očigledno u TA ne vjerujete/ne koristite.. A po ocjenama vidim da ima još takvih.. I da li ste zadovoljni postignutom zaradom?
Ok.. Shvaćam i odustajem.. Uživajte..
Kolega beer, mene zanima na temelju čega Vi trgujete? Očigledno u TA ne vjerujete/ne koristite.. A po ocjenama vidim da ima još takvih.. I da li ste zadovoljni postignutom zaradom?
Kolega Khmm, koliko vidim na ovoj dionici VLDS, čast izuzecima, ali sve tupson do tupsona, i ovo govorim vrlo ozbiljno, iskreno i srazložno !! [angry]
Kolega Khmm, koliko vidim na ovoj dionici VLDS, čast izuzecima, ali sve tupson do tupsona, i ovo govorim vrlo ozbiljno, iskreno i srazložno !! [angry]
[/quote]
Tako očito mora biti.. Meni svejedno..
ma samo da vam popravim ocjene… [thumbsup]
inače posjedujem i ovu dionicu, da prodam i na 12,70 kn ima bi lipu zaradu… [cool]
evo ja opet, s istim razlogom… [thumbsup]
inače Mrgud28 i Khmm samo nastavite s analizama i komentarima…
posjedujem još IGH, KORF, INGR … svratite malo i tamo s analizama i komentarima… [pray]
VLDS na 12,50 kN?!?
kako to, pa "TA znalci" cijelo su jutro pisali da kreće rast??! dajte sad brzo skinite par komada s prodaje da podržite svoje majstorske "analize" [lol]
bio bi rast da niste u petak prodavali i rušili VLDS
a jeste kočnicari za 20 lipa napravite Hirošimu od dionice
a sad ce te se opet na camit
sad kad vam kajlu netko stavi na 13 iz principa
Ni Buffett, Graham i drugi veliki investitori nisu vjerovali u TA….zašto im ne vjerovati kada su rekli da obični mali investitori služeći se jednostavnim analizama tj. procjenama, mogu prosječno zaraditi slučajnim odabirom približno isto kao i mnogi tzv. stručnjaci…
Ipak je najveći zakon, zakon novca s kojim se mogu oblikovati grafovi prema buđetiranim planovima…
Ugodan ostatak dana uz uspješnu trgovinu, želim svim investitorima i onima koji se tako osjećaju.
…obični mali investitori služeći se jednostavnim analizama tj. procjenama, mogu prosječno zaraditi slučajnim odabirom približno isto kao i mnogi tzv. stručnjaci…
Sad mi je sve jasno.. [sealed]
ništa od FI?
ništa od potpore na bidu..
a ništa ni od rasta..
[lol]
Ništa………ali je zato full potpora na asku. Imate još šta staviti na ask? I to po cijenama, za koje znate da nećete prodati.
Kolega, ja šta sam kupio, kupio sam. Nešto sam i prodao. Ne namjeravam ni kupovati ni prodavati. Da se ne mučiš sa top10……..bitan ti je onaj koji će izaći u srijedu navečer.
A sada ga rušite, koliko vas volja……..ne namjeravam ovdje biti dežurni policajac.
Sada si prva violina u orkestru…….do 24.6.
bio bi rast da niste u petak prodavali i rušili VLDS
a jeste kočnicari za 20 lipa napravite Hirošimu od dionice
a sad ce te se opet na camit
sad kad vam kajlu netko stavi na 13 iz principa
ako ju žele rušiti nek ju ruše pametno a ne ovako silovati. nije mi jasno.