Evo ljudima stanje i promjene u TOP10 (ako nekog zanima)!
Bez provociranja, bez skrivenih poruka, bez namjere da drukam … Neš vjerovat, a post može biti i takav!
[/quote]
aha, a znaš li ti uopće novo stanje top 10 … tj. svega i svačega…. zašto čega, ponekad novog nečega… [lol] Ok, znam teorija čarobnjaka iz Omahe ti ide vrlo dobri, a primjena prakse iste? [rolleyes]
da bi netko šortao mora imat adekvatnu količinu vlds-a… a xy količine, za ovlaštene brokere, bi uskoro mogle vrijedit ko unce xy nečega… [lol] …
Zahvaljujem prodavaču od petka-ugodno ste me iznenadili.
Evo ljudima stanje i promjene u TOP10 (ako nekog zanima)!
Bez provociranja, bez skrivenih poruka, bez namjere da drukam … Neš vjerovat, a post može biti i takav!
[/quote]
aha, a znaš li ti uopće novo stanje top 10 … tj. svega i svačega…. zašto čega, ponekad novog nečega… [lol] Ok, znam teorija čarobnjaka iz Omahe ti ide vrlo dobri, a primjena prakse iste? [rolleyes]
[/quote]˝
Pokušavam te shvatiti! Al ne ide!!! [rolleyes]
Krešimir Štimac kupio je 29.573 dionica Validusa (ZSE:VLDS-R-A) i s desetog skočio na četvrto mjesto najvećih vlasnika s 1,78 posto udjela.
http://hr.seebiz.eu/burze/kresimir-stimac-cetvrti-najveci-vlasnik-validusa/ar-3880/
Mrgud nema pojma,,, nezna,, sjedi jedan.. A sada idemo UP. Rekoh Vam bez obzira što se netko (Alabama u ovom slučaju postvi s enornom količinom) TA radi svoje. Rekao sam Alabami da će ga gricnuti, i je,, sklonio se u Petak kasnije dole.. Sad idemo po val 5.
LP Volim kad me volite !! [angry]
Još jedna porvrda o UP-u .. dobra stara TA !! [angry]
smiješno….da alabama stavi svoje na prodaju na 13 kn, cijena bi kao kamen otišla na 12 kn ili ispod…. još smješnije je ako vjeruješ u to što pišeš [bye]
smiješno….da alabama stavi svoje na prodaju na 13 kn, cijena bi kao kamen otišla na 12 kn ili ispod…. još smješnije je ako vjeruješ u to što pišeš [bye]
[/quote]
Samo se ti smij, a ako ne možeš na silu, neka te netko škaklja, bit će ti lakše !! beer.. i mani se gluposti, ovo je ozbiljan forum na kojemu ima cca 5 % ozbiljnih osoba a ostali se moraju ponovno vratiti u školu OK !!
Ima Vas ovdje više koji bi željeli pad ovoj dionici, ali JOK, neće ići ovaj put, u ovome vlaku !! [angry]