U zadnje vrijeme redovito čitam komentare na ovoj temi i nisam izdržao a da ne prokomentiram
pisanje kolege Mrguda. Danima nas je zasipao grafovima po kojima sigurno idemo preko 14 kn,a sada najednom po istim tim grafovima slijedi siguran pad. Čini mi se da ti grafovi ovise o tome ima li kolega Mrgud dionice u portfelju ( tada to ide UP ) ili ih je u međuvremenu prodao ( tada grafovi pokazuju siguran pad ).
I kako sada Vas dodati kao prijatelja kada se ne razumijete u opće poznavanje TA. Uljudno je pitati, a ljudski je odgovoriti a ne kao kobac napadati.. Evo ni pivu na miru ne mogu popiti.. Sve Vam je gosp. Sturmer pojasnio… LP Mladene broj JEDAN !! [angry]
Waltere, još te boli prošli petak… boli ha… pripazi na preostalih 5700 od supruge… Naravno, ako i bez njih nisi već ostao…
Pogledom na 15 min graf može se primjetiti da smo trenutno na 2 potpore. Vjerujem da proboja neće biti!
Potpora na 15 min grafu ??
Evo došao mi pajdo pa se trava ne kosi, ali pije se kavica i mineralka !!
Da samo dodam evo i piva krenula !!!!!!!
[/quote]
Prethodnim grafom sam sugerirao na potporu na razini od 13 kn, a ne na potporu razine 13,20 koju ste vi označili plavom trend linijom. Na vašem sam grafu ucrtao kanal o kojem pričam (ljubičaste linije).
Evo najnoviji graf VLDS-a. Mrgud laže a !!
A sada kod teta Jule u Birtiju !!
Dok mogu dodam.. Strumer.. petak je odoh čekaju me kod teta Jule a o potporama morate pitati nekoga tko se razumije u to, ovo što ste povukli je smiješno !!
LP [angry]
Kolega Mrgud,ovo je Vaš post od 17.05. i odgovor kolegi lucky luck :
"Ja bih kupio još malo ispod 13. maloprije sjela lova na investor a alabama neda i gotovo.
Nije Laki da neda Alabama, nego neda TA.. netko je rekao da TA ne pije vodu, ne bih rekao. Samo UP !!"
A ovo je Vaš post dva dana kasnije :
"Ovdje dobiješ ocjenu 100 samo ako kažeš da to ide gore, no ako kojim slučajem navedeš sumnju u istinu..kolac za vinograd !!
LP svima a posebice ujelitelju ocjene !!
P.S: Vidimo se dole ispod 13 kn !! "
Moja namjera nije bila napadati Vas,ali malo mi je čudno ovakovo različito tumačenje TA u vrlo kratkom roku.
Evo najnoviji graf VLDS-a. Mrgud laže a !!
A sada kod teta Jule u Birtiju !!
Dok mogu dodam.. Strumer.. petak je odoh čekaju me kod teta Jule a o potporama morate pitati nekoga tko se razumije u to, ovo što ste povukli je smiješno !!
LP [angry]
Preslaba potpora, da si stavio velebitsku crnu onda bi bili sigurni da to nede ispod 12,70 ^_^.
U zadnje vrijeme redovito čitam komentare na ovoj temi i nisam izdržao a da ne prokomentiram
pisanje kolege Mrguda. Danima nas je zasipao grafovima po kojima sigurno idemo preko 14 kn,a sada najednom po istim tim grafovima slijedi siguran pad. Čini mi se da ti grafovi ovise o tome ima li kolega Mrgud dionice u portfelju ( tada to ide UP ) ili ih je u međuvremenu prodao ( tada grafovi pokazuju siguran pad ).
I kako sada Vas dodati kao prijatelja kada se ne razumijete u opće poznavanje TA. Uljudno je pitati, a ljudski je odgovoriti a ne kao kobac napadati.. Evo ni pivu na miru ne mogu popiti.. Sve Vam je gosp. Sturmer pojasnio… LP Mladene broj JEDAN !! [angry]
[/quote]
Kolega Mrgud,priznajem da nemam pojma o TA,samo sam pisao o utisku kojeg ste ostavljali svojim pisanjem zadnjih nekoliko dana.Taj utisak sam Vam probao dočarati u mojoj prošloj poruci.
Pošto imam dionicu VLDS u svojem portfelju toplo se nadam da je ova zadnja Vaša TA točna ( pad do 12,70 pa poslije toga rast preko 14,00 kn )
Ako mislite kupiti, dokupiti .. najniži target 12,74 kn !!
LP [angry]
Al Vas boli !!
A sada još malo pa UP !!
"Ja bih kupio još malo ispod 13. maloprije sjela lova na investor a alabama neda i gotovo.
Nije Laki da neda Alabama, nego neda TA.. netko je rekao da TA ne pije vodu, ne bih rekao. Samo UP !!"
"Ovdje dobiješ ocjenu 100 samo ako kažeš da to ide gore, no ako kojim slučajem navedeš sumnju u istinu..kolac za vinograd !!
Moja namjera nije bila napadati Vas,ali malo mi je čudno ovakovo različito tumačenje TA u vrlo kratkom roku.
Ja bih Vas zamolio Mladene da mi odgovorite, tj podvučete što TU nije istina. Ja baratam s minutnim valovima i točno znam di će što ići. Pogledajte moje postove na INDR-i, bilo je u lipu, copy/paste. Izašao s dobrom dobiti i preselio se ovdje u VLDS, zašto, zato jer znam di ide VLDS, dokle, a kada budem izašao, reči ću vam u lipu gdje i na koliko sam izašao, bit će opet .. Copy/Paste nalog !!
LP i bez ljutnje, samo gledati grafove i paziti što je opisano uz njih, no ipak kako bi rekao Kostolany … NIKOME NE VJEROVATI, SAMO SEBI !! [angry]
Za Mladena… Vjerujte mi na riječ a mislim da bi se i gosp. Khmm složio samnom !! LP
Gedajuci ovdje postove gdje se najvise spominje potpora ovdje, potpora ondje, namece mi se pitanje zasto su ljudi gladni kikiriki trejdanja? Osim ako ne raspolazu sa bijesnom lovom pa da i na 20 lipa stvaraju zaradu. Da li vidite ovoga na bidu sa 50 000 kom po 12,28? Da li bi to netko stavio ako misli kako nece rasti ova dionica? Tko mu moze garantirati da ga nece poklopiti netko u "panicnoj prodaji dionica koja ne valja"? Dakle, dionica vrijedi, to znaju pametni ljudi i ne muce se svakodnevno da li je otisla 2 posto ili 4 posto gore pa onda isto toliko dolje itd itd itd. Ti isti ljudi ju cekaju na svojim, daleko vecim targetima i ne riskiraju u ovakvim smijesnim svakodnevnim igricama.
Ja bih Vas zamolio Mladene da mi odgovorite, tj podvučete što TU nije istina. Ja baratam s minutnim valovima i točno znam di će što ići. Pogledajte moje postove na INDR-i, bilo je u lipu, copy/paste. Izašao s dobrom dobiti i preselio se ovdje u VLDS, zašto, zato jer znam di ide VLDS, dokle, a kada budem izašao, reči ću vam u lipu gdje i na koliko sam izašao, bit će opet .. Copy/Paste nalog !!
LP i bez ljutnje, samo gledati grafove i paziti što je opisano uz njih, no ipak kako bi rekao Kostolany … NIKOME NE VJEROVATI, SAMO SEBI !! [angry]
Za Mladena… Vjerujte mi na riječ a mislim da bi se i gosp. Khmm složio samnom !! LP
[/quote]
Meni uopće nije bio cilj napadati Vas i želim prekinuti s ovim prepucavanjima.Zasmetalo me to što ste jedan dan tvrdili da TA ne dozvoljava pad cijene ispod 13.00 kn,a drugi dan ste tvrdili da sigurno slijedi pad ispod te cijene. Pošto ja nemam pojma o TA još jednom napominjem da se tu radilo samo o dojmu koji ste ostavljali svojim pisanjem. Nadam se da je ipak problem u mojem nepoznavanju TA i da sam Vas krivo shvatio.