VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo je jako, jako dobro, ne možeš kupiti ama niti jedne dionice ispod 13 kn. Fantastična i realna stvar. Vjerujem da svi ćućavci, sorry na izrazu, ali tako mi je došlo, ispod 13 više neće kupiti barem u ovome vlakiću, niti jedne dionice. Ako bude, a mislim nekako da hoće (Khmm i Skovacin ) če me razumijeti a,b,c u ovome kanaliću (iV). Vidimo se negdje na 14,xx Kn…a onda idemo DALJE, kako bi u ZG rekli NE !!
LP svima !! [angry]

Pa nismo se slučajno svi našli ovdje.. Iako ja doduše koristim klasičnu ezoteriju, razumijem vas i cijenim vaše mišljenje.. lp

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

…čestitke kolegi Alabami.. [thumbsup]

mogu li pitati na čemu mu zapravo čestitate?
– jer je uložio svoj kapital i kupuje dionice VLDS?
– jer je preuzeo veliki rizik obzirom da je račun VLDS skoro 2 godine u blokadi čime su ostvarei uvjeti za stečaj?
– jer VLDS duguje poveći iznos državi na ime poreza?
– jer VLDS želi prodati dionice Mirne koja ima hipoteku na praktički svim nekretninama itd.?
[/quote]
Čestitke na prikupljenoj količini.. Kasnije ću mu čestitati i na obilnoj zaradi.. Samo promatrajte..

Ovo je jako, jako dobro, ne možeš kupiti ama niti jedne dionice ispod 13 kn. Fantastična i realna stvar. Vjerujem da svi ćućavci, sorry na izrazu, ali tako mi je došlo, ispod 13 više neće kupiti barem u ovome vlakiću, niti jedne dionice. Ako bude, a mislim nekako da hoće (Khmm i Skovacin ) če me razumijeti a,b,c u ovome kanaliću (iV). Vidimo se negdje na 14,xx Kn…a onda idemo DALJE, kako bi u ZG rekli NE !!
LP svima !! [angry]

prekjučer si dokupio pa sa sad naslađuješ [lol]

LP svima !! [angry]

prekjučer si dokupio pa sa sad naslađuješ [lol]
[/quote]
Prijatelju Laki, a pitanje je zašto sam dokupljivao, i nije me bilo strah dokupiti !! [angry]

I very much love INGRA !!

davno je prošao strah na ovoj dionici ali mnogi toga nisu svjesni

Sad je na malima da potaknuti Alabaminim optimizmom malo poskidaju s aska.

ti baš želiš sabotirati moj dokup?

ajmo ekipica po bidu!!!
[/quote]
Mislim da te kolega nije htio sabotirati, nego potaknuti te na kupnju po asku.. [wink]

Ja samo vidim da cijena iz dana u dan raste.. I čestitke kolegi Alabami.. [thumbsup]
[/quote]

Ma samo sam pohvalio Alabaminu tehniku dokupa. Ja imam dionicu od viših razina nego li je sad ali dokup je spustio prosjek. Sad samo čekam, ionako nisam na asku pa mi nagovaranje na kupnju ne treba.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Čim dobiješ sjedi (1) onda sigurno znaš da to ide UP, ma što Vas volim, pojma nemate !! [angry]
Omjer kupnja/Prodaja !!!!!!!!!!!!

Čim dobiješ sjedi (1) onda sigurno znaš da to ide UP, ma što Vas volim, pojma nemate !! [angry]

92:74 u korist kupnje [lol]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Ove koji ocjenjuju ne fermam ni 2%. Mogu razumiti da daju ocjenu nekom tko iznosi neke procjene kretanja obrazlažući ih kakvim-takvim činjenicama, ali neki bi dali 1 čak i kad bi nekom čestitao rođendan.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Ove koji ocjenjuju ne fermam ni 2%. Mogu razumiti da daju ocjenu nekom tko iznosi neke procjene kretanja obrazlažući ih kakvim-takvim činjenicama, ali neki bi dali 1 čak i kad bi nekom čestitao rođendan.
[/quote]
Je prijatelju, tu se u potpunosti slažemo !!
Gledam sada ovoga lovca s 1500, lijepo rast krene gore i dođe lovac i sve z…e. E da mu sad netko ovo pojede i da se raketiranje zaustavi preko 14,xx kn, pitao bi on dali je Crvenkapica još živa !!
LP

@Mrgud

To nije lovac, to je lovina.. Mislim da su lovci na drugoj strani..

malo nam je krobex dobio vjetar u leđa 🙂

slijedi nam precesija

New Report

Close