Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
evo, skinuto po 12……..
ajajaj… pokupio si Freelanceru ispred nosa dokup za okrugli portfelj…
ajajaj… pokupio si Freelanceru ispred nosa dokup za okrugli portfelj…
[/quote]
Pa kupil sam 2 soma INGR-e po 11,20, i to je ok…. [thumbsup]
[/quote]
OK i po… ti vrlo dobro znaš da sam se sezao tj. znao sam da mi moju malu šalu nećeš uzet za zlo.. [thumbsup]
eno bpba-r-a se malo probudila.
"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich
tribat će mu para za dobrog advokata pa bi mi mogli preko 20kn a alabama na godišnji [cool]
Lako za moj godišnji. Neka cca 20 tk ostane, vrijediće jednog dana. Sa 5-6 tk ću trejdati (to i radim, kao i vi svi)
Što se Šelebajevog privatnog života tiče, to je njegov problem, i neka ga rješava kako zna, kada se uvalio u nešto, što mu nije trebalo.
A tko ga je postavio na mjesto predsjednika uprave? Tko u stvari vuče sve konce u vlds? E taj bi mu mogao (kako kaže Mamić) i "vritanjak" lupiti.
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
Kolac? A odsada pišem samo laži, ne isplati se biti iskren.
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
Možda je vrijeme za "kavicu", a mogla bi koštati nešto iznad 15 kn. Nije nešto jeftina, ali meni bi baš pasala. A, vama?
Free Software Downloads - ShareSoftware24.com (http://www.sharesoftware24.com)
Zato i neće cijena gore dok ne završi rastava jer bi morao dijeliti dobit po pola .poznato je da ne dobiva plaća već će biti plaćen na kraju ovisno o uspjehu Pa mislim da se neće žurit dok ne završi rastava