Onda društvo, kakav je danas plan, koja stanica je danas, čemu stremimo ?
I ne spavajte nego radite nešto………….. [tongue]
Danas bi morao biti dobar dan.. Već sam dosadan, al ovo izgleda stvarno jako dobro..
Danas bi morao biti dobar dan.. Već sam dosadan, al ovo izgleda stvarno jako dobro..
Izgleda odlično…….samo da ask ne popusti
Zašto biste bili dosadni sa dobrim stvarima… ako je mnoštvo na temi VLDS lanjske godine bila multi -svakodnevno negativno dosadna u svezi konstantnog rušenja cijene… , pa valjda se ima pravo sada, kada je VLDS trend i sentiment opravdano up… isto regresno i svakodnevno naglašavati… [thumbsup]
Izgleda odlično…….samo da ask ne popusti
[/quote]
Mislim da neće, bude se pojačao.. Tehnički, dobili smo proboj, dalje ide lako.. Tako bi trebalo biti.. Vidjet ćemo..
ne ide lako bez kupnje. i to one kupnje kad kupiš a ne kao kad stojiš ko drvena marija. Uzeo sam ovih po 12,69 ali odmah se prodaja povećava, bez proboja 13, ništa od pravog rasta.
Koliko vidim……ni jedan veći igrač nije stavio naloge na prodaju.
@Kliring
Ići će.. Treba vremena da ubrza.. Probaj kupit poštenu količinu i moraš podić cijenu, htio ne htio.. Ovo je buy kako god pogledaš.. A kasnije će se uključit i kasnopaleći i napumpat..
evo pogledaj recimo Korf.. Proboj, cijena raste.. Jednostavno..
ovih 2300 kom su mojih, dajte mi udijelite… [rolleyes]
evo uzet ću još ovog po 12,69
ez+to pojeden ovaj na 12,50. znao sam.