@sturmer
Ako ti kažeš prijatelju, no još jedno pitanje nedostaje u kanalu, o kojem se valu radi. Do kraja radnog vremena nadam se da če ga probiti, VELIKI kanal i onda se mora odraditi jedan valić, mora. Tada ta linija kanala postaje potpora. Slažeš li se ??
I ja se slažem dok im a ovih 60.000 kom na kupnji da idem prema 13.
Ali ako se Albama i ekipa makne sa branika domovine,vraćamo se nazad.
I tako sve dok ne dođu pozitivne vijesti!
Niti kupujem,niti prodajm,BPBA i VLDA se blikirali.Čekam da mi povuče LCDS pa bi dao ruku i na
VLDS.Dao bog da se tajming poklopi.
I 13 će biti jako,jako jeftino.
U VLDS teče med i mlijeko!
Pokupio tupsona, sorry ali se previše spustio 12,30 Kn,,,+ 800 keka !! [thumbsup]
@sturmer
Ako ti kažeš prijatelju, no još jedno pitanje nedostaje u kanalu, o kojem se valu radi. Do kraja radnog vremena nadam se da če ga probiti, VELIKI kanal i onda se mora odraditi jedan valić, mora. Tada ta linija kanala postaje potpora. Slažeš li se ??
Jasno, nikad ne ide pravocrtno! I, još da napomenem, a što si i sam rekao, puno različitih pokazatelja ukazuju na isti target. Čak i pretočno!
@golubv
Prijatelju, njbolje je čekati u zasjedi, zaspati, i kada se probudiš brzo uzmeš NITROGLICERIN, jer če ti trebati. Ako ga slučajno nemaš imam ja viška pa ti posudim, jer trebat će ti uskoro. Tamo di će cijena biti uskoro, sigurno je da NEČEŠ VLDS kupovati.. ja Vas pojedince uopće ne KONTAM !!
LP [angry]
A tko će onda kupovati ako golupćić neće…, netko ipak mora kupovati da bi cijena došla "tamo"…
Mrgude opet se junače na 12,30..!!! klepi to…
Netko se z…a, pokušava spustiti, tj dokupiti što jeftinije, spustit če on još, nema živaca…. i opet ću ga klepit, ovaj puta još niže, samo nema se puno municije,, j..m ti građu de ti j..m, a mogao sam još malo pričekati, tjedan dva !! [angry] [angry]
Sad opet po normabele. Čeka mrgud 12,26 da bude s prov..12,30 Eto mi sad. Sada če proboj trokuta i onda podbočaj, štaka, potpora i što sad, udarit ovoga s 12,55. To se zove ljudsko prokletstvo i niš drugo !! [angry] [angry] i [angry]
Netko se z…a, pokušava spustiti, tj dokupiti što jeftinije, spustit če on još, nema živaca…. i opet ću ga klepit, ovaj puta još niže, samo nema se puno municije,, j..m ti građu de ti j..m, a mogao sam još malo pričekati, tjedan dva !! [angry] [angry]
Prijatelju, šta se sekiraš, kada se ja ne sekiram? Neka samo spuštaju……..nikad se nezna, kada će opet metla.
ne kužim kaj se tolko živciraš, pa ja sam jučer kupovao po samo mrvicu nižoj od današnje prosječne pa se nisam toliko živcirao
Ma ne volim kad me neko p…i, eto jedna te ista osoba, pratim ga 880, polovi po 400 pa digne gore, neko spusti, on pred njega pa se vrati, ma da mi ga je za vrat, dao bih mu ja lipa toliko da bi mu u glavi zvonilo cijeli mjesec !! Eto opet, ma se to netko od Vas igra, a, sunce mu kalisano !! [angry] [angry]
@discover
Vidiš prijatelju moj da ti sve znaš, pa što se onda ovaj sprda, odoh malo do kapije pa se vrnem, možda nestane vrag jedan !! [angry]
a, sunce mu kalisano !! [angry] [angry]
Dobra, ovo nisam čuo od seljačke bune………….. [thumbsup]