VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Malo sam pratio dionicu i pročitao stari prospekt prije nastajanja DUBIOZA!!!!! – koliko iznosi??Dosta toga mi je poznato ali ŽELIO BIH ČUTI od ZNANACA vrijednosti dionice KOLIKO zemljišta imaju na Hvaru ( Stari Grad – hoteli HELIOS )??? + ZEMLJIŠTE neizgrađeno u zoni gradnje konpleksa hotela!!!
Baraćem nekim podacima pa bih želio da se POZNAVAOCI IZJASNE a ja bih onda POTVRDIO INFORMACIJU ( nije valjda da svi kupuju na rekla-kazala )
I sam sam ušao poprilično!!!! [thumbsup]

Možeš ti to i bolje (preformuliraj post)

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Kolege nemojte se sekirati… mene ovaj/i štoper nimalo ne brine… dapače 99% sam siguran da vrlo dobro zna/znaju što radi/e…. a to u biti i nama ide u korist…
Zašto? testiranje istjerivanja i dokupljivanja je vrlo pomno izvršeno… nema (izuzev sitnih ribica) volje/novca za up (onih koji su puno ili malo in)… nema nimalo razloga onih koji su in za down (izuzev pojedinačnih razloga/više sile itd)… Dakle, štoper štopa sve "pse na lancu", a pritom huška mačke oko njega… Info dana i sata o objavi xy… 99% zna sigurno, pa za sad mirno spava… a psi na lancu – kojih je iz dana u dan sve više – a posebice radi psihološkog pritiska na asku, opalit i rastrgnut će mačku sa kamatama iz inata… i to čim trenutni Big Brother kaže – e sada vas ima dosta, pa izvolite/navalite…
koje je ono voće najslađe? – zabranjeno… netko trenutno zabranjuje rast, a to radi vješto i vrlo dobro zbog sebe/njih, ali i nas… zato mu/im se zahvaljujem tj. prije već nekom znane xy objave još sitno al povoljno dokupljujem… [lol] [cool]

Malo sam pratio dionicu i pročitao stari prospekt prije nastajanja DUBIOZA!!!!! – koliko iznosi??Dosta toga mi je poznato ali ŽELIO BIH ČUTI od ZNANACA vrijednosti dionice KOLIKO zemljišta imaju na Hvaru ( Stari Grad – hoteli HELIOS )??? + ZEMLJIŠTE neizgrađeno u zoni gradnje konpleksa hotela!!!
Baraćem nekim podacima pa bih želio da se POZNAVAOCI IZJASNE a ja bih onda POTVRDIO INFORMACIJU ( nije valjda da svi kupuju na rekla-kazala )
I sam sam ušao poprilično!!!! [thumbsup]

Možeš ti to i bolje (preformuliraj post)
[/quote]
On bi kao nama potvrdio što mi već davno znamo, a on u biti sam nezna… smiješno… [lol] No, ako ipak zna, neka pokuša izbacit cifru u € ili kn kako hoće… pa ćemo mu mi potvrdit ili ispravit okvirnu točnost vrijednost HEFE..

Vidim da smo svi "dokupljivački" raspoloženi. Hoćemo sutra svi dokupiti po 1000 komada? Evo ja ću prvi………hoće li još netko?

Vidim da smo svi "dokupljivački" raspoloženi. Hoćemo sutra svi dokupiti po 1000 komada? Evo ja ću prvi………hoće li još netko?

Imam trenutno slobodnog keša za još cca 500 kom te hoću…

@ZZtop
o.k. pošteno…….to je već 1500
Još netko?

Crumi…….puknuti ćeš, ako se ne javiš…….

Ako me sutra poklope na kojem targetu, kupujem tisučicu. Kad je hrpa nek se trpa. [smiley]

300

[embarass]

peace

time is the great teacher, but unfortunately it kills all of its students

Kud svi tu i mali mujo,eto i ja cu vam se priključiti sa svojih skromnih 600 kom… Moglo bi biti sutra zanimljivo…lp dioničarima vlds-r-a

Sada "vidim" kako teče diskusija!!!!
Plaćam kavu za onog tko prizna da je znao da imaju 100 ha zemljišta građevinsko-turističkog na PRIKU u Starom Gradu na Hvaru na prediju KABAL koji se nalazi iza konpleksa hotela Helios!!!!!!!
Toliko o konstruktivnim diskusijama!!!!!
Svako dobro u igri na burzi!!!

Ajde ne lazi dzabalebarosu, ukupno firma ima cca 19 ha zemljista, sta uklucuje i kamp. Od toga je gotovo sve sta vredi zalozeno za uzete kredite ili je u sporu s bivsim vlasnicima i gradom. A ovih 100 ha more na parce hartije da pribelezis i time dupe da obrises. Sem toga pre proveri na kojem je otoku mesto Priko…

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

@tiptop
Ajd pojasni nam di se to točno nalazi tih dodatnih 100 ha u vlasništu Heliosa i od kada isto istoj pripada – jel Validus/Helios konačno i od nedavno, a nama još ne znano, dobio ili kompenzirao spor u svezi svojih potraživanja (cca preko 50.000.000 kn, naravno minus cca 16.000.000 kn koje Stari Grad potražuje od HEFE ) prema državi?

Svih cca 190.000 m2 Heliosa je građevinsko zemljište!
http://cms.gideon.hr/content/clients/96/documents/22/443.pdf
http://www.stari-grad.hr/?show=11439
190.000 m2 x 300 € = 57.000.000 €!!!
http://www.olimpia.hr/hr/component/estateagent/property/168/hotelsko-naselje-helios.html

New Report

Close