Eto tako se to radi. uskoro će naš neprijatelj br 1 nestati, poskočiti malo višlje kada ga se zagrebe jer vidi da će da n…e. Krenula konjica i kočija za njom. Kada cijena pređe 12, 5x kn nema nazad, nema !! [angry]
@discover
Neće moći ove noći !!
Kao što rekoh ako cijena pređe 12,5x i neku kunu, vidjet češ gdje će joj biti kraj, a mislim da to ovaj desni ZNA i to dobro !!
LP [angry]
ma ja se zvekam Mrgude,
jer obično padne nakon mog dokupa :)))
loš sam investitor, al evo malo sam uzburkao s par komada
ma ja se zvekam Mrgude,
jer obično padne nakon mog dokupa :)))
loš sam investitor, al evo malo sam uzburkao s par komada
Nisi jedini, neka spusti na 12 pa ću ga i ja pojesti, ali pametan pobro. Dokupljuje sve ispod 12. Ja osobno sada kada bih ovih 4, 5 poklopio na bidu u plusu sam, ali kako rekoh najmanji target izlaska, AKO, je 13,50, ali rekao sam tada brojim valiće minutne jer ima targeta lijepih za izać, ćak i puno većih od jučer dogovorenih, samo kada probije famoznih 12,5x, 12,6x kn.
LP [angry]
eto neko je zroko pred kraj, pa je moja kupovina iznad današnje prosječne, kao što sam i najavio da će dole [cool]
Malo sam pratio dionicu i pročitao stari prospekt prije nastajanja DUBIOZA!!!!! – koliko iznosi??Dosta toga mi je poznato ali ŽELIO BIH ČUTI od ZNANACA vrijednosti dionice KOLIKO zemljišta imaju na Hvaru ( Stari Grad – hoteli HELIOS )??? + ZEMLJIŠTE neizgrađeno u zoni gradnje konpleksa hotela!!!
Baraćem nekim podacima pa bih želio da se POZNAVAOCI IZJASNE a ja bih onda POTVRDIO INFORMACIJU ( nije valjda da svi kupuju na rekla-kazala )
I sam sam ušao poprilično!!!! [thumbsup]
malo si kontam koja smo jad investicijska, pola vas se tu kune u grafove i špurijuse kak to ide gore, a kupovine nigdje, zaustavilo vas strašilo s pišljivih 6 i pol tisuća i svi čekate kolegu Alabamu da potegne..
ma lupetam bezveze
Niko ne čeka nikog da potegne .
Tko ima keša, lagano dokupljuje, neki koji su u dionicama pizd….e je ne mogu prodati a žele ( mislim skuplje od sadašnjih cijena ), trejdera puna kita….
U stvari, zašto se ne skinete s teme i interneta na 10 dana, ako već nemate keša za dokup. Ako imate, kupite, pa se skinite . Vrijeme radi za nas, možda to i shvatite . I molite boga da papan Iz RBA ima dijareju pa obavi po bidu . To je količina koja fali da bi krenuli gore .
Toliko od mene .
slijedeći post pisati ću na cijeni 15,00 . Još ovaj mjesec .
Prijatelju Crumarix..zaslužio si !!
Od danas ni ja ne pišem ali dokupljujem sve ispod 12, naravno dok se ima !!
LP svima !! [angry]
malo si kontam koja smo jad investicijska, pola vas se tu kune u grafove i špurijuse kak to ide gore, a kupovine nigdje, zaustavilo vas strašilo s pišljivih 6 i pol tisuća i svi čekate kolegu Alabamu da potegne..
ma lupetam bezveze
Napotezao sam se ja dovoljno. Za mene je ovo "bermudski trokut"…….enigma bez rješenja. Da ulupam još pola milje kuna, ponovo bi me vratili na 12.
Meni je dosta batina…….a i nerviranja.
Sada "vidim" kako teče diskusija!!!!
Plaćam kavu za onog tko prizna da je znao da imaju 100 ha zemljišta građevinsko-turističkog na PRIKU u Starom Gradu na Hvaru na prediju KABAL koji se nalazi iza konpleksa hotela Helios!!!!!!!
Toliko o konstruktivnim diskusijama!!!!!
Svako dobro u igri na burzi!!!