alabama je prošli tjedan nagovjestio neke vijesti od danas..ništa se nedešava očito nije dobro informiran?
Kolega, već me poduže provocirate, što na forumu, što privatnim porukama. Već sam vas zamolio, te još jednom molim da to ne činite.
Sve što znam, podijelio sam ovdje sa svima…….pa da ponovimo:
Rekao sam da u 4. mj. neće biti ništa objavljeno (nije ni bilo)
Rekao sam da će u 5 mj. biti obavijesti (biti će, danas je tek 4.5.)
Rekao sam da vlds neće u stečaj (nije ga bilo, niti će ga biti)
I na kraju, znam (bar ste tako rekli) da ste u gubitku, a tko će vas iz njega izvući?
Hvala
alabama je prošli tjedan nagovjestio neke vijesti od danas..ništa se nedešava očito nije dobro informiran?
Kolega, već me poduže provocirate, što na forumu, što privatnim porukama. Već sam vas zamolio, te još jednom molim da to ne činite.
Sve što znam, podijelio sam ovdje sa svima…….pa da ponovimo:
Rekao sam da u 4. mj. neće biti ništa objavljeno (nije ni bilo)
Rekao sam da će u 5 mj. biti obavijesti (biti će, danas je tek 4.5.)
Rekao sam da vlds neće u stečaj (nije ga bilo, niti će ga biti)
I na kraju, znam (bar ste tako rekli) da ste u gubitku, a tko će vas iz njega izvući?
Hvala
[/quote]
Ako je lani (kao večina) dokupljivao radi smanjenja gubitka… mislim da mu je još vrijeme da dokupi radi povećanja xy nečeg drugoga… No, može i izači, pa kupi ili dokupit dionice poput Lucidusa…
tko?
btw ako ja dokupim vlds sigurno ide dolje, skoro bez greške mi se to dogodi svaki put 🙂
@discover
jedan sa 10tk na asku po 12, (zaboravih lipe)
i odmah netko sruši sa 58 komada (682 kune) pa koje su ovdje igrice…….
@discover
Ne troši se…….ovdje neko hebe zid
Pa još mogu skužiti, ako se ovaj iz top10 istovaruje……za pretpostaviti je da hoće dobiti što veću cijenu…….ali ovo namjerno rušenje sa par komada, e to mi nije jasno. Zašto ne dozvoljava da dionica raste? Koji mu (ili im) je interes? A neće ni po bidu raspaliti…..pa šta hoće?
tko?
btw ako ja dokupim vlds sigurno ide dolje, skoro bez greške mi se to dogodi svaki put 🙂
Samo komentar prijatelju ili bolje sugestija,, KUPI !!
Pa još mogu skužiti, ako se ovaj iz top10 istovaruje……za pretpostaviti je da hoće dobiti što veću cijenu…….ali ovo namjerno rušenje sa par komada, e to mi nije jasno. Zašto ne dozvoljava da dionica raste? Koji mu (ili im) je interes? A neće ni po bidu raspaliti…..pa šta hoće?
Trejda, da smanji gubitak.
Trejda, da smanji gubitak.
[/quote]
A zašto mu se dozvoli da trejda, ja Vas koji ste u kešu, što bi rekao Dino, ne kontam ništa. Evo rekao sam Alabami ja dokupljujem i prekjučer i jučer i danas po meni, po smiješnim cijenama. Nadam se da če netko doći pameti i zaustaviti ovu tzv. zajebanciju nekoga, sorry na izrazu, ljut sam ali ne na Vas dioničare nego ovako. Vjerujte mi netko će plakati što nije ušao, nego se izuva kao ovaj šTOPER s 6500 i 1750, po meni ista osoba.. spušta cijenu i lagano vrši dokup, smanjuje cijenu. Opet Vam moram skrenuti pozornost ,, koji je val, zašto šata i do kada če neko musti Vaše novce !!
Neću namjerno staviti graf, ali tko ima TT stavite 10 min graf pa če Vam sve biti jasnije !!
LP [angry]