Ovako ja to vidim..
Kolega Alabama, Validus je trenutno poput zrele jabuke.. [wink]
baš nemaš smisla za asocijacije…..zrela jabuka pada [shocked] [lol]
Današnji nalozi na prodaji je slika nas hrvata, da se nažalost u ničemu nemožemo složiti i podignut taj validus. Ali pojedinaca uvijek ima naravno mislim na alabamu samo što nemože sam, i kao što je napisao da ga je sam dizao več dva puta SVAKA ČAST. Stalno govorite da je iskren pa ne razumijem zašto ga ne pratite jer čovjek ima stvarno iskustva(sonik banka,banco populare croatia) i iskrene namjere.Međutim nama hrvatima su draži Sanader i Kosorica pa vidite gdje su nas doveli, stoga ujedinimo se i poslušajmo alabamu da nešto zaradimo jer bumo u penziji kopali po kontejnerima. Pozdrav svima!!
Bez ikakvih kalkulacija kroz FA ili TA naprosto je i slijepom covjeku jasno da svi igraci u Fimi nisu male ribice nego velike psine. Unatoc ajmo je nazvati aferi koja je popila zrtvu umjesto puuuuno vecih malverzacija u ovoj drzavi, iza sve te "organizacije" stoje jaki igraci. Ako Vlds nije do sada otisao tu-tu to vec sve govori da sigurno niti nece. Ovo je savrsen trening psihe malog covjeka koji je ovdje ili posteno izgubio ili ce se gristi jednog dana zasto nije posteno zaradio, ali malo ce ih biti u onom redu koji ce uistinu spremiti korist od ove dionice jer jednostavno mali nemaju tu snagu, od straha im se tresu hlace a veliki ce opet vrhnje pobrati. No, tko nema snagu za burzu tome je najbolje da uzgaja kikiriki ili smokve. Ovdje i traje ovakvo stanje ovoliko dugo, bez novih vijesti, da se osisaju ovcice a na svakome je da si izabere hoce li drzati skare ili blejati. Pozdravljam sve vlasnike ovoga vrijednoga papira i njihovo strpljenje sa kojima cu nazdraviti kada dodje vrijeme.
Da prijatelju, to je to što ukazuje na taj znatno veći target. Ne da je moguće, nego će se i dogoditi. Ja sam išao samo na siguran obrazac koji prelazi 13,5x kn, (simetrični trokut) a drugi ako se uzme trokutasta zstavica,(oba ispunjavaju vremenski uvjet), eto sada ću i to naglasiti potkrepljeno fibom, može i vilama, target 15,5x kn. Na dalje, Kanalno+ fibo cca potvrđuje opet isti target 15,5x kn. Za svaki slučaj evo i grafovi koji ukazuju na to !!
LP [angry]
[/quote]
Mrgude ak sutra svi forumaši na temelju tvojih slikica polupaju ask – eto ti samoispunjajućeg proročanstva [lol]
tko ne kuži šta pričam slobodno mi kresne keca [thumbsup]
Prodaje 4.RAIFF.
VALIDUS D.D./REDOVNA VLDS-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. PLURIS D.D. 985.107 36,46 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
2. NIKOMAT D.O.O. 342.898 12,69 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
3. VALIDUS D.D. (1/1) 51.061 1,89 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 47.061 1,74 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. PBZ D.D. 39.956 1,48 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. HORVAT MILAN 34.372 1,27 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
7. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 32.872 1,22 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. ALBRECHT SCHLEICHER KG 24.000 0,89 Osnovni račun BURSCHEID, NJEMAČKA
9. ŠTIMAC KREŠIMIR 19.258 0,71 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. BABIĆ DRAGO 18.586 0,69 Osnovni račun OSIJEK, HRVATSKA
Ukupno: 59,05
@nokla
Da…….u pravu si. A ja "okrivio" forumaše………auuu, sada me sram [embarass]
@nokla
To je stanje od četvrtka (28.4) Koliko je onda toga već "utopio"? Kada sam ulazio u vlds, imao je 100 tk. I tko se krije iza skrbničkog?
Prodaje 4.RAIFF.
VALIDUS D.D./REDOVNA VLDS-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. PLURIS D.D. 985.107 36,46 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
2. NIKOMAT D.O.O. 342.898 12,69 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
3. VALIDUS D.D. (1/1) 51.061 1,89 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 47.061 1,74 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. PBZ D.D. 39.956 1,48 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. HORVAT MILAN 34.372 1,27 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
7. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 32.872 1,22 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. ALBRECHT SCHLEICHER KG 24.000 0,89 Osnovni račun BURSCHEID, NJEMAČKA
9. ŠTIMAC KREŠIMIR 19.258 0,71 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. BABIĆ DRAGO 18.586 0,69 Osnovni račun OSIJEK, HRVATSKA
Ukupno: 59,05
Oni su i spustili cijenu na ove niske razine…za koga i zašto’?da bi zatim pri dizanju do 13 kočili, ako se sjećate ..istresli 50 000 kom,vjerujem da i sada štopaju po svaku cijenu..Kao što sam vam rekao jućer..dotični kolega na stranici 584 puno više zna !
Da, da i mene je sram što nisam među top10… pa da bude vidlji moj dokup od 1000+500 kom od jučer i prekjučer… btw: nokla, nokla… tko kaže da je gosp/gđa pod skrbničkim htio/htjela prodati, a ne možda pritiskom na asku dokupiti, al se umjesto dokupa desilo neplanskso smanjenje portfelja… metla
@nokla
To je stanje od četvrtka (28.4) Koliko je onda toga već "utopio"? Kada sam ulazio u vlds, imao je 100 tk. I tko se krije iza skrbničkog?
Ja se sjećam njegovog zadnjeg dokupa po 14, 10000kom.. Prije toga je Validus vrijedio više.. On je debelo u gubitku ovdje po mojoj računici..
ps. ispravite me ako griješim..
Ja se sjećam njegovog zadnjeg dokupa po 14, 10000kom.. Prije toga je Validus vrijedio više.. On je debelo u gubitku ovdje po mojoj računici..
ps. ispravite me ako griješim..
[/quote]
O kome pričamo? Tko je Corwin?