@Crumi
U pravu si. Ništa, čekaćemo objave na zse-u. Dve po zakonu moraju poslati. FI i za mirnu.
@Mrgud28
Iznenaditi na 11 i na 13 kn. nije isto, ali tu sam 4 mj. dao sam sve od sebe. dizao je na 13 pa kada je pala, sam je dignuo na 12. Ali neide…….prije bih dignuo HT.
Kolega Alabama, ja Vam čestitam na iskrenosti koju rijetko viđam na ovom forumu.. A što se tiče Validusa, ako me moje šesto čulo ne vara, slijede mu jako dobri dani.. Opustite se i uživajte u vožnji.. lp
Kolega Alabama, ja Vam čestitam na iskrenosti koju rijetko viđam na ovom forumu.. A što se tiče Validusa, ako me moje šesto čulo ne vara, slijede mu jako dobri dani.. Opustite se i uživajte u vožnji.. lp
Hvala, kolega. Ja sam opušten (inače bih več izašao) a pokušavam "opustiti" i kolege. Malo su uplašeni, a nemaju se čega bojati.
Ovako ja to vidim..
Kolega Alabama, Validus je trenutno poput zrele jabuke.. [wink]
Hvala, kolega. Ja sam opušten (inače bih več izašao) a pokušavam "opustiti" i kolege. Malo su uplašeni, a nemaju se čega bojati.
[/quote]
1. Svi vrlo dobro znamo da slijedi boom-boom up… zar je bitno, dal za dan ili dva?
2. Prosječna cijena u odnosu na jučer porasla je 3%!! da, bar svaki dan tako – zar ne…
3. Samo za frckavog koji se pravi blesav… ili možda doista je…- Dionice Mirne prodaje Pluris,a ne Validus
4. FI Mirne je izašao te NAV iznosi 254 KN!! (nominala je 100) http://www.zse.hr/userdocsimages/financ/MRNA-fin2011-1Q-NotREV-K-HR.xls
5. Budući da svima nama nepoznati štoper štopa, u biti je dobar znak – zar ne? jer dokupljuje, a zašto znamo svi, pa i on/oni…
6. Tko kaže da je/su štoper/i uopće na forumu, među nama ovdje i ili sl.?
7. Po mojem mišljenu štoper/i su/je netko vrlo blizak FIMAš-ima te vrlo dobro zna točan datum objave – znate i sami čega… (čudno i neznam zašto, al sanjao sam neku cijeno oko 100-tke…)
Bitno je: večina nas je složna u jednome, a to je da tsunami slijedi… [thumbsup]
@ZZtop
t+3= petak
vidjećemo da li netko iz top10 štopa…..jer bi morao biti okrznut danas. Meni je netko (Khmm, pretpostavljam) skinuo 380 komada, ali kupiću ih natrag.
@ZZtop
t+3= petak
vidjećemo da li netko iz top10 štopa…..jer bi morao biti okrznut danas. Meni je netko (Khmm, pretpostavljam) skinuo 380 komada, ali kupiću ih natrag.
Nisam to bio ja, samo sam uočio da vam nedostaju.. [lol]
Nisam to bio ja, samo sam uočio da vam nedostaju.. [lol]
[/quote]
Vratiću ja to već sutra [thumbsup]
Ovako ja to vidim..
Kolega Alabama, Validus je trenutno poput zrele jabuke.. [wink]
Da prijatelju, to je to što ukazuje na taj znatno veći target. Ne da je moguće, nego će se i dogoditi. Ja sam išao samo na siguran obrazac koji prelazi 13,5x kn, (simetrični trokut) a drugi ako se uzme trokutasta zstavica,(oba ispunjavaju vremenski uvjet), eto sada ću i to naglasiti potkrepljeno fibom, može i vilama, target 15,5x kn. Na dalje, Kanalno+ fibo cca potvrđuje opet isti target 15,5x kn. Za svaki slučaj evo i grafovi koji ukazuju na to !!
LP [angry]