ZZ-hajde stavi svoje na 12,81 na sekundu…
Walter ja sam jučer kupio 1000 kom i upravo sam 500 kom kupio po 12,20… vrlo lako moguće od crumia… ne pada mi na pamet da tebi kažem moj portfelj, a kamoli da ga stavljam na ask…
Danas smo udarili i odbili se od gornje linije padajućeg kanala (crvene linije) koji je počeo krajem siječnja, i sada bi bio idealan trenutak za proboj, jer smo na otprilike 2/3 dužine formiranog trokuta. Probojem bismo izašli iz padajućeg kanala, a uz malo veći promet bi se "okinuo" i trokut koji daje nešto veći target od onog što je spomenuo Mrgud28. Ukratko, mislim da dolaze sunčani dani u VLDS.
Slikovito…
Danas smo udarili i odbili se od gornje linije padajućeg kanala (crvene linije) koji je počeo krajem siječnja, i sada bi bio idealan trenutak za proboj, jer smo na otprilike 2/3 dužine formiranog trokuta. Probojem bismo izašli iz padajućeg kanala, a uz malo veći promet bi se "okinuo" i trokut koji daje nešto veći target od onog što je spomenuo Mrgud28. Ukratko, mislim da dolaze sunčani dani u VLDS.
Slikovito…
U potpunosti se slažemo, samo što sam ja iz predostrožnosti naveo manji target. Inače 162% i manji proboj a i vile daju puno veći target !! [thumbsup]
Walter ja sam jučer kupio 1000 kom i upravo sam 500 kom kupio po 12,20… vrlo lako moguće od crumia… ne pada mi na pamet da tebi kažem moj portfelj, a kamoli da ga stavljam na ask…
[/quote]
[cool] [cool] [cool] [cool]
[tongue]
A može i po asku.. Vjerujem da će se kolega izmaknuti, nakon grickanja..
Čudna vam je taktika, kolega.. 380 kom manje..
[/quote]
NE…..dok drugi ne maknu naloge (a takav smo i dogovor imali) pa makar izgubio.
[/quote]
Ne vidim problem.. Pa Vi barem možete pokupit te dionice i prodat ih skuplje, zar ne? Pa to i jest poanta ove igre.. A oni neka promatraju rast.. Kako hoćete..
[/quote]
Dogovor na forumu ? Dosta hrabro .
I..ponavljam, bez oštrog reza preko 13,50, ovde nema kruha . Trejderima se može izbiti dionice samo naglom akcijom, da niti ne skontaju što ih je snašlo. Nakon toga, jaka podrška, kupovanje " Sve do 14 "…pa onda i najsporijima proradi pohlepa, trederi dižu do 15…nakon nekog vremena imamo jaki suport na 14,50 i to je to .
Izgleda da netko koči…a još se nije javio na forum ?
@Crumi
Nije bilo hrabro…….nego glupo.
Ideja je bila moja……maknuti veće naloge do 13 i omogućiti mi da je stavim u blokadu. Samo sam to tražio, a novac bih potrošio ja. Ispao sam glup, jer se nitko toga nije pridržavao. Ali to je vaše pravo.
Zatim sam izgubio živce i glupirao se sat vremena na asku. Žao mi je sada zbog toga. Znam da je strah u ovoj dionici velik, i da ste zadovoljni i sa min. zaradom. Ali i za mene je to novo iskustvo jer na svim dionicama do sada uspio sam podići i zaraditi (a i ostali koji su me pratili) VLDS je tvrd orah i za mene.
Alabama . Ne budi nevjeran nego vjeran .
Da svi vjeruju u ovu dionicu kao ja..hodali bi po vodi .
Ali, nevjernike treba kazniti – ne oprostiti im i omogućiti da uživaju plodove tuđe muke .
ps:blokada na malom prometu nije ni zadnji puta uspjela [sad]
Alabama . Ne budi nevjeran nego vjeran .
Da svi vjeruju u ovu dionicu kao ja..hodali bi po vodi .
Ali, nevjernike treba kazniti – ne oprostiti im i omogućiti da uživaju plodove tuđe muke .
ps:blokada na malom prometu nije ni zadnji puta uspjela [sad]
Mislim prijatelju Crumarix da ste u pravu, sorry Alabama, ja sam opet danas kako sam i rekoa dokupio i ne mislim van sada iskreno prije 15 a tada OZBILJNO BROJIM VALIĆE za van. Sturmer je dobro rekao, no ja sam ipak suzdržan kako sam ti i na PS napisao, zašto, zato da ne bude Mrgud rekao…. ali ipak,, razmotrite dobro graf i post Sturmera !! Još da dodam dok ide,,, iznenadit če mnoge VLDS i to ozbiljno !!
Svima srdačan i lijepi pozdrav !!
Sto se dogadja ako se 19.5. nitko ne javi na drazbu za dionice Mirne Rovinj?
Hajde, reci ti nama. VLDS nema više ništa za prodati?