VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ZZ-hajde stavi svoje na 12,81 na sekundu…

Walter ja sam jučer kupio 1000 kom i upravo sam 500 kom kupio po 12,20… vrlo lako moguće od crumia… ne pada mi na pamet da tebi kažem moj portfelj, a kamoli da ga stavljam na ask…

Ok,sorry bez ljutnje.

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

@ Walter
Ma sve OK… [thumbsup]

Danas smo udarili i odbili se od gornje linije padajućeg kanala (crvene linije) koji je počeo krajem siječnja, i sada bi bio idealan trenutak za proboj, jer smo na otprilike 2/3 dužine formiranog trokuta. Probojem bismo izašli iz padajućeg kanala, a uz malo veći promet bi se "okinuo" i trokut koji daje nešto veći target od onog što je spomenuo Mrgud28. Ukratko, mislim da dolaze sunčani dani u VLDS.

Slikovito…

Free Software Downloads - ShareSoftware24.com (http://www.sharesoftware24.com)

Danas smo udarili i odbili se od gornje linije padajućeg kanala (crvene linije) koji je počeo krajem siječnja, i sada bi bio idealan trenutak za proboj, jer smo na otprilike 2/3 dužine formiranog trokuta. Probojem bismo izašli iz padajućeg kanala, a uz malo veći promet bi se "okinuo" i trokut koji daje nešto veći target od onog što je spomenuo Mrgud28. Ukratko, mislim da dolaze sunčani dani u VLDS.

Slikovito…

U potpunosti se slažemo, samo što sam ja iz predostrožnosti naveo manji target. Inače 162% i manji proboj a i vile daju puno veći target !! [thumbsup]

I very much love INGRA !!

ZZ-hajde stavi svoje na 12,81 na sekundu…

Walter ja sam jučer kupio 1000 kom i upravo sam 500 kom kupio po 12,20… vrlo lako moguće od crumia… ne pada mi na pamet da tebi kažem moj portfelj, a kamoli da ga stavljam na ask…
[/quote]
[cool] [cool] [cool] [cool]

[tongue]

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Nadalje, samo po bidu može

A može i po asku.. Vjerujem da će se kolega izmaknuti, nakon grickanja..
Čudna vam je taktika, kolega.. 380 kom manje..
[/quote]
NE…..dok drugi ne maknu naloge (a takav smo i dogovor imali) pa makar izgubio.
[/quote]
Ne vidim problem.. Pa Vi barem možete pokupit te dionice i prodat ih skuplje, zar ne? Pa to i jest poanta ove igre.. A oni neka promatraju rast.. Kako hoćete..
[/quote]

Dogovor na forumu ? Dosta hrabro .

I..ponavljam, bez oštrog reza preko 13,50, ovde nema kruha . Trejderima se može izbiti dionice samo naglom akcijom, da niti ne skontaju što ih je snašlo. Nakon toga, jaka podrška, kupovanje " Sve do 14 "…pa onda i najsporijima proradi pohlepa, trederi dižu do 15…nakon nekog vremena imamo jaki suport na 14,50 i to je to .

Izgleda da netko koči…a još se nije javio na forum ?

@Crumi
Nije bilo hrabro…….nego glupo.
Ideja je bila moja……maknuti veće naloge do 13 i omogućiti mi da je stavim u blokadu. Samo sam to tražio, a novac bih potrošio ja. Ispao sam glup, jer se nitko toga nije pridržavao. Ali to je vaše pravo.
Zatim sam izgubio živce i glupirao se sat vremena na asku. Žao mi je sada zbog toga. Znam da je strah u ovoj dionici velik, i da ste zadovoljni i sa min. zaradom. Ali i za mene je to novo iskustvo jer na svim dionicama do sada uspio sam podići i zaraditi (a i ostali koji su me pratili) VLDS je tvrd orah i za mene.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Alabama . Ne budi nevjeran nego vjeran .

Da svi vjeruju u ovu dionicu kao ja..hodali bi po vodi .

Ali, nevjernike treba kazniti – ne oprostiti im i omogućiti da uživaju plodove tuđe muke .

ps:blokada na malom prometu nije ni zadnji puta uspjela [sad]

Sto se dogadja ako se 19.5. nitko ne javi na drazbu za dionice Mirne Rovinj?

Alabama . Ne budi nevjeran nego vjeran .

Da svi vjeruju u ovu dionicu kao ja..hodali bi po vodi .

Ali, nevjernike treba kazniti – ne oprostiti im i omogućiti da uživaju plodove tuđe muke .

ps:blokada na malom prometu nije ni zadnji puta uspjela [sad]

Mislim prijatelju Crumarix da ste u pravu, sorry Alabama, ja sam opet danas kako sam i rekoa dokupio i ne mislim van sada iskreno prije 15 a tada OZBILJNO BROJIM VALIĆE za van. Sturmer je dobro rekao, no ja sam ipak suzdržan kako sam ti i na PS napisao, zašto, zato da ne bude Mrgud rekao…. ali ipak,, razmotrite dobro graf i post Sturmera !! Još da dodam dok ide,,, iznenadit če mnoge VLDS i to ozbiljno !!
Svima srdačan i lijepi pozdrav !!

I very much love INGRA !!

Sto se dogadja ako se 19.5. nitko ne javi na drazbu za dionice Mirne Rovinj?

Hajde, reci ti nama. VLDS nema više ništa za prodati?

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

New Report

Close