Uopće mi nije jasno, onako iskreno i od srca. Ljudi se trpaju na izlaz, skidaju cijenu da bi zaradili nekoliko lipa. Moj savjet Vam je sklonite se, pustite da se Target dostigne, a hoče htjeli Vi to ili ne, a bit če vam žao. Mala je razlika da bi se trejdalo i to Vam s obzirom na proviziju neće proći, ali svako ima svoje na žalost !! [angry]
Prenatrpali ste ask. Srušićete je tako.
A jeste ko djeca…….pa i sutra je dan
Nešto se puno javljate kolega Alabama. Da se možda ne pokušavate oprostiti od nas. Čije su te tisućice na asku [rolleyes]
Nešto se puno javljate kolega Alabama. Da se možda ne pokušavate oprostiti od nas. Čije su te tisućice na asku [rolleyes]
[/quote]
Vaše. Piše ti u top10 koliko imam. Sada ću ti ih pokazati…….1. na asku
Izgleda da ovaj tip navlakuše ovdje funkcionira svaki put……stvarno je nevjerojatno kako se uvijek nadje voljnih mušterija….. [lol]
Čije su onda???
Mislim da su od kolege Corwina….al ne baš njegove ha ha
Neki su stvarno omastili brk na ovakvom prometu…, presmiješno…, malo potegne, a onda ga askaši zatuku…, sad možemo u novi krug natezanja… [lol]
Mislim da su od kolege Corwina….al ne baš njegove ha ha
[/quote]
Onih 19258 Kom stavio je Alabama (top 9) samo trenutno na ask, da dokaže da on ne trejda… već da je iz njemu dobranog razloga ušao u VLDS… zašto? to je vaš, a ne njegov problem…da ste mudri proguglali biste malo, pa saznali malo više o gosp. top 9…
otprilike kao Maxmagnusova Družina od Vješala . Imamo trijumvirat, samo nam fali keš…a ima još samo treba pročitati par epizoda…