VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Uopće mi nije jasno, onako iskreno i od srca. Ljudi se trpaju na izlaz, skidaju cijenu da bi zaradili nekoliko lipa. Moj savjet Vam je sklonite se, pustite da se Target dostigne, a hoče htjeli Vi to ili ne, a bit če vam žao. Mala je razlika da bi se trejdalo i to Vam s obzirom na proviziju neće proći, ali svako ima svoje na žalost !! [angry]

I very much love INGRA !!

Prenatrpali ste ask. Srušićete je tako.

A jeste ko djeca…….pa i sutra je dan

Nešto se puno javljate kolega Alabama. Da se možda ne pokušavate oprostiti od nas. Čije su te tisućice na asku [rolleyes]

...planinu će pomaknuti samo onaj koji je počeo s micanjem kamenčića...(kineska)

Prenatrpali ste ask. Srušićete je tako.

Nešto se puno javljate kolega Alabama. Da se možda ne pokušavate oprostiti od nas. Čije su te tisućice na asku [rolleyes]
[/quote]
Vaše. Piše ti u top10 koliko imam. Sada ću ti ih pokazati…….1. na asku

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Izgleda da ovaj tip navlakuše ovdje funkcionira svaki put……stvarno je nevjerojatno kako se uvijek nadje voljnih mušterija….. [lol]

Čije su onda???

Samo graf !! [angry]

I very much love INGRA !!

Čije su onda???

Mislim da su od kolege Corwina….al ne baš njegove ha ha

Neki su stvarno omastili brk na ovakvom prometu…, presmiješno…, malo potegne, a onda ga askaši zatuku…, sad možemo u novi krug natezanja… [lol]

Čije su onda???

Mislim da su od kolege Corwina….al ne baš njegove ha ha
[/quote]

Onih 19258 Kom stavio je Alabama (top 9) samo trenutno na ask, da dokaže da on ne trejda… već da je iz njemu dobranog razloga ušao u VLDS… zašto? to je vaš, a ne njegov problem…da ste mudri proguglali biste malo, pa saznali malo više o gosp. top 9…

ovdje postaje zanimljivije nego na ingri..

otprilike kao Maxmagnusova Družina od Vješala . Imamo trijumvirat, samo nam fali keš…a ima još samo treba pročitati par epizoda…

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Nadalje, samo po bidu može

New Report

Close