Zanimljivo da nitko od vas velikih i angaziranih dionicara Validusa nije nasao shodno prenijeti i komentirati informaciju da je Trgovacki sud u Varazdinu odlucio da se zbog ovrhe prodaju dva paketa dionica MRNA-R-A sto je izasla u novinama prosli tjedan. Sad sam pogledao zadnjih nekoliko stranica i stvarno nitko ni da zucne o tome. Dakle prodaju se paketi od 155.329 dionica (vjerojatno Pluris) i od 39.441 dionica (Nikomat ili Validus).
Tko ne vjeruje, evo jedan link: http://www.comlinebrokers.com/2011/04/novosti/drazba-za-dionice-mrna-r-a
Da, znam za to. Toliki je dug prema Podravci koja je i blokirala račun validusa. Podravka je jedini vjerovnik, sa kojim se vlds ne može dogovoriti, te mora platiti taj dug u cijelosti.
MIRNA D.D./REDOVNA MRNA-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. PLURIS D.D. 155.329 42,20 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
2. VALIDUS D.D. 74.700 20,30 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
3. NIKOMAT D.O.O. 42.852 11,64 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
4. PAVELIĆ RADOVAN 36.800 10,00 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
5. FIMA ALFA D.O.O. 20.302 5,52 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
6. WEISSBARTH I PARTNERI D.O.O. 19.139 5,20 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
7. WEIP SAVJETOVANJE D.O.O. 9.200 2,50 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
8. WEIP PERFECTUS D.O.O. 2.400 0,65 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
9. WEIP NEKRETNINE D.O.O. 1.800 0,49 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
10. Grupa računa na kojima je uknjižena ista količina vr. papira 100 0,03 –
Ukupno: 98,53
Sve su Plurisove (5. i 6.=sljedbenik Pluris)
Znači pluris prodaje većinski paket Mirne
Zanimljivo da nitko od vas velikih i angaziranih dionicara Validusa nije nasao shodno prenijeti i komentirati informaciju da je Trgovacki sud u Varazdinu odlucio da se zbog ovrhe prodaju dva paketa dionica MRNA-R-A sto je izasla u novinama prosli tjedan. Sad sam pogledao zadnjih nekoliko stranica i stvarno nitko ni da zucne o tome. Dakle prodaju se paketi od 155.329 dionica (vjerojatno Pluris) i od 39.441 dionica (Nikomat ili Validus).
Tko ne vjeruje, evo jedan link: http://www.comlinebrokers.com/2011/04/novosti/drazba-za-dionice-mrna-r-a
Pošto ti nisi angažiran i velik dioničar validusa onda nemoj trkeljat bedastoče da Pluris (vjerojatno) prodaje ili netko nešto jer očito nisi informiran o čemu se tu radi a i sam alabama ti je napisao da se radi o podravci što mi veliki i angažirani validusovci več znamo ODAVNO i nemoj ubuduče glumit ovdje nekakvog velikog i poštenog analitičara
MIRNA D.D./REDOVNA MRNA-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. PLURIS D.D. 155.329 42,20 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
2. VALIDUS D.D. 74.700 20,30 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
3. NIKOMAT D.O.O. 42.852 11,64 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
4. PAVELIĆ RADOVAN 36.800 10,00 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
5. FIMA ALFA D.O.O. 20.302 5,52 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
6. WEISSBARTH I PARTNERI D.O.O. 19.139 5,20 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
7. WEIP SAVJETOVANJE D.O.O. 9.200 2,50 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
8. WEIP PERFECTUS D.O.O. 2.400 0,65 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
9. WEIP NEKRETNINE D.O.O. 1.800 0,49 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
10. Grupa računa na kojima je uknjižena ista količina vr. papira 100 0,03 –
Ukupno: 98,53
Sve su Plurisove (5. i 6.=sljedbenik Pluris)
Znači pluris prodaje većinski paket Mirne
Odlična XXXL vijest!! Hvala i bravo frckavi što si je iskopao… (doduše malo mi je krivo što trenutno nemam keša, no lijepo je danas discover rekao da ne treba biti pohlepan…)
btw: ova prodaje Mirninih dionica u vlasništvu Plurisa & Co. samo je pozitivan slijed več indirektno/direktno nedavno objavljene ++ vijesti u korist VLDS-a tj. od onih famoznih i navodnih 63.000.000 KN duga prema Podravci zbog kojih se je VLDS lani dijelom rušio… isti dug sveo se na 21,7 mil. kuna, a dužan ga platit Pluris a ne VLDS
Vijest je objavljena 04.04.2011 http://www.regionalni.com/crna-kronika/ostali-dogadjaji/4264-podravka-dobiva-od-217-milijuna-kuna-od-sljednika-fima-grupe-
Slijedom navedenog nakon 19.05.2011 tj. očekivanog podmirenja duga od strane Plurisa & Co. prema Podravci, logički je da će Podravka skinut svoju blokadu računa VLDS… , jer je Podravka radi tog duga, VLDS-u kao jamcu Plurisovih obaveza prema PODR, bila blokirala račun:
evo linka: http://www.vecernji.hr/biznis/vladimir-selebaj-sellier-imenovan-predsjednikom-uprave-validusa-clanak-150990
Shodno navedenom izgledno je da ovjde slijedi ne boom up, nega mega atomski up… [lol] [thumbsup]
@ZZtop
Pa i Nelica je rekao da svi koji su duže u vlds to znaju. validusu će ostati 32% mirne (a i 25% im je dosta da mogu mirnu kontrolirati) a skinuće blokadu sa računa. Podravku će moći i dalje hebati sa onih 10,6% podravkinih dionica. A tu je i vaba……..nema tu više tajni, vidim da ionako svi znaju.
Tako da se ja ne brinem za vlds…….ako se Čaćić ne brine, ja mirno spavam….i NE PRODAJEM
@ZZtop
Pa i Nelica je rekao da svi koji su duže u vlds to znaju. validusu će ostati 32% mirne (a i 25% im je dosta da mogu mirnu kontrolirati) a skinuće blokadu sa računa. Podravku će moći i dalje hebati sa onih 10,6% podravkinih dionica. A tu je i vaba……..nema tu više tajni, vidim da ionako svi znaju.
Tako da se ja ne brinem za vlds…….alo se Čaćić ne brine, ja mirno spavam….i NE PRODAJEM
[thumbsup]
S tvojim portfeljem… izgledno ti novi milionček ne gine… Bravo!! Neki te nisu iz početka kužili, no uskoro će… [thumbsup]
Po svemu sudeći sutra zelena blokada!
Pošto ti nisi angažiran i velik dioničar validusa onda nemoj trkeljat bedastoče da Pluris (vjerojatno) prodaje ili netko nešto jer očito nisi informiran o čemu se tu radi a i sam alabama ti je napisao da se radi o podravci što mi veliki i angažirani validusovci več znamo ODAVNO i nemoj ubuduče glumit ovdje nekakvog velikog i poštenog analitičara
[/quote]
Kolega, logirali ste se prije manje od dva tjedna i jedino sto ste do sada pokazali je da znate nesto o psima. Iz ovog vaseg posta vidim da ne znate o cemu se ovdje radi pa bi vam zelio sugerirati da se malo informirate prije nego napisete sljedeci post.
[/quote]
Kolega, logirali ste se prije manje od dva tjedna i jedino sto ste do sada pokazali je da znate nesto o psima. Iz ovog vaseg posta vidim da ne znate o cemu se ovdje radi pa bi vam zelio sugerirati da se malo informirate prije nego napisete sljedeci post.
[/quote]
Prijatelju ja sam u dionicama za tvoju informaciju od 2006 god a to što sam na forumu 2 tjedna je moja osobna stvar. p.s. ja barem znam nešto o psima a ti nemaš poima ništa o validusu i njegovim dugovima prema tome prestani baljezgat i tjerati potencijalne ulagače iz validusa OK.
Eto nas već na 12,50.
Poštovani!
Pozitivna blokada je na 13,00kn
Eto nas već na 12,50.
Evo, možeš izaći ako želiš…….sa zaradom