ak previše škrtariš, ne dobiješ ništa.. moraš ljudima dat razlog da prodaju.. a to je ili panika ili premija..
a ja ne vidim razlog za paniku..
ajd samo se vi zabavljajte..
to vam je kolega artiljerija u pitanju. konjica izgleda nešto lakše [lol]
ma šta god da je meni drago, samo da se potpali malo pa da eksplodira.
vidim izašla je i konjica…
72.000,00 kom po 11,50 kn
pale se motori…
Po koji put već viđen scenarij sa istim završetkom?Budite realni,bez vijesti nema nikud nego tu +/- 1kn.
Po koji put već viđen scenarij sa istim završetkom?Budite realni,bez vijesti nema nikud nego tu +/- 1kn.
[/quote]
Mislim da se ovaj puta ne slažemo u mišljenju. Svi ste čitali postove na ATPL. danas i neki dan na HT pa sada Vama koji ste u VLDS velim da je najmanji izračun targeta 14,xx kn a najveći cca 16 kn pa se Vi mislite. (mislim u ovome valu). Sutra to ide u pozitivnu, ovo se dugo na VLDS nije vidjelo !!
LP [angry]
[/quote]
Bez vijesti je pala sa skoro 200 kuna na manje od 20. [cool] Ajde onda je bilo blokade računa i prijetnji stečajem pa je pala još. Al onaj ko čeka vijesti obično ostane "suh"… [proud]
Zanimljivo da nitko od vas velikih i angaziranih dionicara Validusa nije nasao shodno prenijeti i komentirati informaciju da je Trgovacki sud u Varazdinu odlucio da se zbog ovrhe prodaju dva paketa dionica MRNA-R-A sto je izasla u novinama prosli tjedan. Sad sam pogledao zadnjih nekoliko stranica i stvarno nitko ni da zucne o tome. Dakle prodaju se paketi od 155.329 dionica (vjerojatno Pluris) i od 39.441 dionica (Nikomat ili Validus).
Tko ne vjeruje, evo jedan link: http://www.comlinebrokers.com/2011/04/novosti/drazba-za-dionice-mrna-r-a