VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

E, super…..sad kad ste se dogovorili kamo to ide….onda se u miru mozete iskrcat uz jaku potporu na bidu, as usual….. [thumbsup]

Iskreno, meni je ovo strašno za gledati.. imam osječaj da če prodaja jednostavno nestati. Eto j…a me građa i gradnja. Evo rekoh a ono ops,,, ODE vlak za Kanadu, Još dok mogu da dodam, ode to u NEBO !!
Čestitam svim dioničarima VLDS !! [thumbsup]

[thumbsup]

Možemo dalje? Ajd fino..

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

E, super…..sad kad ste se dogovorili kamo to ide….onda se u miru mozete iskrcat uz jaku potporu na bidu, as usual….. [thumbsup]

Iskreno popio sam dva normabela evo sada pijem i crno pivo.. pa sad tko se iskrcava na ovim cijenama je LUD ko PUŠKA moj prijatelju !!
Znate da sam izašao i zašto ali volio bih da sam sada TU samo zbog povrata izgubljenoga a i zbog zarade dakako, jer ovo po meni ne staje do 15 ako ne i više. SRETNO VAM BILO !! [thumbsup] [angry]

I very much love INGRA !!

Nitko nije htio moju hiljadarku na 11,50 [cry]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

@Kliring
E, to je intersantno !
Jutros nikoga nije bilo na 11,23 a u podne 19.000 kom na 11,50 ?

du du du .. nema nam pomoći

Iskreno popio sam dva normabela evo sada pijem i crno pivo.. pa sad tko se iskrcava na ovim cijenama je LUD ko PUŠKA moj prijatelju !!
Znate da sam izašao i zašto ali volio bih da sam sada TU samo zbog povrata izgubljenoga a i zbog zarade dakako, jer ovo po meni ne staje do 15 ako ne i više. SRETNO VAM BILO !! [thumbsup] [angry]
[/quote]
još malo pa BOOOOM…. [thumbsup] [lol]

Evo i MILS se riješio bivših problema… klik na proizvodnja…
http://www.mils-sinj.hr/index.html

[/quote]
[lol]

Mislim da bi ovi put stvarno mogli gori….
U svakom slučaju bit će itekako zanimljivo narednih dana ovdi… [cool]

;;;;;;;;;; IVANO7 ;;;;;;;;;;;;

Mislim da bi ovi put stvarno mogli gori….
U svakom slučaju bit će itekako zanimljivo narednih dana ovdi… [cool]

Čekaj neka izađu ovi koji su zadovoljni ispod 12…….pa da 11xx više ne gledamo

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Dugo me nije bilo u VLDS-u no ima jedna stvar koja me je privukla. Gledajući graf moglo bi biti nešto explozivno uskoro,, no vidjet će se pred nama je, samo volumen neka poraste a koliko vidim netko je to isto uočio, 21.500kom…. (trokutasta zastavica, trajanje do 3 tjedna, što bi znčilo proboj ili simetrični trokut od 1 -3 mjeseca, a što bi isto bilo sada) Smatram da da je osoba s 21500 uočila isto što i ja i da če uskoro biti BUM !!

Prijatelju, ta osoba je već očajna. Discover i društvo negdje umiru od smijeha. Ovdje izgleda igra samo taktika…….udri po asku……..ali možda netko popusti.
[/quote]

gle moja taktika od zadnjeg dokupa je bila stat se negdje u sredinu bid-ask gapa s malo većim nalogom – isto sam se namučio al je ipak upalo 🙂

slijedi nam precesija

Dugo me nije bilo u VLDS-u no ima jedna stvar koja me je privukla. Gledajući graf moglo bi biti nešto explozivno uskoro,, no vidjet će se pred nama je, samo volumen neka poraste a koliko vidim netko je to isto uočio, 21.500kom…. (trokutasta zastavica, trajanje do 3 tjedna, što bi znčilo proboj ili simetrični trokut od 1 -3 mjeseca, a što bi isto bilo sada) Smatram da da je osoba s 21500 uočila isto što i ja i da če uskoro biti BUM !!

Prijatelju, ta osoba je već očajna. Discover i društvo negdje umiru od smijeha. Ovdje izgleda igra samo taktika…….udri po asku……..ali možda netko popusti.
[/quote]

gle moja taktika od zadnjeg dokupa je bila stat se negdje u sredinu bid-ask gapa s malo većim nalogom – isto sam se namučio al je ipak upalo 🙂
[/quote]
Pa nisu dionice VABE – ĐABE… [thumbsup]

New Report

Close