Ako misliš da to vrijedi 18 kuna, onda nemoj prodavati, bolje da tako vrijedna dionica bude kod tebe,a ne kod njih [thumbsup]
točno to, to je i moja taktika [lol]
1. PLURIS D.D. 985.107 36,46 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
2. NIKOMAT D.O.O. 342.898 12,69 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
3. VALIDUS D.D. (1/1) 51.061 1,89 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 48.161 1,78 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. PBZ D.D. 39.956 1,48 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. HORVAT MILAN 34.372 1,27 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
7. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 32.872 1,22 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. ALBRECHT SCHLEICHER KG 24.000 0,89 Osnovni račun BURSCHEID, NJEMAČKA
9. ŠTIMAC KREŠIMIR 19.258 0,71 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. BABIĆ DRAGO 18.586 0,69 Osnovni račun OSIJEK, HRVATSKA
Ukupno: 59,09
Čovjek nam je iskren zasad! Svaka čast!
@discover
Da…ti si dugo u vlds, pa ti je normalno da ovdje svi manje-više lažu. Ja nemam tu potrebu…..predugo sam na burzi (od 1999……imam za uspomenu neke dionice u A4 formatu)
Usput, trebati ću te idući tjedan. Da vidim da li si i ti iskren i držiš li do obećanja.
jel ovo dovoljno dečki ili vam treba magična kugla
[/quote]
nelica | privatna poruka | dodaj u listu prijatelja | ignoriraj korisnika | profil
korisnik od: 20.04.2011.
[Korisnik je online] [Novi korisnik foruma] [Korisnik spada u skupinu 40% najbolje ocjenjenih aktivnih članova foruma po ocjenama drugih korisnika.]
ocjena poruke
100%
zajednica
–
moderatori
Ne razumijem gosp alabamu kakva korist od toga da vidi hoče li past ispod 11 kn. Mislim da čovjek s onim dokupom od prošlog tjedna je smanjio izlaz i sada bježanija, ali neka ja osobno vjerujem u validus i Šelebaja
I tebe ću trebati idući tjedan.
nelica je pravo muško ime – čovjek bez lica..ili osoba koja ne želi lice [tongue]
znači kupio si jedan 1(*** = fucked ) komad po 11(** = fucked ) kuna ? [lol]
Neznam odakle ti pravo za vrijeđanje ali za tvoju informaciju NELICA je moj pas(ženka) engleski koker španijel oštenjena u Londonu od OCA-macambo top gun i MAJKE-lady debengerjak a NELICA u kinološkom savezu sa vodi pod imenom black lord"s worry free i sad bi ja mogao komentirati tvoj naziv na forumu ali sam previše kulturan i pristojan.
@nelica
Pozdrav Sl. Brodu [thumbsup]
@discover
Da, skužio si. Probao sam više taktika………ali neide.
Dugo me nije bilo u VLDS-u no ima jedna stvar koja me je privukla. Gledajući graf moglo bi biti nešto explozivno uskoro,, no vidjet će se pred nama je, samo volumen neka poraste a koliko vidim netko je to isto uočio, 21.500kom…. (trokutasta zastavica, trajanje do 3 tjedna, što bi znčilo proboj ili simetrični trokut od 1 -3 mjeseca, a što bi isto bilo sada) Smatram da da je osoba s 21500 uočila isto što i ja i da če uskoro biti BUM !!
OPS nisam vidio omjer Kupnja/Prodaja,,,uf, uf, sad tko je, JE !!
Dugo me nije bilo u VLDS-u no ima jedna stvar koja me je privukla. Gledajući graf moglo bi biti nešto explozivno uskoro,, no vidjet će se pred nama je, samo volumen neka poraste a koliko vidim netko je to isto uočio, 21.500kom…. (trokutasta zastavica, trajanje do 3 tjedna, što bi znčilo proboj ili simetrični trokut od 1 -3 mjeseca, a što bi isto bilo sada) Smatram da da je osoba s 21500 uočila isto što i ja i da če uskoro biti BUM !!
Prijatelju, ta osoba je već očajna. Discover i društvo negdje umiru od smijeha. Ovdje izgleda igra samo taktika…….udri po asku……..ali možda netko popusti.