VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Walter
a) moj bivši nick 5do12 nije aktivan još od cca sredine prosinca 2010, a sadašnji aktivan – piše gore
b) ako čekaš da me stisne kriza (kako si gore naveo/se nadaš), načekat ćes se više nego dugo i dobrano, jer hvala Bogu nikada nisam bio u finacijskoj krizi od 70-tih do dana današnjeg uključivši ratne 90-te… Naime moja obitelj ima više m2 zemljišta (u kojoj županiji znaš sam) negoli što ima dnevno zbirnih VLDS dionica na bidu te asku zajedno + xy nečega ostaloga… pa ti sad kalkuliraj i slobodno čekaj…
c) da nije bilo mene ili djelomično mene, tvoj minus na VLDS bio bi puno veći odnosno eventualni plus puno manji – a ti to vrlo dobro znaš…
d) prethodno zadnje navedeno kako si mi vratio? krasno… hoćeš da malo popričamo o tome ovdje, pa se ponovo sakriješ u mišju rupu na mjesec dva?

No, ipak u pravilu ne vračam zlo za zlo… pa neka ti je sretno kako na VLDS pa tako na svakoj dionici
btw: mislim da bi ti bilo bolje ne igrat se na asku radi dokupa, kako ne biš 5do12 ostao bez portfelja…

vaš post alabama 9.4.2011. 22:14 sati ali bože moj svatko sam odlučuje o svojim financijama hoče li izač ili ostati u validusu

vaš post alabama 9.4.2011. 22:14 sati ali bože moj svatko sam odlučuje o svojim financijama hoče li izač ili ostati u validusu

Mi prodaš tu magičnu kuglu iz koje vidiš postove prije 20.04…. [rolleyes]

hehe danas opet igrice

slijedi nam precesija

Mi prodaš tu magičnu kuglu iz koje vidiš postove prije 20.04…. [rolleyes]
[/quote]

a zašto ne bi vidila postove starije od 20.04. ja sam registriran 2007. i uredno vidim prvi post na ovoj temi koji je iz 2006. stariji godinu dana

Kao prvo nisam žensko nego muško kao drugo mislim da vam je lacky luke sve rekao u svezi posta s datumom 9.4. a zztopu i gosp alabami mogu to isprintati i poslati na kučnu adresu ako žele. p.s. ja danas kupio 1*** kom po 11** a za magične kugle i babe vračare se javite u croatia records pod rubrikom CRTANI FILMOVI

Kao prvo nisam žensko nego muško kao drugo mislim da vam je lacky luke sve rekao u svezi posta s datumom 9.4. a zztopu i gosp alabami mogu to isprintati i poslati na kučnu adresu ako žele. p.s. ja danas kupio 1*** kom po 11** a za magične kugle i babe vračare se javite u croatia records pod rubrikom CRTANI FILMOVI

preuzeće poštanskih i ili sl. paketa na teret pošiljatelja košta… imaš para za to?

nelica je pravo muško ime – čovjek bez lica..ili osoba koja ne želi lice [tongue]

znači kupio si jedan 1(*** = fucked ) komad po 11(** = fucked ) kuna ? [lol]

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

crumi… tvoje viđenje skorašnjih razvoja na VLDS je?

lagano odumiranje do pozitivnih ili negativnih vijesti . Ako gledamo na pozitivne vijesti – mislim na prodaju BPBA, onda je tu moguć Pump& DumP scenarij. Napumpaj s par tisuća komada BPBA…prati ga VLDS i tu se iskrcaš . U slučaju da želiš kratkotrajno podići VLDS iznad 14-15 kuna, digneš BPBa na 100 . Razliku u cjeni imaš, jer je ponuda bila na 80inešto. A može biti da insideri kupuju s pravom cijenom u ruci. Dakle, može biti i jedno i drugo, treba iskoristiti situaciju .

Današnje trgovanje….očito prodavačima ne gori pod nogama , a kupci ostali bez keša, pa se lagano novi uključuju u igru, hehe…nemaju pojma kako se ovdje djele karte.

Loše vijesti ? nemam pojma što bi sada moglo stušiti cijenu ispod 9 kn ( moja procjena ), ali i samo vrijeme, i netrgovanje dovodi do toga da ljudi odustaju od čekanja i sele u likvidnije dionice .

U kratkim crtama : moje viđenje skorašnjih razvoja VLDS ?

hebe mi se, stavio sam naloge na prodaju…sve iznad 18 Kn . Naravno, ako ode naglo gore, prodajem i niže, ako ide polako gore…prodam pola .

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

lagano odumiranje do pozitivnih ili negativnih vijesti . Ako gledamo na pozitivne vijesti – mislim na prodaju BPBA, onda je tu moguć Pump& DumP scenarij. Napumpaj s par tisuća komada BPBA…prati ga VLDS i tu se iskrcaš . U slučaju da želiš kratkotrajno podići VLDS iznad 14-15 kuna, digneš BPBa na 100 . Razliku u cjeni imaš, jer je ponuda bila na 80inešto. A može biti da insideri kupuju s pravom cijenom u ruci. Dakle, može biti i jedno i drugo, treba iskoristiti situaciju .

Današnje trgovanje….očito prodavačima ne gori pod nogama , a kupci ostali bez keša, pa se lagano novi uključuju u igru, hehe…nemaju pojma kako se ovdje djele karte.

Loše vijesti ? nemam pojma što bi sada moglo stušiti cijenu ispod 9 kn ( moja procjena ), ali i samo vrijeme, i netrgovanje dovodi do toga da ljudi odustaju od čekanja i sele u likvidnije dionice .

U kratkim crtama : moje viđenje skorašnjih razvoja VLDS ?

hebe mi se, stavio sam naloge na prodaju…sve iznad 18 Kn . Naravno, ako ode naglo gore, prodajem i niže, ako ide polako gore…prodam pola .

[thumbsup] Evo ti 100… vrlo si blizu trenutka istine (naravno samo pretpostavljam…) … zašto samo pretpostavljam, pretpostavljam da ću znati između 02.-06.05… hmmm… al sam glup, bilo bi mi bolje da ne pretpostavljam… zašto će možebitno top 9 sutra biti možebitni top 9 i ili sl. te itd…?

Ako misliš da to vrijedi 18 kuna, onda nemoj prodavati, bolje da tako vrijedna dionica bude kod tebe,a ne kod njih [thumbsup]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

New Report

Close